Esports Düzenleyici Kongre Biletleri, Pzt, 23 Eyl 2019, 09:00

Esports Düzenleme Kongresi, Esports endüstrisindeki üst düzey liderler ve üst düzey yöneticiler arasında diyalog ve uzmanlık paylaşımı için bir platform sunarak Esport'lar için ortak standart kurallar dizisinin geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan 2 günlük bir etkinliktir.

Esport dünyasının 200'den fazla birinci sınıf profesyonelini çeken ERC, konferanslar, tartışmalar, soru-cevap oturumları, açılış konuşmaları, paneller, ara oturumları, yuvarlak masa tartışmaları, ağ aralıkları, kaçırmak istemediğiniz özel bir parti ve kokteyl resepsiyonu düzenleyecek. !

Neden katılmalısın?

Dünya çapında Esport'ları geliştiren ve tanıtan, vizyonu paylaşan, işbirliği yaparak ve ortak başarıya katkıda bulunan profesyonel toplumun bir parçası olmaktan çekinmeyin.

ERC, Esport federasyonlarının ve derneklerinin liderleri, yönetim organlarının ve komisyon temsilcilerinin katılması gereken bir etkinliktir; yasal danışmanlar; endemik ve endemik olmayan Esports sponsorları; etkinliklerin ve liglerin organizatörlerinin, yayıncılarının ve yayıncılarının üst yönetimi; VC firma yöneticileri; profesyonel Espor sporcuları / oyuncuları; Endüstri etkileyicileri ve fikir liderleri ve önde gelen Esports medyasının temsilcileri.

Önemli konular

• Esports'in devlet tarafından tanınması
  • Esports'da Bütünlük
  • Dernekler, düzenleyici kurumlar vb. Arasındaki uluslararası ortaklık
  • Fikri Mülkiyet ve Medya Hakları, Yayıncılık
  • Eğitim. Burslar. belgeleme
  • Sporcular, organizasyonlar, yetkililer arasındaki yasal ilişkiler
  • Sponsorluk ve Reklamcılık. Esports'ta Pazarlama
  • Esports ve video oyunlarında para kazanma mekanizmaları

Lütfen burada tam gündemini kontrol edin.

2 gün – 20+ ana not paneli ve paneli – 30+ üst hoparlör – 200+ delege

mekan

Marriott ailesinin bir parçası olmak Rönesans Barselona Fira Otel Barselona’nın Plaza Europa Meydanı’nda, panoramik bir restoranla birleştirilen iki adet 110 metrelik kuleden oluşan uygun bir konuma sahiptir. Otel, konforlu tasarım yatak odaları, restoran, tesis içi spor salonu, kapalı ve açık yüzme havuzu ve muhteşem servisiyle palmiye ağaçlarının dikey bir vahasına ve yemyeşil bitki örtüsüne sahiptir. ERC delegeleri, nefes kesici Barselona manzarası eşliğinde muhteşem bir çatı terasında bir içkiyle karşılanacak!

Renaissance Barcelona Fira Hotel, Esports Düzenleyici Kongre katılımcılarına özel fiyatlar sunmaktadır. Bu teklifi kaçırmayın, çünkü teklif sınırlı!

Biletiniz şunları içerecek:

• ERC'nin 2 günü boyunca tüm kongre program etkinliklerine erişim (konferanslar, tartışmalar, soru cevap oturumları, açılış konuşmaları, paneller, ara oturumları, yuvarlak masa tartışmaları) – toplamda 20'den fazla.
  • Tüm ağ kahve molalarına (4) ve öğle yemeğine (2) erişim.
  • Özel açılış partisi (1. Gün).
  • Kokteyl resepsiyonu (2. Gün).
  • Etkinlik sırasında ve sonrasında tüm videolara, raporlara ve diğer özel materyallere tam erişim.
  • Ortak otelde tercihli oda fiyatları.

En iyi fiyata bilet satın almak için hızlı hareket!

Web sitesi