Cloud9, Elmapuddy'i CS: GO antrenör ve analist olarak imzaladı

Chris “Elmapuddy” Tebbit Cloud9’un en yenisi olacak CS: GO Yardımcı antrenör ve analist, kuruluş bugün açıkladı.

Elmapuddy, Eylül 2018'de ilk kez baş antrenörlük görevini üstlendikten sonra Temmuz ayında Avustralyalı ORDER ekibinden ORDER'den ayrıldığından beri rekabet dünyasının dışında kaldı. Elmapuddy, en çok maçlarını yıktığı ve ipuçlarını verdiği YouTube kanalıyla tanınıyor.

Twitter'da Elmapuddy

Cloud9'a katılmaya gerçekten çok sevindim! Bu heyecan verici yeni kadro ile çalışmaya başlama zamanı! https://t.co/dFZt1dU98N

ORDER ile birlikte Avustralya'nın en iyi takımlarından biriydi, ancak ESL Pro League'in sekizinci sezonunun açılış turunda neredeyse Natus Vincere'yi üzmüş olsalar bile uluslararası alanda iyi sonuçlar veremediler.

Elmapuddy’nin imzası ile Cloud9, işe alım sürecini tamamlamış olabilir. CS: GO bölünme. Kuzey Amerika takımı, Temmuz ayında, oyun içi lider Oscar, “mixwell” Cañelas, Keneth “koosta” Suen ve Tyson “TenZ” Ngo olan Damian “daps” Steele'in imzalarıyla yeniledi.

Cloud9’ın yeni dizisinde şu ana kadar sadece iki LAN etkinliği var. Temmuz ayında BLAST Pro Serisi Los Angeles'ın yarı finallerine ulaştılar ve bu ay Arktik Davetiyesinin büyük finallerine katılamadılar.

Elmapuddy, takımın baş antrenörü James “JamezIRL” Macaulay ve C9’ın artık kuruluşun analitik bölümünden sorumlu eski baş antrenörü Soham “valens” Chowdhury ile birlikte çalışacak.

Cloud9, 8 Ekim'de başlayacak olan ESL Pro League 10 sezonunda bir sonraki maçta programlanmış bir turnuvaya sahip değil.