Razer, Gamescom Asia 2020, Digital, Singapore News’in resmi ortağıdır.

Gamescom Asia 2020 ile bir yıldan daha az bir sürede gerçekleşecek olması nedeniyle, çeşitli organizasyonların zaten bir parça pastayı kendileri için almaya çalıştıkları şaşırtıcı değil.

Bu çok şaşırtıcı bir şey değil Gamescom dünyanın en büyük oyun festivalinin peşinde ve önümüzdeki yılki şov, festivalin Asya'ya ilk kez genişlemesi olacak.

Eh, bu uzun "ilgilenen başvuru sahipleri" listesi şimdi Razer'ı içeriyor. Oyun teknolojisi devi, sadece bir Mutabakat Zaptı (MOU) aracılığıyla gamescom'un organizatörü Koelnmesse ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

Eski dizginleri, 15-18 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında kapılarını açtığında Gamescom Asia'nın resmi esports ortağı olarak dizginleri alacak ve Koelnmesse ile birlikte, buradaki esporları ve oyun alanını iyileştirmeye yardımcı olacak.

Dünyanın en büyük oyun festivali Ekim 2020'de Asya'da başlayacak

Yine de Razer için sadece büyük bir adım değil. Gamescom Asia, başlı başına heyecan verici bir ilk. Ticaret ve oyun konferansı, 2009'dan beri yılda birkaç yüz bin ziyaretçi çeken Köln, Almanya'da yıllık olarak düzenlenmektedir.

Bununla birlikte, iki yıl önce başlayan Singapur Turizm Kurulu (STB) ile Koelnmesse arasındaki görüşmelerin sonucu olarak, 2020 yılında ilk kez Asya ve Singapur'a doğru yola çıkacak.

Koelnmesse Genel Müdürü Matthias Kuepper, ortaklığın yanı sıra festivalin beklentilerini de sorguladığında, "Bu ortaklık, gamescom asya'ya benzersiz bir tüketici deneyimi yaşatmak için mükemmel bir fırsattır ve Razer'ı konuk etmek için heyecanlıyız. ilk resmi espor ortağımız olarak birlikte, bölgedeki oyun endüstrisi için oyun alanını genişleteceğiz. ”

Razer'daki Global Esports Direktörü David Tse, "Bu, bölgedeki oyun etkinlikleri ortamı için inanılmaz bir an ve bu oyunların, toplulukların ve ortakların Gamescom Asia 2020'yi desteklemek için bize katılmaya davet ediyoruz. Gamescom dünyanın en büyük oyun etkinliği ve bu bölgedeki sporların yüzünü dönüştürmek için Koelnmesse'ye ortak olduğumuz için çok heyecanlıyız. ”

Bu makale ilk olarak Hardware Zone'da yayınlandı.