GM Strike 4. Haftaya Girdi, Görünürde Sonu Yok – 7 Ekim 2019

7 Ekim 2019 Pazartesi

Detroit merkezli bir işçi grevine üç hafta kaldı Genel motorlar (GM Ücretsiz Rapor) , görünürde sonu yok gibi görünüyor. United Auto Workers (UAW) birliğindeki yaklaşık 49.000 çalışan, sendika ofisi ve otomobil üreticisi arasında yapılacak müzakerelerin bir engel teşkil ettiği görülüyor.

Detroit tesisi işgücüne yönelik iş güvencesinin gelecek 4 yıllık işçi sözleşmesinde daha ciddi bir şekilde ele alınacağı yeni bir anlaşma önerilmesi – ve aynı zamanda şirketin 3. çeyreğinde kazancı başına hisse başına 1,79 dolar getirmesi beklenen şirket kârının daha cömert bir şekilde paylaşılması bekleniyor. Rapor (29 Ekim Salı günü verilecek) – mevcut çıkmazın olduğu yer. Bildirildiğine göre, GM bir karşı teklif sendika yetkilileriyle geri döndü, daha önce reddedilen bir teklife benzer olduğunu söyledi. UAW Başkan Yardımcısı Terry Dittes'e göre, olayların şimdi “kötüye giden bir yol” olduğunu bildirdi.

İşçiler, şirketin hisselerini alıp sınırın güneyindeki yeni bir tesise yatırım yapabileceğinden endişe duyuyor. Şu anda, ABD'de satılan GM otomobillerinin% 22'si Meksika'da üretiliyor. GM, ABD’nin güneyindeki ucuz bölgelere tesisler inşa eden yabancı otomobil üreticileri ile gördükleri maliyetleri düşürmekle ilgileniyor. UAW şu sıralar grev yapan işçilere haftada 250 dolar veriyor, çıkmaz devam ederken, ortalama normal ücretin kabaca% 20'si kadar.

GM şu anda Zacks Rank # 2 (Buy) merkezli bir şirkettir ve B'de Value-Growth Momentum derecesine sahiptir. Geçtiğimiz 4 çeyrekte, şirket, beklentilerin ortalama% 27.7'sinde 4 kez tahminlerini yendi. Nitekim, şirket son 5 yılda sadece iki kez tahminleri kaçırdı – en son 2018 yılının ikinci çeyreğinde. Hisse başına 1,79 dolarlık kazanç, bir önceki yıla göre% 4,3 düşüş gösterirken, 36,65 milyar dolarlık beklenen gelir% 2,4 artacak büyüme.

Mark Vickery
Kıdemli editör

Bu makale ve / veya yazarı hakkında sorularınız veya yorumlarınız mı var? Buraya tıklayın >>

Yeni Çıktı: Zack'in Bugün İçin En İyi 7 Stoku

Uzmanlar, 220 Zacks Rank # 1 Strong listesinden 7 hisse senedi çıkardı. Yılda% + 24.6'lık çarpıcı ortalama kazanç ile pazarı 2 kattan fazla dövdü.

Bu 7, ani koparma için üstün potansiyelleri nedeniyle seçildi.

Bu zamana duyarlı keneler şimdi bakın >>