PROJECT 2019 Etkinliği Efsaneler Ligi'ne geliyor: Yeni Kaplamalar, Duygular, Etkinlik Geçişi ve Daha Fazlası

League of Legends'ın arkasındaki canavar oyun şirketi Riot Games, yıl boyunca çeşitli LoL etkinliklerine ev sahipliği yapmasıyla bilinir ve bu da oyuna yeni içeriği eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde getirmeyi dengeler.

Yeni bir Arcade etkinliğinin ardından oyuncular artık Pyke, Akali, Jinx, Warwick ve Irelia için altı yeni PROJECT skins ile birlikte PROJECT 2019'a katılabilirler.

PROJE: PYKE 1820 RP'ye mal olan efsanevi bir cilt iken, PROJE: IRELIA, PROJE: AKALI, PROJE: JINX ve PROJE: WARWICK, her biri 1350 RP'ye mal olan Epic kaplamalardır.

Etkinlikte ayrıca her şeyi PROJEK dalmak isteyen oyuncular için Riot Games çevrimiçi mağazasına eklenen yeni PROJE temalı simgeler, kenarlıklar, kromlar, koğuş derileri, ifadeler ve ürünler de yer alıyor.

Belki de League of Legends etkinliklerinin en eğlenceli kısmı özel görevlerin tamamlanmasıyla geliyor.

Bunu yapmanın iki yolu vardır – tüm oyuncuların kullanabileceği ücretsiz yol ve Event Pass'ı kullanma.

Ücretsiz oyuncular, dört haftalık bir süre boyunca “güvenli 300 PROJECT 2019 Tokens, bir PROJECT 2019 Orb, Biz Hatırla İkonu ve PROJECT Corp Simgesi” için yeterli görevi tamamlayabilirler.

1650 RP için, Event Pass satın almak, daha fazla misyona erişimin ve “etkinlik mağazasında özel içerik için ödenen sınırsız PROJECT 2019 Jetonları kazanma” fırsatını açar.

Geçiş, düzenli görevler için otomatik olarak özel bir simge, 4 Orbs, 200 Jeton ve bonus Jeton verir. Ayrıca, oyuncuların etkinlik mağazasını kullanmanın başka bir yolu olan Prestige Puanlarını vermek için “özel kilometre taşı misyonlarına” erişmelerini sağlar.

Event Pass'ı kullanan oyunculara, Summoner Rift, Howling Abyss ve Teamfight Taktikleri'nde kaybedilmiş veya kazanılan belirli sayıda PROJECT Token verilecektir.

Etkinlik mağazasında en çok pahalı olan PROJE: IRELIA PRESTIGE EDITION 2000 Tokens ile eğlenceli alışverişlerle dolu. PROJE sınırları ve simgeler, yeni kaplamalar için her biri 250 Jeton, her şampiyon için Chromas, her biri 300 Jetona mal oldu.

Yeni Proje Hesaplama Koğuşu 125 RP'ye mal olacak ve temalı ifadeler her biri 75 Jeton olacak.

PROJECT 2019 Etkinliğinin tüm etkileşimli özelliklerine ek olarak, Summoner’ın Rift haritası, oyunun video ayarlarında isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılabilen PROJECT temalı kölelerinin de güncellenmiştir.

Etkinliğin tüm dikkat çekici özelliklerine rağmen, birçok oyuncunun işaret ettiği gibi, Riot devam etmedi ve önceki bir PROJE etkinliğine eşlik eden PROJECT: Overcharge oyun modunu eski durumuna getirmedi. Birçok League of Legends hayranı, modun farklı bir harita ve eğlenceli oynanış potansiyeline ev sahipliği yaptığı için buna katılmama kararından dolayı hayal kırıklığına uğradı.

Bununla birlikte, PROJECT 2019 Etkinliği 2 Eylül'e kadar devam edecek ve bu da oyunculara en sevdikleri oyun modlarını oynamaları ve mağazada geçirebilecekleri kadar Jeton kazanmaları için yeterince zaman kazandırıyor.