Yaklaşan LoL Yamasında Pantheon'un Yeniden Çalışması 9.16: İlk Bakış

Riot, yaklaşmakta olan Pantheon'un yeniden çalışmasına içten bir bakış attı. Rework ekibi, League’in ikonik Spartalı savaşçısını yeniden tanımlamak için geldiğinde korumaya çalıştıkları birkaç kilit unsur belirledi. Bunlar arasında ışınlanma noktası, güçlü all-in ve eski bir Yunan savaşçı vekilliği olarak kimliği var.

Pantheon’un yeni görünüşü, eski Pantheon’dan daha kozmik bir tarza sahip olan Lig’deki diğer Aspect şampiyonlarına (Aurelion Sol ve Taric’e benzeyen) daha fazla benzemesini sağlıyor. Yeni bir vanilya görünümüyle birlikte, hepsi inanılmaz görünen tüm kaplamalarının tamamıyla redux'u geliyor. Görsellerinin yanı sıra, Pantheon da Sparta'dan ilham alan köklerine saygı göstermek için Kuzey Yunan aksanıyla toplam bir VA revizyonu aldı. Ve tabii ki, onun kiti bazı önemli değişiklikler aldı. Yeteneklerinin her biri bir şekilde veya başka şekilde düzeltildi, ancak şampiyonun uzun süredir hayranları yeteneklerinin çoğunu hala tanıyacak.

malzeme

Pasif: Ölümlü İrade

Pantheon’un yeni Pasif'i, eski Koruma Şifresi Aegis’ine benzer bir istifleme özelliği kullanıyor. Bununla birlikte, bu yineleme, temel yeteneklerinin her birinin güçlendirilmiş versiyonlarına erişebilmesini sağlar. Panteon her saldırdığında veya bir yetenek kullandığında, Pasif'in bir yığınını kazanır. Tüm yığınlar, bir sonraki büyüsünü kullandı (R hariç).

S: Comet Mızrak

Yeni Q, eskisi gibi, bir bükülme ile benzer. Bu yeni Q selefi gibi bir bas-tık yeteneği değildir. Aksine, Pantheon’un yeni Q’u Pyke’in Q’una çok benzer şekilde çalışır. Bir çizgide bıçaklamak veya mızrak atmak için düğmeyi basılı tutmak için düğmeye dokunabilir. Mızrak sürüngenlerin içinden geçecek, ancak zararı azaltacaktır. Atılan Q,% 25 sağlık seviyesinin altındaki hedeflere de bonus hasar verecek. Pasif ile güçlendirildiğinde, Q hasarı arttırır.

W: Kalkan Kasası

Eski Pantheon ile benzerlikler göz önüne alındığında, W muhtemelen en yakın olanıdır. Hedef bir düşmana sıçradı ve inişte onları şaşkına çevirdi. Bu yinelemede yeni olan şey, sersemletmeyi takip eden otomatik saldırıdır. Pasif'i ile güçlenirse, Pantheon sersemletici saldırıdan 3 kez sonra hızla hedefi otomatik olarak saldıracak. Bu ilave, pasiflerini müttefik oto-saldırılarla istifleyen Braum ve Sejuani gibi şampiyonlarla çok iyi bir sinerji yaratıyor.

E: Aegis saldırı

Pantheon’un yaşlı E’si muhtemelen en kaba davranışıydı, çünkü onu ayakta durmaya ve kanalize etmeye zorladı. Riot, Pantheon şebekesi bizi yeni E'sinde hareket etmesini sağlayarak kutsadı! Yeni versiyonda, Pantheon bir yön seçer ve 1,5 saniye boyunca mızrakla bıçaklarken kalkanını orada tutar ve sürenin sonunda, ekstra hasar için bir kalkan bash yapar. Bu süre zarfında, o yöndeki TÜM hasarlara karşı hassastır (kule atışları dahil!). Oyun testlerimden itibaren, bilmek isteyebileceğiniz bazı ilginç etkileşimler var: Pantke Pyke’in yönüne bakarsa Pyke R’i engelleyebilir ve X’i vurduktan sonra Pyke’i önünde tutar. Ayrıca, kalkanını Brand'e yöneltirse, Brand’s Passive’ın zarar görmesini de engelleyebilir. Braum'a benzer şekilde Pantheon, Jinx’in veya Draven’in yeni E'siyle en üst düzey tankları tanklandırabilir. Güçlendirilmiş versiyon bonus hasar verir ve süresi 2,5 saniyeye çıkarır.

R: Grand Starfall

Pantheon’un yeni R’si, Pantheon’un havaya sıçramasına izin verdiği için eski R’sine benziyor, sonra başka bir yere iniyor. Bununla birlikte, dairesel bir bölgeye inmek yerine, şimdi bir bölge seçer ve oradan biraz önce inerek son bölgeye bir taş gibi yuvarlanır. Yol boyunca tüm düşmanlara hasar verir ve R'sini tamamladığında pasifini otomatik olarak okur.

Oyun stili

PBE hakkında kapsamlı bir oyun testi yaptım ve söylediklerime göre Pantheon harika bir takım savaşçısı olacak.

Riot Games üzerinden görüntü.

Fatih anahtar taşını almak ve onu daha acımasız bir tarzda (Jax veya Riven gibi) inşa etmek bana mükemmel sonuçlar verdi. Oldukça eski Pantheon’un tam ölümcül Electrocute yapımı hayranları, Youmuu’nun Ghostblade’i ve Draktharr’ın Duskblade’i gibi öğelerin eşleşmeye bağlı olarak hala güçlü olduğunu bilmek bizi mutlu edecek. En üst şeritte ya da benden hoşlanıyorsanız, ormanda en iyi şekilde çalışır. Kanatların kurulması ve çalıştırılması için R ile güvenilir kalabalık kontrolünü kullanarak dolaşma kabiliyeti, onu ormanda mükemmel bir seçim yapar.

Bununla birlikte, eski Pantheon orman oyuncularının, Aegis Koruma'nın yardımı olmadan temizlemeye adapte olmaları gerekecek, ancak birkaç oyundan sonra, yeni netliği iyi hissedecek. Erken oyunda zayıf olmaktan çok uzak olmasına rağmen, bir zamanlar olduğu oyunun başındaki canavar olmadığına dikkat etmek de önemlidir. Eğer orman varsa, Fatih olmadan uzun çatışmalar yapmamaya dikkat edin ve yeni E'nin bekleme süresinin şu anki oyundaki 20 saniyenin üzerinde olduğunu aklınızda bulundurun, bu da E ve Spartalı savaş ağrısının başını belaya sokabileceği anlamına gelir. İlk oyundan bahsetmişken, yine bir kez daha E'sini kullanarak katı kule dalışı yapabilir. Rakiplerini kalkanınızdaki kıymetli kızakları yakmaya zorlamaktan ve saldırgan olmaktan korkmayın, daha sonra bir W ile cezalandırın ve Q ile uygulayın. .

Son düşünceler

New Pantheon, Riot Rework ekibi için bir başka galibiyetti ve ekmek pişirme Spartan savaşçı arkadaşımızın (benim gibi!) Uzun süredir hayranları değişikliklerden memnun olacak. Kendisi için zaman ayırmış olanlar için yeni ve ilginç, ancak tanıdık geliyor. Yeni yetenekleri ve suç odaklı Pasif'i, League of Legends’in en eski şampiyonlarından birine yeni bir çok yönlülük ve esneklik seviyesi getiriyor. Pantheon, Kırılmaz Mızrak, Grand Starf, Yama 9.16 ile birlikte Summoner Rift'e gidiyor.