Kıdemli Yazılım Mühendisi – Efsaneler Birliği, İçerik Verimliliği – Riot Games

2009'da Riot, ilk kez League of Legends'ı dünya çapındaki beğenisine sundu. Oyun o zamandan beri dünyada en çok oynanan PC oyunları ve esporların patlayıcı büyümesinin kilit bir faktörü olmaya başladı. İster Rio, Seul, ister Moskova'da olun, heyecanlı ve ilgi çekici bir Lig oyuncuları topluluğu bulabilirsiniz. Milyonlarca oyuncunun hedef kitlesine içerik sunmak, aynı zamanda yeni oyunlar geliştirmek, Riot's Engineering disiplinini heyecan verici ve teknik olarak karmaşık zorluklarla dolu bir dağla donatıyor. Girdiğin yer orası.

İsyan mühendisleri, belirli teknik alanlarda derin bilgi birikimi sağlar, ancak aynı zamanda daha geniş bir alanda çalışma fırsatına değer verir. Yazılım Mühendisi olarak, yeni ve mevcut teknolojilerle çalışacak, yüksek hacimli engellerin üstesinden gelmek ve oyuncu değeri sunmak için yenilikçi çözümler üreteceksiniz.

İçerik Verimliliği Ekibinde Kıdemli Yazılım Mühendisi olarak, League of Legends geliştirmesinin neredeyse her alanında kullanılan temel araç takımını ve varlık boru hatlarını korumaya yardımcı olacaksınız. Bu rol için ekibin Mühendislik Yöneticisine rapor vereceksiniz. Çalışmanızın, bu paydaşların yaşam kalitesini ve etkinliğini arttırmasını sağlamak için diğer ekiplerle ve disiplinlerle de işbirliği yapacaksınız. Araçlarımız C ++ dilinde yazılmıştır ve UI / UX için QT ekosistemini yoğun olarak kullanır ve ayrıca Python yardımcı programlarını, komut dosyalarını ve eklentilerini de kullanırız.

Sorumluluklar:

• Kod yazınız ve mimari tasarım belgelerini yazınız.
  • Takımın destek rotasyonuna katılın
  • Çerçeveleri, platformları ve araçları geliştirmek / test etmek / dağıtmak / sürdürmek
  • League of Legends için derleme ve dağıtım araçları üzerinde çalışın
  • Diğer yazılım mühendisleriyle, paydaşlarla, KG ve ürün sahipleriyle eşleştirin.

Gerekli nitelikler:

• Derlenmiş programlama dilleri ile 6+ yıllık pratik deneyim (C / C ++, Java, Go veya C #)
  • Toplama, planlama, test etme ve serbest bırakma ya da devreye alma gereklilikleri de dahil olmak üzere orta ila büyük ölçekli özelliklerin (4 – 8+ hafta kapsamı) tasarım ve geliştirilmesinden sorumludur.
  • Kod performansını optimize etme deneyimi
  • Tasarım / kod incelemeleri, kodlama standartları, kaynak kontrol yönetimi, yapım süreçleri ve test dahil olmak üzere ekibiniz dahilindeki en iyi yazılım mühendisliği uygulamalarını deneyimleyin
  • Takımınızın teknik kararlar vermesine öncülük ettiniz (örneğin: bir hikaye veya özellik için Teknik Lider olarak görev yaptınız)
  • Yazılım performansı, ölçeklenebilirlik ve bakım kolaylığı dahil olmak üzere kod mükemmelliği ve işlevsel olmayan gereksinimler için savundunuz.
  • Başkalarına hem yumuşak hem de zor becerilerde rehberlik ettiniz

İstenilen Nitelikler:

• Birden fazla oyun geliştirme hattında çalışma deneyimi (animasyon, VFX, çevre)

Perks:

Sizi, eşinizi / ev eşinizi ve çocuklarınızı kapsayan tıbbi, diş ve vizyon planları sunuyoruz. Hayat sigortası, doğum izni, artı kısa ve uzun süreli sakatlık sigortası da mevcuttur. Riot, emeklilik yardımlarınızı bir şirket maçıyla destekleyecek ve kar amacı gütmeyen yardım kuruluşlarına zaman ve para bağışlarınızı ikiye katlayacaktır. İş ve kişisel yaşam arasındaki denge açık ücretli izin ve oyun fonu ile teşvik edilir, böylece oyunlarla kişisel ilişkinizi genişletebilir ve derinleştirebilirsiniz.

Tüm başvuru sahiplerine ve Riot Games, Inc. üyelerine eşit istihdam imkanı sağlamak bizim politikamızdır. Riot Games, engelli ve engelli isyancılara makul ölçüde yer sağlar ve ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, cinsiyet temelinde yasadışı bir şekilde ayrımcılık yapmaz kimlik veya ifade, ulusal köken, yaş, engel, emektar statüsü, medeni hal, ceza tarihi veya başvuru sahibinin suçlularıyla ilgili İşe Alma Kararı için Adil Şikayet Girişimi de dahil olmak üzere, geçerli federal ve eyalet yasalarıyla korunan diğer kategoriler tarihçesi (LAMC 189.00).