Uluslararası Hindistan Temsilciliği!

E-spor genç oyuncular için bir platform haline geldi; Nitekim, yıllardır gelişmektedir. Bu platformda yeni nesillerin muazzam değişiklikleri ve yanıtları görülmüştür.

Olimpiyat komitesi, e-sporları da dahil etmeyi planlıyor ve rekabetçi video oyunlarının 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarının bir parçası olması bekleniyor. Bir video oyunları ve teknoloji hizmetleri çalışanı olan Win International Pole (PTW), son zamanlarda bir ilk kademe esports takımı – Orange Rock.

Takım Hint kaplanlarının eski üyelerinden ve diğer üst düzey oyunculardan oluşuyor. Takım zaten Hindistan'ın en iyi üç takımından biri ve Milan'daki ESL şampiyonluğuna hak kazandı ve Hindistan'da favori taraftar olarak yer aldı. Orange Rock Esports ekibi şu anda Hindistan'ın Haydarabad kentinde yer alan özel bir Bootcamp'te.

Önümüzdeki iki ay boyunca Hindistan'daki Esports yanlısı toplumda bir efsane olan Bharat Kiran Reddy (Ribbi olarak da bilinir) yönetimi altında birlikte eğitim görecekler. Orange Rock Esports, Eylül ayının sonlarında takım olarak yarışmak için ilk şansına sahip olacak ve Hindistan'ı temsil eden Milano'daki Vodaphone 5G PUBG Mobile finallerine katılacak. Orange Rock, eleme turlarında ilk sırada yer almak için Hindistan'da oynayan 500'den fazla takımın galibi oldu.

PTW’de Hindistan’dan sorumlu olan Ravi Teja, “Takım için bir önyükleme kampı kurduğumdan eminim, onlar gibi dışsal şeylerden endişe etmemeleri için bir platform sağlamaya çalışıyoruz. rezervasyon biletleri ve diğer ilgili şeyler.

Bu dört oyuncunun katılacağı Milano'da uluslararası spor müsabakaları oynanacak. Bu adamlar ülkenin Surat, Nagaland ve Pencap gibi farklı yerlerinden. Evde birlikte oynarlardı ve bu yüzden onları bulup yerleştirip bir apartman dairesine yerleştirdik, böylece takım stratejisini birleştirip tartışabildik. "

Hindistan'ı temsil edecek dört oyuncu Harmandeep Singh (Mavi); Chisin Raingam (Örnek 1); Gopal Gajanand Sarda (CARRY); Arashmeet Sandhu (Sandhu). Ülkemizden esporlar şampiyonasının (PUBG) öncüleri olacak gibi heyecanlı görünüyorlardı.

“Her birimiz hayatımızın farklı aşamalarında oynamaya başladık. Mavi, 2017 yılında oynamaya başladı. Üç yıl önce Sandhu. Üçümüz yakın zamanda başladı. Ex1stence, 10 yaşındayken 'Counter Strike 1.6' oynamaya başladı.” Gopal aka CARRY paylaştı.

Ekip, günde altı saat boyunca antrenman yapıyor ve ardından koçu ve menajeri ile maçları gözden geçiriyor.

Saatlerce sürekli olarak oynamak gençlerin sağlığını etkileyebilir. “PUBG'nin her maçı yaklaşık 30-35 dakika sürüyor, bundan sonra bir mola veriyoruz. Bu molalar sırasında, gerilme, dolaşma ve nemlendirme şansı elde ediyoruz. Ayrıca mümkün olduğu kadar çalışmaya da çalışıyoruz. Egzersiz yapın ve dengeyi koruyun "dedi.

Oyun sisteminizin adı nedir?

Ekip ayrıca gece boyunca kaldıklarını ve sabah 4 civarında uyuduklarını ve öğlen uyandıklarını da paylaştı. "Uygulama saatlerimizde odaklanmak için dinlenmeye ihtiyacımız var. PRO ekiplerinin çoğu pratikle aynı maç oynadığı için geç kalıyoruz."

Hindistan'ı uluslararası bir platformda temsil etmenin nasıl bir şey olduğunu sorduğumda, unison'daki takım “Duygu düşünülemez. Hindistan'ı dünya sahnesinde temsil etmek, her sporcunun hayali olup olmadığını, kriket veya başka bir oyunda olsun. "İlçemizi ve hayranlarımızı gururlandırmak."