İsyan oyunları bükülmüş treeline ihmal? Efsaneler Oyuncular Ligi Uzun Süre Oyun Modu Emekli Tartışmak

League of Legends'ın 2009'da piyasaya sürülmesinden bu yana popüler çevrimiçi oyun her fırsatta genişledi ve adapte oldu.

Oyundaki en son önemli değişiklikler öncelikle oyun modlarına odaklanır – bu, League of Legends'ın oynanmasının farklı yollarıdır.

En popüler harita Summoner’daki Rift, üç şeritli bir 5v5 savaş alanı ve canavarlarla dolu bir orman. Burası yeni başlayanların oynamayı öğrendiği yer ve profesyoneller milyonlarca kazanmak için yarışmaya gidiyor.

League of Legends, son on yılda birçoğu geçici olan veya oynanabilirlik yönüne giren veya döndüren düzinelerce farklı oyun moduna ev sahipliği yaptı. Bununla birlikte, bir avuç dolusu League of Legends'a Riot Games'den sık sık güncellemeleri ve eğlenceli ve ferahlatıcı olmalarını sağlayan kalıcı eklemeler olarak katıldı.

Son zamanlarda, League en yeni oyun kipi oluşturmalarını Teamfight Tactics'i bu kalıcı ilavelerden biri haline getirmeye karar verdi – ve bu kararla da başka bir kalıcı oyun kipinin emekliliğinin duyurusu geldi.

Bükülmüş Treeline uzun zamandır League of Legends'daki ikinci mod olarak biliniyor. 3v3 savaş alanı, Summoner’daki Rift'ten daha küçük bir haritaya ve Vilemaw adlı bir canavar, kilitlenebilir sunaklar ve üç yerine iki şeritli gibi kendi özelliklerine sahip.

TT, SR kadar popüler olmamasına rağmen, kendi oyuncu tabanına sahiptir. Yıllar geçtikçe, Riot daha az ve daha az güncellendiğinden, TT için sıraya giren oyuncu sayısı da azaldı.

Riot’un tüm League of Legends oyun modları hakkındaki son güncellemesine göre, “Oyuncu popülasyonunun dışında, Twisted Treeline’nın sanatı, harita tasarımı ve hatta oyunların hızlanması bugünkü kalite bar ve oyuncunun ihtiyaçlarını karşılamıyor” dedi. , oyun emekli olacak.

Artık oyuncular TT’nin emekliliği hakkındaki görüşlerini paylaşmak için League of Legends kurullarına gidiyor.

Bazı insanlar Twisted Treeline’ın zamanının geldiği konusunda hemfikir olsalar da diğerleri Riot Games’in oyun moduyla gerçekten kurtarmaya çalıştığını hayal kırıklığına uğratıyor.

Oyuncuların belirttiği gibi, Twisted Treeline şimdi dört yıldan beri güncellenmedi ve en son yeniden işleme işlemi 2012 yılında yedi yıl önce yapıldı – ve daha iyi karşılanmadı. Riot'un dikkatini çekmese bile, TT hala oyunun devam etmesi için yeterli sayıda oyuncu tutmayı başardı.

Bu nedenlerden dolayı, oyuncular Twisted Treeline'ı ihmal ettiği ve oyunun canını sıkma girişiminde bulunmadıkları için oyun devi ile karıştırdılar ve sinirlendiler.

TT'yi daha oynanabilir hale getirme önerileri arasında minyonlar ve taretler gibi temel şeylerde yapılan değişikliklerin yanı sıra canavar Vilemaw ve sunakların kullanımı gibi TT'ye özgü şeylerde yapılan değişiklikler de var. Riot, ARAM’in şampiyonlarını haritaya daha iyi uyacak şekilde güncellediğinde, TT de bazı kritik denge değişiklikleri yaparak oyunu canlandırabilirdi.

Twisted Treeline popülasyon bazında harika bir yer almadığından, bazı oyuncular, insanların modu oynamak ve daha büyük bir ölçekte geri dönmelerini istemek için daha fazla teşvik oluşturmak amacıyla TT'ye özgü görevler gibi şeyler eklemeyi de öneriyor.

Bazı oyuncular Teamfight Tactics'in eklenmesiyle Twisted Treeline'ın sonuna ilham verdi, böylece Riot TT gibi eski oyun modlarını güncellemek yerine başarısını sürdürmeye daha fazla odaklanabilir. Diğerleri bu seçimden şaşırmadılar ve Riot’un TT’ye ilgi göstermemesi nedeniyle, bunun uzun zamandır geleceğini hissettiler.

Sebep ne olursa olsun, Twisted Treeline resmi sezonun sonunda resmen Efsaneler Birliği'nden emekli olacak.