Star Wars, İsyancılar Kendi Bükülmüş Ölüm Yıldızını Verdi

UYARI: Aşağıda, şu anda satışta olan Greg Pak, Phil Noto ve VC'nin Clayton Cowles adlı Star Wars # 69 için spoyleri var.

Marvel'in Yıldız Savaşları çizgi romanlar arasındaki boşlukları doldurmaya devam ediyor Yeni bir umut ve İmparatorluk Geri Dönüyor Greg Pak ve Phil Noto ile birlikte, İsyan'ın saldırıya nasıl geçtiğini ayrıntılarıyla anlatıyorlar. Savunma oynamaktan bıkan ve Death Star'ın yıkılması, ruhsatlarını karşı saldırıya sokmak ve takip eden İmparatorluk filosunu şaşırtmak için yeterince kaldırdı.

Ancak, yepyeni "İsyancılar ve Rogues" in ortaya koyduğu gibi, İsyancılar, İmparator Palpatine ve Darth Vader ile savaşmak için gizli bir silaha sahipler: onların kendi Ölüm Yıldızı, ve İsyan'ın cephaneliğindeki en bükülmüş silah olabilir.

Okumaya devam etmek için kaydırmaya devam et
Bu makaleyi hızlı bir şekilde başlatmak için aşağıdaki düğmeye tıklayın.

İLGİLİ: Yıldız Savaşları Hedef Vader'de Kendi İntihar Kadrosunu Alır

General Rieekan, İmparatorluğun İsyancıları avlamak için galaksinin her tarafına prob gönderdiği için bir strateji geliştirdi. Dış Jant'ta, Palpatine'nin güçlerini çeşitli kavşaklarda vurmak ve zayıflatmak için farklı amaçlarla üç saldırı filosu oluşturmaya karar verdi. Luke'un görevi, İmparatorluk gemilerini Asi gemileri tarafından kullanılan bir yakıt ikmal istasyonundan uzağa çekerken, Han ve Leia'nın Lanz Carpo'ya gitmesi ve orada İsyancılar'a sahte iletişim göndermesi gerekir, böylece İmparatorluk bunun bir düşman karakolu olduğunu düşünür. Bu, Direniş'in özgürlük savaşçıları hakkında bilgi veren ve onları para karşılığı satan gezegende intikam alma yöntemidir.

Ancak, Chewbacca onlarla gitmiyor çünkü Millennium Falcon ve C-3P0'ı tehlikeli bir görev için volkanik gezegen K43'e götürmekle görevli. Gezegenin etrafındaki birkaç proton patlayıcısını gizleyerek ve bir bombaya dönüştürerek gezegeni bir Ölüm Yıldızı'na dönüştürmek onların görevi. Rieekan, Vader'in Yıldız Avcılarını oraya çekmek, suçlamaları etkinleştirmek ve gezegeni havaya uçurmak için İmparatorluk gemilerini öldürmek istiyor.

İLGİLİ: Yeni Hayranlar İçin En İyi Yıldız Savaşları Çizgi Romanları (Ve Nerede Bulunacakları)

Hatta K43'ün değişen tektonik plakalarıyla en ufak dengesizleşmenin gezegeni kitle imha silahı yapacağına işaret eden “kendi küçük Ölüm Yıldızı” bile. Bu bir tuzak, Amiral Ackbar'ın dediği gibi, İsyancıların kurnazca taktik ve gizliliğin güçlü yanlarından mahrum. C-3P0 işlerin yolunda gitmemesini sağlama misyonu konusunda teknik destek sağlıyor ve Rieekan onlara gezegenin ıssız olduğunu söylediğinden beri herhangi bir itiraz yok.

Planlar, İsyancılar bu tür bir silahı kendi başlarına yapacak teknolojiye sahip olmadıklarını düşünüyor. Aynı zamanda, gerilla savaş tarzına ve genel doğaçlama tarzına uyuyor ve daha büyük bir amaç için kullanılmayı bekleyen bir şeye yatırım yapıyor. Ancak, bombaları yerleştirdikten sonra ikili neredeyse bir lav ocağına düştüğünde işler yolunda gitmiyor. Neyse ki, Marvel'in Korg'una benzeyen bazı kaya insanlar tarafından havada yakalandılar.

C-3P0 şaşırttı çünkü sensörleri erimiş kayadan yapılmış bu varlıkları değil, et ve kan organizmalarını alıyor, bu yüzden bu canlıları tamamen göz ardı ediyorlardı. Ve beklendiği gibi, kahramanlar bu uzaylıları veya evlerini havaya uçurma niyetinde değildir. Yanlış hesapladılar, ama ne yazık ki, bombalar zaten silahlı olduğu için geri sayım başladı. Ancak herhangi bir diplomasi ümidi pencereden atılsa da, yaratıklar Chewie ve C-3P0’a saldırdıklarında Falcon’a kaçmalarına neden oldu.

Ancak vicdanları onlara saldırıyor ve barış yapmaya ve insanları kurtarmaya çalışmak için geri dönüyorlar çünkü masumları terk edemiyorlar. Bununla birlikte, kahramanların şansı, bombardıman uçakları bombalar patlamadan önce Falcon’a kaya insanları getirmeye çalışırken Yıldız Avcıları’nın içine çekerken bir kez daha ortaya çıkıyor. Ölüm Yıldızları fikri o zaman iyi gelebilirdi, ancak kahramanların kurtarmaya çalıştığı masum yabancılar için ölüm cezası gibi görünmeye başladı.

İLERİ: Marvel'in Yıldız Savaşları, Finn'in İlk İsyan Yasasını Açıkladı

Qui Gon Jinn Fantom Tehdidi

20'deki Hayalet Tehdidi: Yıldız Savaşları Taraftarlarının Önlemleri Sevmeyi Nasıl Öğrendiği