League of Legends’a eklenmesini görmek istediğimiz 10 hayran yapımı cilt fikri!

Katarina. Efsaneler Ligi.

Efsaneler Ligi. Riot Games'in izniyle.

League of Legends subreddit'teki son yazısında, hayranların aklından 100 benzersiz görünüm ortaya çıktı. İşte Riot'un yapmayı düşündüğü 10 şey!

:

League of Legends hayranları ve oyuncuları beni yaratıcılıklarıyla etkileyemezler. League of Legends hakkında uzun bir tartışmadan sonra, hangi şampiyonların derileri kazanmasıyla ilgili çeşitliliğin olmayışı üzerine bir alt tartışma yaptıktan sonra, girişimci bir Redditor, temsil edilmeyen şampiyonlar için yeni cilt fikirlerinin bir listesini oluşturmayı kendileri üstlendi. 100 gibi derileri, kesin olarak.

Bu derilerin bazıları görseller ve efektler için önerilerle birlikte oldukça basit, bazıları ise basit kavramlardır. Bazıları mevcut cilt çizgilerini çeker, bazıları yenilerini önerir, bazıları ise yalnızca bir kereye mahsus olur. En önemlisi, olsa da, bazı cilt fikirleri biraz garip veya ilginç görünmekle birlikte, bazıları görünüyor Gerçekten mi güzel. İşte bu listedeki on derileri, Riot’un yapımına bakmak gerektiğini düşünüyoruz.

10. Memur Ornn

Bu, daha fazla eteğe sahip tasarım konseptlerinden biri ve dürüst olmak gerekirse, hemen havaya uçmuştum. Deri, Ornn, normal ayağı yerine Q'su için trafik konisi yarattı ve öne doğru itildiğinde Riot kalkanıyla bash muhalifleri basardı.

Konseptte yapabileceğim bir değişiklik / değişiklik, ultisini koç yerine polis arabası haline getirmek, sirenlerle tamamlamak. Bence bu, cildin gerçekten de Subicer cilt çizgisi arasında benzersiz olacağını düşünüyorum.

9. Süper kahraman Galio

Süper Teemo cildinin etrafına biraz dayanarak, bu bir süper kahraman tipi cilt çizgisinde ilk olacak. Galio, onunla R – Hero’nun Girişi takım arkadaşlarını kurtarmak için savaşa atlamak, mükemmel bir katkı olacaktır. Sadece rüzgarda arkasına çırptığı kırmızı pelerinini verdiğinden emin ol.

8. Supervillain Swain

:

Karşı tarafta, süper kahraman derilerine sahip olmak, doğal olarak kötü derilere karşı kapılarını açıyor. League of Legends'deki tüm şampiyonlardan Swain, süpervizör monikerine en iyi uyan bence. Yalnızca usta bir taktikçi değil (ala Lex Luthor veya Baron Zeemo) düşmanlarından ruhlarını emen ölümsüz, şeytani bir yaratıktır. Beni de sayın!

7. Savaş Akademisi Yüksek Lisans Yi

Bu fikir açıkça bu sezonun başlarında bırakılan Battle Academy cilt çizgisine bağlı olsa da, Battle Academia Yi cildi dövüş sanatları ustası temasına yönelik olarak anime okulu çocuklarının ve öğretmenlerinin seçtiğinden biraz daha fazla görünüyor. Bununla birlikte, Yi'nin Battle Academia temasında bu tür ince, sert, disiplinli bir eğitmen olarak çalışabileceğini düşünüyorum.

6. Savaş Akademisi Wukong

Umutsuzca bir cilde ihtiyaç duyuyor ve ben sadece Battle Academia cilt çizgisine insan olmayan bir şampiyon ekleme fikrini seviyorum. Kendisine çok “Şemsiye Akademisi” hissi veriyor.

5. Öfke Doğuşu Olaf

Bu cilt, Rageborn Dr. Mundo cildini genişletme ve onu kendi cilt çizgisine sokma çabası olduğu için gerçekten ilginçtir. Bunun kesinlikle bazı şampiyonların delirdiği bir tür Hulking-out cilt tipi olarak potansiyelinin olabileceğini düşünüyorum. Olaf, onunla R – Ragnarok, bu temaya tam Rageborn moduna girerken mükemmel bir şekilde uyuyordu.

4. Rageborn Trundle

Bence görsel olarak göze batmayan bir kabiliyete gerçekten daha fazla lezzet verebilecek mükemmel bir cilt olurdu. R – boyun eğdirmek. Şimdi, Trundle, Mahvolmuş Kralın Kılıcını etkisi altına almış gibi görünüyor, ancak potansiyel olarak Riot, cildi avından çalınan direnciyle daha da keskinleşen bir öfke yarattı.

3. Oyuncak Asker Azir

Bu, Reddit ipliğinin yorumlarında, iyi bir nedenden ötürü çok yutturmaca aldı. Sadece popüler Toy cilt çizgisinde genişlemekle kalmıyor, aynı zamanda bir kahraman veya kötü adamın oyuncak asker ordusuna komuta ettiği Noel filmlerine geri dönen bazı harika görsellere sahipti.

2. Çarşı Bard

Bu, postun çeşitli cilt bölümündeydi, ancak bu ciltle gelebilecek çok güzel fikirler olduğunu düşünüyorum. onun R – Temperli Kader bir duraklatma düğmesi olabilir, onun W – Kapıcı Mabetler daha yüksek bir güce ulaştığında “güçlendirebilir” ve “Süper Mario” gibi havalı bir boru seyahat etkiye sahip olabilir. E – Büyülü Yolculuk.

1. Havuz Partisi Illaoi

Ben sadece bunun burun üzerinde olduğunu düşünüyorum, onun tentacles olması onun yerine bu dev havuz erişte. Ayrıca, tüm dokunaç çarpmalarına sıçrama efektleri eklemek ve gemisini bir tür sulu hayalet haline getirmek sadece kulağa hoş geliyor.

Sonraki: Star Guardian Little Legends çok yakında

Bu listeden hangi kaplamaları özlediğimizi düşünüyorsun? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!