Counter Strike: Global Ofansif: ESL One New York 2019: 1. Gün Özeti

Sahne, ESL One New York 2019'un başlangıcında daha iyi olamazdı. FaZe Clan, Marcelo sözleşmesini satın aldı. "Coldzera" David, etkinliğe hak kazanabilmesi için zamanında ve Evil Geniuses, ilk maçlarından önce NRG Esports CS: GO kadrosunu satın almasına son verdi. İlk yarışma gününden önce olması gerektiği gibi, ESL One New York'un 1. Gününün nasıl oynadığına bir göz atalım.

Source Görüntü Kaynağı: ESL

İlk Tren Ana Sayfası

Bir etkinliğe yalnızca bir gün bir ekibe veda etmek hiç eğlenceli değil, ancak bu EUnited'in ESL One New York'un ilk gününün sonunda karşılaştığı kesin kader. EUnited, Overpass'taki maçın ilk maçında darbe almak için Team Liquid blow ile eşleşen güne başladı. Ancak, 13-12'de sadece bir tur olan Team Liquid, yeteri kadar karar verdi ve sıcağı arttırdı:

Team Liquid, son üç raundu kontrolden çıkardı ve 16-12 Üst Geçidi galibiyetini aldı. Bununla birlikte, Team Liquid, Mirage'de çok daha az zaman kaybetmeye karar verdi ve ikinci haritayı baskın bir şekilde 16-3 puan çizgisine ulaştı. EUnited, G2 Esports'a 2-0 kaybettikten sonra hayatta kalmak için oynayan ENCE'ye karşı günün çok daha iyi adil olmazdı. ENCE, sırasıyla 2-0, 16-12 ve 16-10 dizilerini aldı ve başladıktan hemen sonra EUnited'in ESL One yolculuğunu sonlandırdı.

Beygir Gücü Patlamaları

Team Liquid'in EUnited'e karşı dizisi mükemmel olmaktan uzaktı, ancak yine de 2-0 oldu. Bununla birlikte, TL G2 Esports'a karşı biraz daha fazla sorun yaşayabilir. Günün erken saatlerinde G2, ENCE karşısında ilk maçını 2-0 almak için üst üste iki kez geri döndü. Ancak TL, EUnited ile kaldığı yerden devam ederek maça başladı ve Dust 2'de G2 16-3'e hızla girdi ve hızla 1-0 öne geçti.

TL'nin 2-0 seri kazanması bekleniyordu ve iyi bir sebepten dolayı – harita 2 Inferno idi, bir harita takımı sıvı üç aydan fazla kaybetmedi. G2, ilk oyunda ve TL'nin Inferno'ya üstünlüğünden etkilenmedi ve TL'yi 15-6'da oyun puanı ile diz çöktü. Bununla birlikte, G2 kapanamadı ve Team Liquid, fazla mesai yapmak için ardışık dokuz tur boyunca geri koştu.

G2, stratejik olarak geç tur yapan bomba tesisleri için metodik yaklaşımlar kullanarak OT'den önce yeniden birleşmeyi başardı. Toz çöktüğünde, G2 Esports, geçtiğimiz ilkbahardan bu yana Inferno'daki ilk kaybını Team Liquid'e verdi; 19-17. Team Liquid, Inferno çizgisini kaybederek nazik davranmadı, G2'yi 9-0 kapattırarak Overpass'ten başladı. TL'nin 3. haritadaki ikinci yarısı biraz daha inceydi, ama 16-8 inandırıcı bir galibiyet 2-0 günde 1 ve ilk tohumlarını NA'nın CS: GO sevgilim için aldı.

2-0 gün 1'e rağmen, Team Liquid'in bir sonraki maçlarına girebilmek için bazı sapkınlıklar var. TL'nin CT tarafı oyunu arzulanan bir şey bıraktı ve kadrosu boyunca bu kadar yetenekli bir ekibin bugün olduğu gibi Stewie2K'ya bağlı kalmasına gerek yok. Eğer TL Astralis’in 2019 Yıldızları’nın Berlin Major’ının çeyrek finallerinden çekildikten sonra tahtı geri almak istiyorsa, bugün gösterilenden daha güçlü bir performans sergilemek zorunda kalacak.

Bugünün Sonuçları; Yarının Takvimi

ESL One NY 2019'daki bir günlük oyundan sonra A Grubu ve B Grubu'nun puan durumu:

Source Görüntü Kaynağı: Liquipedia

İşte sonuçlar, gün boyunca oynandıkları maçlardır:

Source Resim Kaynağı: Google

Yarınki yayın bugünkü gibi yerel şov öncesi yerel saatle 10: 30'da başlayacak. İlk maç Astralis'in Evil Geniuses'a karşı karşıya bakan ve gruptan iki galibiyetle ayrılabilecek olanları görmesi için B Grubu Maçı kazanacak. B Grubu Kazananlar maçının ardından, B Grubu Eliminasyon maçı OpTic Gaming ile FaZe Clan arasında oynanacak ve kaybeden EUnited ile aynı kaderi karşıladı.

B Grubu Galipleri maçını kaybedenler, G2 Esports ve ENCE'nin Yarı Finallerde Team Liquid'e kimin katılacağını görmek için savaşacakları A Grubu hakem kararı ile takip edilecek. B Grubu daha sonra eleme maçının galibi vs kazanan maçı kaybedenle karşılaşır. Yarının sonunda, turnuvanın son dört takımı Yarı Finallere doğru ilerleyecektir, bu yüzden şovun başlangıcında akışın içine girdiğinizden emin olun, böylece eylemin bir anını kaçırmayın.