Philadelphia’nın Wells Fargo Merkezi, Localhost Esports Arena'yı Ekliyor

Bu makalede bahsedilen

• Nerd Street Gamers, Philadelphia'daki Wells Fargo Merkezinde Localhost esports arena koymak için Comcast Spectacor ile ortaklık kurdu.
  • 23 yaşındaki stadyum, NBA’nin 76ers ve NHL’s Flyers’ın evi ve 250 milyon dolarlık bir yenileme kampanyasının ortasında.
  • Arena spor etkinliklerine katılanlara açık olacak, aynı zamanda özel bir girişe sahip olacak ve kendi ayrı etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Comcast Spectacor’un Wells Fargo Center – NBA’nin Philadelphia 76ers’i ve NHL’nin Philadelphia Flyers’ının stadyumu – ile ortak bir Localhost esporu ekledi Nerd Street oyuncuları.

Stadyumun içinde barındırılan ve oyun bilgisayarları ile donatılan mekan, katılımcıların kullanması için spor etkinlikleri sırasında açık olacak. Bununla birlikte, alanın kendi alanından ayrı bir girişi de vardır ve Wells Fargo Merkezinin kendi etkinliklerine ev sahipliği yapmadığı günlerde esporto turnuvalarına ve etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Bir sürümde, Localhost oyun merkezi markasının sahibi ve işletmecisi olan Nerd Street Gamers, yeni lokasyona “ilk özel kamu stadyumundaki alanı tanıtıyor” adını verdi. Localhost arena bu Pazar günü İleri Takip Lig Büyük Finalleri 2019ve ardından 9 Ekim'de New Jersey Şeytanları'na karşı Flyers'ın sezonun ilk ev oyunu için resmen açıldı.

Flyers ve Wells Fargo Merkezi İşletme Operasyonları Başkanı Valerie Camillo, “Bu yeni oyun alanı ve ortaklığı sayesinde, misafirlerimiz için Wells Fargo Merkezinde misafirlerimiz için benzersiz bir hedef yarattık” dedi. “Hayranlarımızın çoğunun ilk önce video oyunları aracılığıyla hokeyle karşı karşıya olduğunu biliyoruz, bu yüzden bu oyun alanı hayranların yeteneklerini göstermeleri için bir yol sağlayacak.”

1996 yılında açılan Wells Fargo Merkezi, şu anda bir “Dönüşüm 2020” yenileme kampanyasının ortasında. Tesisin modernizasyonu ve iyileştirilmesi için 250 milyon dolar harcanıyor.

Bu haftanın başlarında, Comcast Spectacor ve emlak ortağı The Cordish Companies Fusion Arena'da çığır açtı, 50 milyon dolarlık bir hesap esası için inşa edilen bir arenadır. İleri Takip Lig takımından Philadelphia Fusion. Philadelphia Eagles’in Lincoln Financial Field ve Philadelphia Phillies’in Citizens Bank Park’ı ile birlikte Wells Fargo Center’ı barındıran aynı South Philadelphia Spor Kompleksi’nde inşa edilecek. Fusion Arena, 2021'in başında açılacak.

Ayrıca bu hafta Pittsburgh Şövalyeleri markalı Oyun Alanının açılması Pittsburgh Steelers’in Heinz Field stadyumunda, etkinlikler için ayrılmış bir alandan çok bir deneme aktivasyonu olarak konumlandırılmış olmasına rağmen. Şu anda sadece Madden NFL 20 Xbox One konsollarında oynamak için kullanılabilir.