Team Heretics sign kioShiMa | Dot Esports

İki kere CS: GO Büyük kazanan Fabien “kioShiMa” Fiey, ESL One New York'taki G2 Esports ile olan standının ardından Team Heretics'e katıldı.

Fransız yıldız, 21 yaşındaki Jérémy'nin “jeyN” in yerine geçecek ve okul çalışmalarına yoğunlaşacak. Kio, ESL One New York'ta G2 için iyi oynadı, ilk dörtte birincisi, takımın Temmuz ayında ESL Pro League 9. Sezon finallerinden bu yana üst sıralarda yer alamadığı bir yerdi.

Team Heretics nispeten organizasyonun tekrar girmesiyle birlikte düşük seviyeli bir taraf CS: GO Temmuz ayında eski FrenchFrogs ekibi ile birlikte. Kio'nun imzası, beraberinde getirdiği uzmanlık ve deneyimi göz önüne alarak kesinlikle bu diziyi destekleyecektir.

Ancak değişiklikler bitmeyebilir CS: GO gazeteci nEL eski G2 oyuncusu Lucas “Lucky” Chastang'ın Logan Corti'nin yerini alacağını söyledi. Gaetan “JiNKZ” Jamin, eski LDLC oyuncusu David “devoduvek” Dobrosavljević ile değiştirilebilir.

Twitter'da neL

Oyuncuların farkında olmadıkları için 2 gün boyunca sızıntı yapmaması istendi… Ve hiç kafa atmazlar mı? Tamam o zaman hepsini söyleyeceğim. Lucky ayrıca Logan'ın yerini alacak. jinkz ayrıca devoduvek için de olabilir. Tüm bunları bilen ve oyunculara söylemeyen bir etkinlik oynadılar. https://t.co/1oDOgYvbJ4

NeL, Heretics oyuncularının son bir olayda oynarken bu değişikliklerin farkında olmadıklarını, ancak farkındalık eksikliklerinin doğrulanmadığını iddia etti.

Team Heretics, HAVU, AVANGAR ve forZe'un arkasındaki ESEA MDL Season 32 Europe'da dördüncü sırada. Takım nispeten yeni olsa da, dizilişin yetenekli olduğu kanıtlandı. Bununla birlikte, Team Heretics herhangi bir büyük olay için nitelikli değil.

Bu hareket Team Heretics için olumlu. Kio'yu iki yıllığına imzalamak son derece etkilidir ve ekip onun etrafında merkez oluşturacak gibi görünecek.