SuperSport, Chief'lerin yüzde 100 rekoru sona ererken, koparmak için geç kaldı

Kaizer Chiefs 'Samir Nurkovic, Cumartesi günü FNB Stadyumu'nda SuperSport United'a karşı oynadığı maçta açacağı golü aldıktan sonra takım arkadaşları ile kutluyor. Fotoğraf: Itumeleng İngilizce / ANA

CAPE TOWN – Kaizer Chiefs, yeni sezonun başlangıcında üç lig maçında üç galibiyet elde etmek için yoluna bakıyordu, ancak SuperSport United FNB'de dramatik bir galibiyetle gol attı. Cumartesi akşamı stadyum.

Aksiyon dolu yüksek tempoda karşılaşan şefler, ilk olarak 15. dakikada Samir Nurkoviç 'i vurdu.

Ancak ikinci stanzada şans yakaladıklarında oyunu öldürmeyi başaramayan Amakhosi, Bradley Grobler 83. dakikada seviyelendiğinde, Daniel Akpeyi'nin ölümüyle kazandığı bir kazananın kazananı kazanmadan reddedilmeden önce hayal kırıklığına uğradı.

Karşılaşmaya başlamadan önce, ev sahibi takım, hızlı bir kontra ataktan sonra takımı ele geçirince, Grant Kekana'nın ayağına çarpacak en dar açılardan atışını yapmadan önce sol kanattan gelen Nurkovic'te oynadı. , kaleci Ronwen Williams üzerinden ve net üzerinden.

SuperSport gerileme olumlu yanıt verdi ve Kekana'nın başlığını 10 dakika sonra vurduğu zaman eşitlemek için şanssızdı.

Birkaç fırsat daha gelip Matsatsantsa'ya gittikten sonra, Pretoria ekibi, Tebogo Mokoena'nın Evans Rusike'den zekice yaptığı anlaşmayı takiben bir voleybol göndermeden önce üç dakika kala büyük bir fırsat harcadı.

Her iki takım da iyi bir atak yapma niyeti gösteriyor ve akıcı futbol oynuyor, ilk yarısı harika bir eğlence geçirmişti.

Darbelerin alanın her iki ucunda da işlem görmeye devam etmesiyle yeniden başlamadan sonra da devam etmek üzereydi, buna rağmen net bir şansı olan SuperSport idi, Grobler her ikisi de Akpeyi tarafından kurtarıldı.

Diğer ucunda, Glamour Boys da başka bir amaç için iyi görünüyordu ve Williams Nurkovic'ten voleybollu bir çaba harcadığı için 25 dakika ile harekete geçti.

Sırp hedef oyuncusu yeni kulübünde rol almaya başlıyor ve beş dakika sonra, golle biliat yapmadan önce Siphosakhe Ntiya-Ntiya'dan çapraz atış yapan bir top göstermeye çalıştı. hedefi çok dar özledim.

Nurkoviç, Dumisani Zuma'yı hedef alan – bir başlık kazanmak için fizikselliğini gösterdiği sırada yine de yer aldı, ancak Siyabonga Nhlapo, takımının kurtarmasına parlak bir örtü ile geldi.

Eğer bir şey varsa, Soweto kıyafeti onların tally'ine kattığı gibi görünüyordu. Ancak, Manyama Williams tarafından boş bırakılan bir alanda reddedilmeden önce Zuma'nın bir başlık ile başarısız olduğu için fırsatları değiştiremediler.

SuperSport'un golü geldiğinde, oyun oynamaya çok karşıydı. Bununla birlikte, Thamsanqa Gabuza'nın klinik olarak bitiren Grobler için bir katil geçişinde kayması, iyi işlenmiş bir çaba oldu.

Grobler'ın haçını elinde Lorenzo Gordinho'yu vurduğunda ve bir penaltı verildiğinde, Şefler derinden daha da kötüye gitti.

Ancak Akpeyi, Grobler'in Tshwane tarafının üç puanını da yakalamasını engellemek için mükemmel bir uzun dalış dalışıyla birlikte ekibi için koştu.

Afrika Haber Ajansı (ANA)