Cosplay Güreş Federasyonu, Anime Kaliforniya 2019'da

Bay Area hayranları, Cosplay Güreş Federasyonu'nun herkese LA California'ya gitmeleri için bir neden veriyor gibi gözüktüğü gibi görünüyor.

Cosplay Güreş Federasyonu: Mutlak Kaos Anime California 2019'da gösterileri olacak ve 23 Ağustos'ta saat 9.30'da gerçekleşecek. Gösteride bazı sürprizlerle birlikte yeni ve deneyimli katılımcıların bir karışımı olacak.

Cosplay Güreş Federasyonu dışında – katılımcılar bir cosplay toplantısı sırasında diğer taraftarlarla karışabilir, bir eSport turnuvasına katılabilir veya onur konukları ile tanışabilirler. Konuk listesinde endüstri efsanesi Michael Sorich, Mela Lee yer alıyor. APEX Efsaneleri, çizgi roman sanatçısı Tavisha Wolfgarth-Simons ve seslendirme sanatçısı Kyle McCarley sadece birkaç isim.

Anime California, 23 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri ​​arasında Los Angeles Marriott Burbank'ta gerçekleşecek bir video oyunu ve anime kongresidir. Etkinliğe katılan herkes için otel odaları ile birlikte biletler şimdi satışta.

Güreş ve cosplay'in spritinde Cosplay Güreş Federasyonu, pop-kültürdeki en ikonik karakterlere sahip bir kişilik savaşında ayaktan tırnağa ayak basıyor. Şov, Kaliforniya'daki video oyunlarının ve anime konvansiyonlarının temelini oluşturdu.

8-bit / Digi oyun alanı ve Bay Area endüstrisi hakkında fikir sahibi olan bağımsız bir medya kuruluşudur. Çalışmamızı seviyorsanız ve bağımsız gazeteciliği desteklemek istiyorsanız, nazikçe destek olur musunuz? 8-bit / Digi Ko-Fi Sayfamıza bağış yaparak.