Edgey FlyQuest'ten NRG Esports'a Transferler

Haber, bu haftanın başlarında, sözde mutsuz Benjamin “Edgey” Peterson devletinin patlak verdiğini açıkladı. #FreeEdgey hashtag'i, Fortnite oyuncularının birçoğu Peterson'u desteklediği için manşetlere bindi. Peterson, öngörülemeyen desteği doğrudan ele almadığından, bu ifadenin uçmasına neden olduğunu öğrenemedik. Tüm göstergeler, Peterson’nun temsil eden kuruluşu olan FlyQuest’in genel memnuniyetsizliğine işaret etti. Çok sayıda söylenti Fortnite topluluğunda dönmeye başladı ama hiçbiri gerçek geçerliliği yoktu.

Peterson’ın Fortnite Şampiyonu Serisi’ndeki başarısı onun varlığını güçlendirdi. Benzer bir durum, bu haftanın başlarında, Dmitri “mitr0” Van de Vrie ve FNCS'deki son başarısı ile de yaşandı. Van de Vrie’nin, tatmin edici olmayan bir kontratın Twitter'daki bir freemitr0 hareketi yarattığı rivayet edildi. İki tarafın ulaştığı nihai karar dileklerini yerine getirdiğini gördü ve şimdi serbest ajan piyasasını tecrübe etmekte özgür. Fortnite'ın popülaritesinin artmasıyla birlikte profesyonel oyuncular olasılıklarını en üst düzeye çıkarmak için kendileri için en iyi kararı istiyor.

FlyQuest Çözünürlük Sunuyor

Her ne kadar FlyQuest, #FreeEdgey'e hemen bir yanıt vermediyse de, tekerlekler bir çözünürlüğe doğru dönmeye başladı. FlyQuest'ten durumla ilgili ilk ifade basitçe oldu: #FreeEdgey. Tüm göstergeler FlyQuest'in yakında halka açık bir forumda konu hakkında konuşacağını söyledi. Profesyonel meslektaş Fortnite oyuncuları Tweet'e büyük bir pozitiflikle tepki gösterdi.

FlyQuest Peterson Bültenleri

Akşamın ilerleyen saatlerinde FlyQuest, Peterson ve organizasyonu ile geleceği hakkında resmi bir açıklama yaptı.

“FlyQuest, Benjamin“ Edgey ”Peterson'nın bugün NRG Esports'a transferini açıkladı. İlk sözleşme uyarınca görüşmeler açıldı, ancak taraflar şartlara varamadı. Burada FlyQuest'taki herkes oyuncuları için başarıdan başka bir şey istemiyor. Bu nedenle, ajanı Edgey ve FlyQuest, onu en kısa zamanda yeni bir ev bulmak için yakın bir şekilde çalıştı.

Edgey, bu hafta sonu Fortnite Şampiyonlar Serisi NA Batı Trios Bölge Finalleri'nde yarışacak. Bu süre zarfında, EdQey'e FlyQuest'i temsil ettiği için teşekkür eder ve rekabetçi kariyerinde başarılar dileriz. Edgey birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyor ve harika şeyler yapmaya devam edeceğini biliyoruz. Ya görmekten nefret ediyorum. ”

Bu, Fortnite topluluğunda yaygın değildir, ancak herhangi bir rekabetçi faaliyet için bölge ile birlikte gelir. Peterson’dan NRG Esport’a durumla ilgili birçok soru yöneltildi. En muhtemel senaryo, NRG Esports'in Peterson'un FlyQuest ile yaptığı mevcut sözleşmeleri devralmasıdır. Sözleşmenin içeriği halka açık değil, ama ne olursa olsun, Peterson yeni bir ev buldu.

Peterson Bildirimi Bültenleri

Peterson devam eden tartışmalara verdiği cevabı ve eski örgütlenmesinin sonucunu verdi. Deyim okur:

“Her şeyden önce FlyQuest'e teşekkür ediyorum ve bana ilk başladığımda ve onları temsil etmeme izin verdiğimde bana bir şans verdiğine ve bana inandığına inanıyorum. Bugün itibariyle resmi olarak FlyQuest ile ayrıldım. Son 6 aydaki yardımları için Nick Phan'a şahsen teşekkür etmek, yeteneklerimin en iyisini yapabilmem için gerekli araçları sağlamanın yanı sıra FlyQuest ve NRG arasındaki aktarımı kişisel olarak kolaylaştırmak istiyorum. Ayrıca hem Convertible hem de FlyQuest ekibinin geri kalanına hem oyuncu hem de bir kişi olarak büyümeme yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Hem FlyQuest hayranlarına hem de hayranlarıma FlyQuest'teki zamanım boyunca destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu orantısız bir şekilde patlatılan bir hikayeydi; Gelecek için heyecanlıyım ve umarım beni desteklemeye devam edersiniz. ”

İyi bir şirkette

Her iki ifade de aktarma konusunda fazla ayrıntı vermedi, ancak duygu her iki taraf için de kötü görünmüyor. Muhtemelen Peterson’ın anlaşmasının detaylarını asla duymayacağız. Halen devam eden esport'larla, profesyonel sporlarda gördüğümüz aynı vuruşların çoğunu takip etmiyor. Bu nedenle, oyuncu sözleşmeleri sıklıkla paketler altında tutulmaktadır. Yine de, Peteron’un yeni evi NRG Esports, Benjy “benjyfishy” Fish, Martin “MrSavage” Andersen, William “Zayt” Aubin ve birkaç diğer kişi ile birlikte.

NRG Edgey

NRG Esports organizasyonu nihayetinde profesyonel Fortnite'deki en iyilerden ve gelenlerden birini ekledi. Peterson tarafından belirtildiği gibi FlyQuest, profesyonel Fortnite'da bir başlangıç ​​yapmasına izin verdi. NRG Esports, Peterson’nun potansiyelini üst kademeye yükseltecek. FNCS döneminde Evan “Liquid Cented” Barron ve Brodie “rehx” Franks'in yanında gösterdiği performans etkileyici değil. Beş haftanın üzerindeki sonuçları üç birinci sırayı ve ikinci sırayı da kapsıyordu. Fortnite Şampiyonu Serisi Finallerine girerken favorilere oranlarını söylemek güvenli.