Louis Vuitton, League of Legends Dünya Şampiyonası ile ortak oldu

Fransız moda evi ve lüks perakende şirketi Louis Vuitton ile işbirliği yaptığını açıkladı İsyan Oyunları yaklaşan için Efsaneler Dünya Şampiyonası Ligi.

Ortaklık, Louis Vuitton’un 10 Kasım’da Fransa’da Paris’te düzenlenecek olan dünya şampiyonlarına verilecek olan Summoner Kupası’nı düzenleyebilmek için eşsiz bir kupa seyahat çantası yarattığını görecek.

Louis Vuitton Efsaneler Dünya Şampiyonası Ligi
Resim kredisi: Riot Games

Duyuruya göre, kupa seyahat davası “hem geleneksel Louis Vuitton kurtarıcısını hem de efsanelerin evreninden ilham alan ileri teknoloji unsurları ile birlikte” olacak.

Buna ek olarak, Louis Vuitton’un Kadın Sanat Yönetmeni’nin koleksiyonlarından biri olan Nicolas Ghesquiere, eşsiz bir şampiyon kaplama ve kapsül koleksiyonu tasarladı. Diğer League of Legends dijital varlıkları da doğrulandı.

Riot Games'de Global Esports Ortaklıkları Direktörü Naz Aletaha Anlaşmada yapılan görüşmeyi şöyle dile getirdi: “Louis Vuitton'un en önde gelen Efsaneler Ligi etkinliğimizin görünümünü, hissini ve prestijini etkileyecek tasarımlarda resmi bir ortak olarak gösterilmekten onur duyuyoruz. Bu, Riot Games ve League of Legends'ın sektördeki son dokuz sezon boyunca yaptığı etkiyle ilgili tarihi bir ortaklık. LV markasını sporumuza davet ediyoruz ve önümüzdeki aylarda, özellikle 10 Kasım’da, Summoner Kupası’nın Paris’te verildiği tarihte, ortaklığın kapsamını paylaşmayı çok istiyoruz. ”

League of Legends Dünya Şampiyonası 2 Ekim'de Play-In Stage ile başlayacak ve 10 Kasım'da Büyük Finallerle bitecek. Berlin, Madrid ve Paris, turnuvanın farklı aşamalarına ev sahipliği yapacak. Etkinlik 13 bölgesel ligden 24 takımın Summoner Kupası'nı denemek ve kaldırmak için kafa kafaya gittiğini görecek.

Louis Vuitton Efsaneler Dünya Şampiyonası Ligi
Resim kredisi: Riot Games

Michael Burke, Louis Vuitton Başkanı ve CEO'su “Efsaneler Birliği Dünya Şampiyonası Birliği sadece turnuvanın zirvesi değil: yeni efsanelerin kutlanmasında spor ve eğlence dünyasının bir araya geldiği yer. Louis Vuitton, uzun zamandan beri dünyanın en coşkulu ödülleriyle ilişkilendirildi ve işte burada, Summoner Kupası'nın yanındayız. Bu kadar ikonik bir etkinliğin parçası olduğumuz için çok mutluyuz ”dedi.

Bu duyuru, Louis Vuitton’un esports endüstrisine ilk büyük adımını işaret ediyor, ancak şirket, FIFA Dünya Kupası ve Rugby Dünya Kupası gibi spor etkinlikleri için de benzer şekilde tasarlanmış özel kupa kutuları tasarladı.

Esports Insider şunları söylüyor: Endemik olmayan markalar esports alanına girdiğinde, genellikle çok kötü bir şekilde çalıştırılabilir. Ancak Summoner Kupası için bir kupa tasarlamayı seçen bir Louis Vuitton geleneğini izler ve esports'de benzersiz bir şey sunar. Gerçekten çok havalı.

YouTube'da ESI'ye abone olun