Efsaneler Kutlamaları Ligi, Oyun 10 Yaşında Yakında Başladı

Geliştirici Riot Games'ten League of Legends'ın bu hafta 10 yaşına girdiğine inanabiliyor musunuz? Oyun 27 Ekim 2019'da 10 yaşına giriyor ve Riot Games, Riot Pls'in özel bir bölümü de dahil olmak üzere popüler MOBA'da bu olayı işaretlemek için League of Legends kutlamalarını duyurdu.

İLGİLİ: Valve Düşük Davranış Skoruna Sahip Toksik Dota 2 Oyuncusunu Susturuyor

Dünyanın dört bir yanındaki Riot ofisleri, taraftarlarla buluşup selamlaşmayı planlayan bir sürü şey olacak. Bununla birlikte, Güney Afrikalılar için ülkede bir Riot Games ofisi yok, ancak izlemek için akarsuların yanı sıra “oyun içi kutlamalar” gibi diğer yollarla League of Legends kutlamalarına katılabilirsiniz.

Riot Games bunu açıkladı:

Oyunun 10 Yıllık Yıldönümü neredeyse üzerimizde ve bu oyunu bizimle birlikte inşa etmiş olan hepiniz için bir kutlama planlıyoruz. Takviminizi 15 Ekim Salı günü, 10 yıllık Efsaneler Birliği liginin başlangıcında işaretlediğinizden emin olun. Dünyanın dört bir yanındaki isyancılar, tüm gününü aralıksız etkinlikler ve dijital deneyimlerle kutlayarak geçirecekler. Bölgesel ofislerimizin birçoğu aynı zamanda kişisel etkinlikler ve etkinlikler de planlıyor. Bölgenizde neler olduğunu keşfetmek için 10/15 yerel League of Legends kanallarına bakın. Bunu sizinle birlikte özel bir gün geçirmek için sabırsızlanıyoruz!

Akışı yakalamayı planlayanlar için, 15 Ekim 2019'da saat 19: 00'da Güney Afrika'da başlıyor ve Riot’un YouTube veya Twitch kanalında izleyebiliyorsunuz. 15 Ekim'de saat 23: 30'da Güney Afrika'da, Riot ayrıca bazı efsaneler Ligi ve Teamfight Tactics şovlarının maçlarında, hayranlarının kaçırmaması gereken kanallarında canlı yayın yapacak. Son olarak, Riot Games ayrıca League of Legends kutlamaları için özel bir Riot Pls bölümü planlıyor ve oyuncular sezon öncesi güncellemede ilk bakışlarını alacak.

İLGİLİ: Söylenti – Görev Çağrısı: Modern Savaş Savaş Royale 2020 Ocak'ının Lansmanını Başlattı – Ücretsiz Oynanacak

Kutlamaların başlaması için heyecanlı mısınız ve oyunu ne zamandır oynuyorsunuz? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.

Sillicur

Wessel, genel olarak her şeyi, kedileri ve oyun oynamayı seven bir tutkuyla Afrika'nın Yerlisi Afrikaanslı Adam (RAG). Dota 2 bağımlısı, Dark Souls usta ve her yerinde geek.

Sillicur

Son yazılan Sillicur (hepsini gör)