Efsaneler Ligi: [Worlds 2019] SKT Clid: "Kendimden daha iyi bir sürüm olduğumu göstermek istiyorum."

SKT T1'in 2019 LoL Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere uçağına binmeye hazırlandığı sırada‘CLID Tae-min, turnuva hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Takım çalışmasında cesaretini göstermeye devam edeceğine söz verdi.

Clid, bunun Dünyalar'daki ilk görünüşü olmasına rağmen, “Endişeli değil, çünkü Dünyalar sahnesinde çok fazla deneyime sahip takım arkadaşlarım var” diyor. Ancak, heyecanını ifade etmek için çekinip durmadı, “Bir kez sahnede olduğumda sanırım sinirler bana yetişecek ”dedi. Uzun uçuştan gelen yorgunluğun üstesinden gelme planları açısından gülümsedi ve basitçe“ Yorgunken uyuyacağım ve ne zaman yemek yiyeceğim ”dedi. Açım."

SKT’nin grubunda, sırasıyla RNG ve Fnatic’teki Karsa ve Broxah, dikkatlerini çeken iki kilit oyuncu. İki orman hakkında soru sorulduğunda, Clid, “Sanırım, onlara karşı oynadığımda ne tür bir oyuncu olduklarını biliyorum” dedi.

Jungle Ekko, tartışmalı bir seçim gibi görünen, ancak grup aşamalarında şaşırtıcı bir şekilde düştü. Bununla birlikte, Clid şahsen mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyor ve “Ekko ile arka çizgilere girebilecek daha fazla şampiyon olsaydı, daha proaktif bir şekilde kullanılabildi ve sonuçta mükemmel sonuçlar elde edildi” dedi.

Onun hedefi kesinlikle dünya şampiyonu olmaktı. Kişisel hedeflerinde, ormanın temel sorumluluklarını vurguladı. “Ben junglers'ın ekibinizle birlikte çalışmakla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kendim için daha iyi bir sürüm olduğumu göstermek istiyorum. ”