Dendi, Dota 2'de şimdi ücretsiz bir ajan olan Natus Vincere'den ayrıldı – Haberler – DOTA2

Olivia R. 10 Ağustos 2019

Danil "Dendi" Ishutin artık özgür bir ajan.

Natus Vincere'den yapılan açıklamaya göre, yıldız oyuncu sözleşmesinin erken sona ermesini istedi. Örgüt, "dileklerini yerine getirip onu serbest bıraktığını" söyledi ve Na'Vi markasını geliştirmedeki yardımları için teşekkür etti.

Dendi, "NAVI ile birlikte, pek çok iniş ve çıkışla uzun bir yol katettim. Birçoğu hala iletişim halinde olduğum inanılmaz sayıda arkadaş edindim. .

Natus Vincere, Dendi'nin gelecekteki planlarını The International 2019'da tartışacağını belirtti. Halen turnuvada Rus dili yayını için bir analist olarak görünmeye hazırlanıyor.

Dendi, sekiz yıldır Na'Vi'nin bir parçası. Clement "Puppey" Ivanov ve Alexander "XBOCT" Dashkevich'in yanı sıra, The International 2011'de birinciliği, TI2 ve TI3'te ikinci oldu. Bu başarı, takımı Dota 2'de bir hanedan olarak kurdu ve bir dizi başka turnuva kazanarak devam etti.

Organizasyon oradan yavaşça kayboldu ve Dendi, 2018-2019 Dota Pro Devre sezonunun başlangıcında takımın aktif kadrosundan çıkarıldı. Takip eden aylarda, Team Secret, Tigers ve The Pango dahil olmak üzere birkaç takımın yerine geçti. Bu sezon başarı bulmak için mücadele etmesine rağmen popülaritesi dalgalanmadı.

Natus Vincere CEO'su Yevhen Zolotarov, "Organizasyon ve tüm çalışanlar adına, NAVI'deki zamanına, profesyonelliğe ve kulübümüze sadakatine olduğu kadar, birlikte yaşadığımız duygulara da teşekkür ediyoruz" dedi. onun aşkı.

Dendi'nin geleceği belirsizdir ve rekabetçi Dota 2'ye geri dönmek isteyip istemediği veya çabalarını akış gibi başka bir şeye odaklayacak mı olduğu bilinmiyor. Onun büyük hayran kitlesi onu herhangi bir organizasyon için değerli bir katkı yapacaktır.