Underlords Büyük Güncelleme için yeni kahramanlar ve ittifaklar ortaya koyuyor

Noel için erken geldi Underlords fanlar. Valve, iki yeni ittifak ve dört yeni kahraman ortaya çıkaran Büyük Güncelleme ile çalıştı.

Valve, topluluk için sıraya giren daha fazla güncellemeye sahip ve “yayımlanana kadar günlük olarak yeni ayrıntıları paylaşıyor” olacak. Büyük Güncelleme ile, Underlords beta etiketini atmak için dev bir adım atacak.

Hatalar oyuna yeni tanıtılan "Böcekler" ittifakıyla sızdı. Broodmother, Nyx Assassin, ve Weaver'taki üç yeni kahraman, buggy kardeşleri Sand King ile birlikte oyuna katılacak.

İttifak’ın sinerjisi, Broodmother’dan ilham alıyor. Dota 2 Spawn Spiderlings ve Incapacitating Bite becerilerini geliştirmek. Bir Böcek ittifakı Spiderlings'in haritayı çarpmasına, düşmanları ısırmasına ve körlemesine neden olacak ve onlara saldırıları kaçırma şansı verecek.

Örümcek Adamların eşsiz birimler olarak mı yoksa gerçekten bir sinerjiden faydalanıp faydalanmadığı, Vana hakkında daha fazla bilgi vermesi muhtemeldir. Şimdilik, daha popüler fiziksel hasar kombinasyonlarına karşı sağlam bir Sinerji gibi görünüyor, ancak Mage ittifaklarına ve AOE yeteneklerine kolayca düşebilir.

Dazzle, Nothl Realm'in gücüyle oyuncu kadrosuna katılacak ve onunla birlikte yeni Şifacılar ittifakını getirecek. Gölge Rahibi Enchantress, Warlock, Omniknight ve Necrophos ile ortak olacak.

Valve, yarın daha fazla kahraman ve ittifak ortaya çıkaracak, bu yüzden White Spire'a gelen son değişiklikler için bizi izlemeye devam edin.