Dota 2 SEA Bölgesi Yeni Organizasyonu Karşıladı Lowkey Esports

Güneydoğu Asya'ya benziyor Dota 2 Lowkey Esports nihayet ilk resmi listesini imzaladıktan sonra sahne daha rekabetçi bir bölge olacak. Takımın yaklaşmakta olan Dota Pro Pistinin bir parçası olması bekleniyor.

SEA'dan gelen çoğu spor organizasyonunun aksine, Lowkey Esports'un genç ve deneyimsiz oyuncuların bir karışımını içereceği bildiriliyor. Genç yeteneklere sahip olmasına rağmen, takımın, rekabetin ilk yıllarından bu yana kendilerini kurmuş tecrübeli oyun kurucuları tarafından yönlendirilmesi Dota 2.

Tabii ki, Güneydoğu Asya bölgesi hala uluslararası sahnede rekabet edebilmek için gerekli iyileştirmelere sahip bir bölgedir. Bununla birlikte, PSG.LGD gibi ekipler, tekrar tekrar ele almaları gereken bir güç olabileceğini kanıtladı. Bununla birlikte, Lowkey Esports'in hala kanıtlayacak çok şeyi olduğunu söyledi.

Lowkey’in Filipinler’de bulunan ve profesyonelce ev sahipliği yaptığı bir kurum olduğu bildiriliyor Dota 2 binlerce oyun saati olan oyuncular. Kuruluş belli ki ilk değil Dota 2 yanlısı ekip Filipinler'den yüzeye. SEA içindeki Fnatic, TNC Predator ve Mineski ile rekabet edecekler.

Lowkey Esports, Kenneth'in "Flysolo" Coloma ve Samson "Sam_H" Hidalgo olmak üzere iki gazi tarafından önderlik ediliyor. Unutmanız durumunda, bu iki oyuncu geçmişte bir araya geldi ve DeToNator listesinde ve Neon Esports'ta el ele çalıştı. Takımı tamamlayanlar Kryte “LuziFy” Gabriel, Yuri “Yowe” Pacana ve Christian-John “Skadilicious” Abasolo olacak.

Özellikle de Flysolo bir grup iki oyuncu için oynadı. Dota 2 pro dört yıllık kariyeri boyunca takımlar oluşturuyor. Küçük olaylarda daha güçlü bir sicile sahip olduğu bilinen ekibinin geçmişte gelişmesine yardım etmişti. Flysolo'nun ekibin kaptanı olacağı ve sert bir destek olacağı bildiriliyor.

Öte yandan Sam_H, Lowkey Esports'daki belki de en iyi ve en popüler oyuncu. Çok sayıda uluslararası etkinlikte yarışmakla kalmadı, aynı zamanda kariyerinin çoğunu TNC Kaplanları ve Avcılarına ayrılmadan önce TNC Pro Team ile geçirdi. Güneydoğu Asya bölgesinde bir noktaya değinmek için gerekli olan deneyimi beraberinde getiriyor.