StarCraft II Resmi Oyun Sitesi

3. Sezonda birkaç yeni harita tanıtıyoruz ve bugünden itibaren, Özel sekmesi altında test edilmeye hazır olacaklar. Yeni sezon başlamadan önce içeri atlamak ve strateji uygulamaya başlamaktan çekinmeyin!

2019 3. Sezon 19 Ağustos haftası başladığında bu haritaları merdivenlerde görmeyi bekleyebilirsiniz! Tüm görkemleriyle onların ayrıntılı görüşlerini görmek için aşağıdaki resimlere tıklamanızı öneririz.

Dans pistinde yerinizi alın ve zafer kazanmak için en iyi hareketlerinizi gösterin. Bununla birlikte, dikkatli olun, renkli fayanslar ve gösterişli ışıklar görüşünüzü etkileyebilir ve rakibinizin size gizlice girmesine izin verebilir.

Bir dizi küçük köprü ve rampa, savunmaya yardımcı olur ve konumsal farkındalığı vurgular. Yüksek zeminde daha büyük, engelsiz saldırı yolları açmak için kayaları yok edin.

Bu harita donmuş bir karakola yerleştirilmiş, yüksek ve alçak zemindeki bazların bir karışımına sahiptir. Haritanın ortasındaki Xel'Naga gözetleme kulesi, önemli saldırı yollarının vizyonunu verir. Paketlemek!

Winter’ın galei, yüksek zemin üçüncü kat konumları arasında doğrudan bir rota olan daha küçük bir harita. Bununla birlikte, İnhibitör Bölge Jeneratörü, geçtiğimiz tüm birimleri yavaşlatan bir yol boyunca yerleştirilir. Seçtiğiniz yol konusunda dikkatli olun.

Bu rüya gibi savaş alanı üçüncü üssünüz için üç seçenek sunar: standart seçenek, zengin şofben içeren agresif alçak zemin üssü ve bir dizi tükenmiş mineralin arkasında bulunan korunan üs.

Korsanların ve haydutların bu terk edilmiş düşük yörüngeli platformları üs olarak kullandıkları bilinmektedir.

Ana üslere tek bir rampa ve bazı orak uçları tarafından erişilebilir. Doğal genişlemenin alınması iki rampaya açılır ve bu da üçüncü genişleme yerleri için ilginç seçimlere yol açar.

Bu çarpık insan arzularının kalbinde, düşmanlarınızdan intikam almak için müttefiklerinizle birleşin. Kolayca korunan bazı boğulmalar ve açılımlarla başlarsınız, herkes üçüncü kaide ve ötesine doğru ilerlerken yolları açılır.

2019 Sezon 3 için son harita havuzu:

• Disko Kan Banyosu LE

• Eski Emlak
  • Son kalan
  • Çok işlemcili LE

Yeni harita havuzunun yanı sıra, yeni sezon da herkese ücretsiz isim değişikliği getiriyor! Karakter adınızı değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

• Oyuna giriş yapın
  • Karakter portrenizin sağ üst köşesinde sol tıklayın
  • Geçerli adınızın yanındaki dişli simgesini tıklayın.
  • Adı Değiştir'i tıklayın.
  • Yeni bir isim girin

Ayrıca, bu sezon tanıtılan yeni bir kupanın tepesine göz atın!

BattleCruiser