'Efsaneler Birliği' Yıldızlar Yıldız Guardian Koleksiyonu: TECH: Business Times

"Efsaneler Ligi" nin oyun geliştiricisi olan Riot Games, büyük hayran kitlesi için bir sonraki sürpriz partisine henüz işaret etmiş olabilir. Resmi sosyal medya hesabına yakın zamanda şifreli bir metin içeren bir resim gönderildi. Taraftarlar, görevin bir sonraki Star Guardian derisine atıfta bulunabileceğini hızlı bir şekilde savundu.

Resmi Twitter'da hesap"League of Legends", Ahri'nin elini üç kırık taşla gösteren bir görüntü paylaştı. Yıldız şeklindedirler ve üç farklı renkte gelirler; mavi, sarı ve yeşil. Görüntü, 2017'nin derileri için Ahri'nin "Yeni Bir Ufuk" karavanından çekildi.

Yakında ortaya çıkacak olan "League of Legends" geliştiricisinin bir sonraki büyük gösterisinin, olayları ve cildin ortaya çıkmadığını düşünen taraftarların en sevdiği Star Guardian koleksiyonu olduğu anlaşılıyor. Oyunculardan gelecek oyunculara yönelik sorular ve kozmetiklerden bahseden düzensiz bir şekilde bahsetmeleri ve kimin için olduklarını belirten Riot Games, Riot Games'in önümüzdeki hafta Star Guardian ile ilgili bir önizlemesini vermek için geçen hafta bir teaser paylaştı.

"Efsaneler Ligi" görüntüsünde, insanları uzaklaştıran isimsiz karanlıktan söz ettiğinden, gelecek haftaki olası Guardian Guardian etkinliği için daha kasvetli bir tonu gösteren bir metin de geliyor. Ve herhangi biri casusluğa koymadan önce, görüntüdeki yıldızları kimin elinde tuttuğunu tespit etmeye çalıştığında, görüntünün Eylül 2017'de piyasaya sürülen eski bir Star Guardian fragmanından alındığına dikkat çekmek önemlidir. Star Guardian kaplamalarının ikinci turu başlatıldı.

O yıl, "Efsaneler Birliği", Ahri, Miss Fortune, Ezreal, Syndra ve Soraka, Ahri'nin elleriyle teaser'da öne çıkan beş yeni Yıldız Muhafızıydı. Öte yandan, metin bu yılki etkinliğin ne olacağı ile ilgili spekülasyon penceresini açar. Römorktaki hiçbir şeye değinmiyor, belli birileri hakkında daha fazla. Bu yıl Yıldız koruyucu evreninin, koruyuculara meydan okumak için bazı kötü adamlarla parçalanması mümkün.

"Efsaneler Ligi" teaser Cumartesi günü açıklandı, bu yüzden pek çok taraftar bu hafta Star Guardian ile ilgili ne olduğu hakkında daha fazla şey duymalarını bekliyor. Riot Games, Star Guardian ile ilgili etkinliğin geri döneceği her şeyin derisini henüz ortaya çıkarmadı. Ancak, "League of Legends" hayranları en yakın zamanda bu konuda daha ayrıntılı bilgi almalıdır.

.