LG Australia Dire Wolves Esport Ekibinin Desteğini Yeniledi

Avustralyalı espor organizasyonu Dire Wolves, LG Australia'dan en az 2020 yılına kadar takıma yeniden bağlanan elektronik perakendecisi ile daha fazla destek aldı.

2016 yılında ilk kurulan ortaklık, LG Avustralya’nın Dire Wolves’i temsil edenlere rekabet ederken kullanmaları için en yeni monitör yelpazesini sunacağını görecek.

LG Dire Wolves'in Kurucusu ve Genel Müdürü Nathan Mott şunları söyledi: “LG, Dire Wolves'u 2016'da ilk sponsorumuz olarak destekledi.

“High-end monitörler, Sydney Kriket Sahası'ndaki Esports Yüksek Performans Merkezindeki eğitimimizde temel ekipmanlardan biriydi.

“Okyanusya'daki sporların yolunu açmaya devam ederken LG ile ortaklığımıza devam etmekten heyecan duyuyoruz.”

LG Dire Wolves, bölgesinin resmi efsaneler liginin yarışması olan Oceanic Pro League'de (OPL) yarışıyor.

2018 yılında, her iki OPL bölmesinin yanı sıra Rift Rivals'in SEA-LJL-OPL hizasında da ilk sırada yer aldı.

LG Electronics Australia’nın Pazarlama Müdürü Russ Prendergast de şöyle konuştu: “LG Australia, bu önemli ortaklığı LG Dire Wolves ile genişletmekten mutluluk duyuyor.

“Biz Dire Wolves'in ilk sponsoruyduk ve ekiple birlikte en iyi rakiplere meydan okumak için çalıştık.

“İşbirliği ve gelecekteki başarının artması için fırsattan heyecan duyuyoruz.”

Excel Esports'in çoğunluk hissedarı olan Guinevere Capital, Riot Games'in yatırım ekibine yalnızca bir takımın sahipliğini alabileceklerini bildirmesinin ardından Temmuz ayında LG Dire Wolves'teki çoğunluk hissesini devralacak yatırımcıları aramaya başladı.