LEC Summer Playofflar Rogue'yi rahatsız eden Splyce ile başladı – Haberler – LOL

Melany M. 24 Ağustos 2019

2019 LEC Yaz playoffları şaşırtıcı bir başlangıç ​​yaptı.

Genç bir kadro ile girmesine rağmen Rogue playoffları Splyce karşısında üzücü bir galibiyetle açtı.

Takımdaki beş oyuncudan sadece Oskar "Vander" Bogdan, LEC playoff tecrübesine sahip. Takımın geri kalanı ilk kez bir şampiyonluk için olta takımı olmuştu, ancak daha parlak bir spot ışığı altında sinir göstermedi.

Rogue, LEC'de gelecek olan takımlardan biri ve 3-0 galibiyetinden sonra büyük işler için hazır görünüyor.

Rogue Yuumi ve Garen'ı oynuyor

Rogue seriye patlayıcı bir şekilde başladı.

Düzenli sezon boyunca Rogue, reaktif bir stil oynayan yavaş bir ekip olarak ün kazandı. Playoff ilk maçında Rogue, bu algıyı yaratıcı, proaktif bir oyunla baltaladı. Bu alır ve yasaklarla başladı.

Alt şeritli Paweł "Woolite" Pruski Garen'de kilitli kaldı ve Vander Yuumi'yi destekledi. Bu ikili, normal sezonun sonuna yakın Fnatic tarafından oynandı ve dip şeridi için uygun bir seçenek olduğu kanıtlandı.

Jungler Kacper "Inspired" Słoma, çiftin erken saatlerinde yardımcı oldu. Ganks, Woolite'yi orta oyuna geçerken rahat bir konuma getirerek öldürmeye başladı.

Splyce’in yan ormanı Andrei "Xerxe" Dragomir üst şeritte baskı uyguladı, ancak bu çaba Rogue beş olarak döndüğünde boşa gitti. Splyce oyuncularını yakaladılar ve tareti yok ettiler.

O andan itibaren, Splyce Rogue'nin cezalandırdığı hatalar yapmaya devam etti.

Tore "Norskeren" Desteği Hoel Eilertsen, Volumi'yle Yuumi'yi cezalandırmayı başaramadı. Son ineklere rağmen, kedi Garen ile eşleştirildiğinde hala inanılmaz derecede güçlü görünüyor.

Rogue haritanın erken bir baron için gitmek için yeterli kontrolüne sahipti. O anda sadece iki Splyce üyesi hayattaydı ve Finn "Finn" Wiestål bu planları denemek ve uygulamak için onu aldı. Takım mor solucanı öldürürken bir taneye karşı savaştı.

Splyce, Rogue’i sürpriz bir şekilde yakalamak için bir çalılıkta saklanarak son ve umutsuz bir hamle yaptı. Bu plan Rogue'den gelen patlama sonucunda balon gibi düşmanları patlattı. Rogue, düşman üssüne isyan etmeden yürüdü.

Larssen ikinci oyunda Rogue için vahşi çalışıyor

Orta kademe Emil "Larssen" Larsson sık sık oyuncu takımları olarak çiftçilik ve destek olmaya odaklandığı için gösterişli bir oyuncu olarak bilinmemektedir. Oysa, ikinci oyunda onun içinde biraz göz kamaştırıcı bir rol oynadığını gösterdi, çünkü Marek "Humanoid" Brázda'da yalnız başına bir şeyler öldürmeye başladı.

Rogue için ana taşıyıcı olarak dikkate alınması ve görev yapması gereken bir güçtü.

Birinci oyunda olduğu gibi, Rogue de ilk avantajını üst şeritte bir dönüşe dönüştürdü ve kuleleri teker teker devirdi. Splyce bazı anlar yaşadı ve bazı seçimler aldı, ancak liderliği almak için yeterince önemli bir şey yoktu.

Rogue bire üç stiliyle oynadı, solo terlikler yan şeritleri zorladı. Bu Splyce’in savunmasını kırmak için yeterince baskı yarattı. Baron buff bir sonraki adımdı.

Splyce, kafalarını suyun üstünde tutacak kadar güçlü bir dalgaya sahipti ancak Rogue ile doğrudan bir savaşa giremedi. Rogue, ası ve galibiyet için tetiği bir kez daha çekti.

Rogue oyun üçü hızlı yapar

Rogue momentum üçüncü oyunda devam etti.

Çaylak takımı oyunun başlarında haritayı ele geçirdi, baskı yarattı ve Splyce'in sahip olduğu herhangi bir stratejiyi bozdu. Larssen yan şeritlerde kendi başına iterken diğer dördü gruplandı.

Splyce'in Rogue’in saldırganlığına cevap verecek araçlara sahip olmadığı belli oldu. Rogue ne zaman bir takım kavgasına zorlanırsa, Splyce birden fazla kayba uğradı.

Rogue, hızlı tempolu League of Legends oynamaya devam etti, orta şeritte belirleyici bir as aldı ve oyuna 26 dakika içinde son verdi. Bu seriyi 3-0 moda kapattı.

Rogue FC Schalke 04 ile Team Vitality arasındaki yaklaşan dizinin galibi ile karşılaşacakları bir sonraki tura geçiyor. 2019 LEC Yaz Playoffları takvimi burada bulunabilir.