Co-Op Mutasyonu # 171: İkili Seçim: starcraft2

Hileli AI, pozitif ya da negatif yüklü iyonları iterek deneysel kuvvet alanlarını harekete geçirdi. Protokol ayrıca düşmüş savunucuları tamir eden yeniden canlandırıcılar da çalıştırdı. Bu nedenle, siz ve müttefikiniz, tüm savunucuları etkisiz hale getirmek için farklı suçlamaların bir saldırısını koordine etmeniz ve Aurana'nın taşımacılığını savunmak için hızlı bir şekilde yanıt vermeniz gerekecek.

Harita: Malwarfare

Polarite
Her düşman birim, birimlerinize veya müttefiki birimlerinize karşı bağışıklık kazanır.
Void Reanimators
Void Reanimators, savaş alanlarını dolaşarak düşmanlarınızı hayata döndürüyor.

Brutal Video Tekrarları [Straight Up]:

Void Reanimator Cezaevi Peyniri

Bu, Void Reanimator'ları güvenli bir noktada yakalamak ve böylece düşmanları canlandırmalarını engellemek için tasarlanmış bir stratejidir. Aşağıdaki kalıpları kullanır:

• Herhangi bir zamanda aktif olabilecek en fazla 4 Boşaltıcı vardır.

• Reanimator'lar hedeflerine ulaşmak için mümkün olan en kısa rotayı kullanmaya çalışacaktır. Bu, kısa bir duvar etrafında dolaşmaya meyilli olmadıkları anlamına gelir.

• Reanimators 'patlaması AI, orada bir işçiyi görevde tutarsanız, duvardaki küçük bir boşluk etrafına karışacaktır.

Bu peyniri yapmak için:

1. Haritada tek bir birim öldür. Reanimatör doğacak ve öldürdüğün birimi canlandıracak.

2. İnşa etmek [wall] Bir çalışanın sığabileceği küçük bir boşluk bırakarak, oyuncu 1'in üst şoförü ve Aurana'nın terminalini köprülemek.

3. Birim şimdi üssüne saldıracak. Bu birimi tabanınızın arkasına çekin ve yaptığınız duvarın tam olarak rampa ile öldürme noktası arasında bulunduğu bir yerde öldürün.

4. Bir işçiyi boşluğa koyun ve beklemeye alın.

5. İlk saldırı dalgasını öldürme noktasına kadar çiz ve onları yok et.

6. Dört bekleyin [depending on your difficulty setting] Duvara sıkışıp kalmak için Reanimators'ı geçersiz kılın, üssünüzün arkasına gitmeye çalışın.

7. Bir kere duvarda 4 tane var, [seal them in].

8. Bu yeniden canlandırıcıların oyunun geri kalanında canlı kalmasını sağlayın. Ölürlerse hapishanenin dışına yeniden çıkacaklar ve her şey anlamsız olacak. Üretim ralliniz, Reanimators'dan geçmemelidir.

Brutal Video Tekrarları [Void Reanimator Prison Cheese]:

Diğer notlar:

• [Suppresion tower spawn points]

• Her bir saldırı dalgasının ve her tabanın yarısı sizin veya müttefikiniz için bağışıklık kazanıyor. Bu, ayrı saldırı dalgaları arasında bölünemeyeceğiniz anlamına gelir; ikisinin de aynı yere aynı anda saldırması gerekir.

• Hangi ünitelerin devreye girmeden önce size ait olduğunu bulmanın harika bir yolu, düşman ünite üzerinde fareyi kullanmaktır:

• [Yellow circle] Ally'nin hedefi

• [Red circle] hedefin mi

• bir [Void Reanimator] harita etrafında dolaşan ve anında birkaç saniyede bir tek rastgele birimi anında canlandıran bir zemin birimidir.

• Void Reanimator'da 200HP ve 200 kalkan var, herhangi bir mini harita göstergesi olmadan koşuyor ve düşmanı bir dakika mı yoksa bir saat önce mi öldürdüğünüze bakmıyor. Onu canlandıracak.

• Oyunun herhangi bir noktasında, görünüşte sonsuz bir düşman akışı alırsanız, saldırı yollarını aramayı deneyin. Muhtemelen 2-3 Void Reanimators var orada.

• İmmobilizasyon Dalgası Dalga, Zaman Durdurma ve diğer hareket / saldırı büyülerini kısıtlayan büyü, hala size bağışıklık sağlayan düşman birlikleri üzerinde çalışır, ancak 0 hasar verir.

• Size bağışıklık sağlayan düşman birimlerini manuel olarak hedefleyebilirsiniz, ancak 0 hasar verir.

Önceki Haftanın Komutanı: [Stetmann]!
Önceki Hafta (Bunu Dodge): [2.36/5.00(Average)]
Önceki Hafta Onay Değerlendirme: [0.40]

Bu yayının çirkin sürümleri:
[Battle.Net]
[r/sc2coop]