Griffin, LCK Yaz 2019'da birinciliği korumak için Hanwha Life'ı yendi

Griffin, sezonun son gününde Hanwha Life Esports'a 2-0 hızla hakim olan LCK Summer Split 2019 turnuvasına ivme kazandırıyor. Griffin şimdi Dünyalar'daki bir yeri kilitledi ve gözlerini ilk LCK unvanını kazanmaya koydu.

Hanwha Life, SK Telecom T1 ve Damwon Gaming'in beğenisine karşı son baskınlık serileriyle kıyaslandığında huzursuz görünüyordu ve Griffin bundan tam anlamıyla yararlandı. Choi “Doran” Hyeon-joon, Griffin için en üst sıraya yerleşirken, birinci sıradaki çizgisini kusursuz bir Mordekaiser performansı ile gösterdi.

Griffin haritada mükemmel bir oyuna ulaşırken, Doran, Hanwha Life'ın birden fazla üyesini Ölüm Krallığı ile kuşatmayı başardı ve tüm takım dövüşlerini paylaştı. Griffin, Kim'in “bonO” Gi-beom’un Sejuani’sini seçmesiyle aniden sona erdi ve Griffin’in Baron'u ele geçirmesine ve manipüle dalgalarıyla Hanwha Life’ın üssüne girmesine izin verdi.

Doran, ikinci oyun için haritanın zayıf tarafına kondu, ancak tüm bunların anlamı Jeong “Chovy” Ji-hoon’un parlama zamanıydı. Irelia'da Chovy, Kang “Tempt” un orta şeridindeki Myung-gu'ya hükmediyor ve LeBlanc'a asla ticaret yapma şansı vermiyordu.

BonO kendi ormanını feda ederken Jarvan IV'te şeritlerini kartopu yapmak için elinden geleni yaptı, ancak Son “Lehends” Si-woo’nun Volibear'ı her zaman bir adım önde oldu. Lehends, her fırsat topluluğunu çarpıyordu, bonO kurmaya çalışıyordu ve her zaman ölümden kaçtı.

Hanwha Life, bazı maçlarda orta oyunda bazı kayıplarını geri aldı, ancak Chovy ve Park “Viper” Do-hyeon, Griffin'i esnafta tutmak için yollar bulmaya devam etti. Hanwha Life, üçüncü Infernal Drake'den önce iki kez bulduktan sonra Chovy, Chovy Hanwha’nın savaş hattını ve Drake'i güven altına almak için sırt hattından ayrılmadan önce, Hanwha Life’ı yumuşatmak için beş kişilik bir Vanguard’ın Edge’ine indi.

Chovy ve Viper tempoyu koruyarak, cooldownları yükselince kavgaları zorladılar ve Hanwha Life kırıldı. Griffin, bonO'yu ​​tekrar seçtikten sonra Baron'u emniyete aldı, Kim “SoHwan” ı seçmeden önce Jun-yeong’daki Aatrox, Griffin’in kapıları açmasına ve oyunu sonlandırmasına izin verdi.

Griffin, Şampiyonluk Puanlarına dayanarak, Worlds for Korea'da en az ikinci tohum için yeterlilik kazanmıştır, ancak LCK Yaz 2019 finalinde ilk tohum güvenliğini sağlama şansına sahiptir. Bununla birlikte, Hanwha Life için, 2020 İlkbahar Dönemi Promosyon Turnuvasına gönderilecekler, çünkü sezon sonu yeniden dirilişi küme düşmekten kaçmak için yeterli değildi.

LCK Summer 2019 playoffları 21 Ağustos'ta SK Telecom T1 ile Afreeca Freecs arasındaki maçla başlar.