StarCraft 2 News: Broodwar / original'a benzeyen ve tanıtmayan Starcraft 2 alternatif hikaye meraklılığı

StarCraft 2

10/21/19, 12:04

/ R /Yıldız Gemisi

/ U /Day0Precise

Bu adam starcraft 2'nin Broodwar ile karşılaştırmalı öyküsünü eleştirdi https://www.sc2mapster.com/forums/general/general-chat/227899-why-the-story-of-starcraft-2-failed

"Orijinal StarCraft çok siniktir. Bölüm I'de, devirmeye çalıştığımızdan daha kötü (daha kötüsü değilse) olduğu ortaya çıkan bir adam tarafından yönetilen bir grup asi olarak oynarız. Zafer acıdır, çünkü kahramanlar teknik olarak görevlerinde başarılı olurken (Konfederasyonu yok etmek için), hiçbir şey kazanılmış gibi görünmüyor. Sistem değişmedi, Kerrigan (muhtemelen öldü) ve Raynor bir mareşal olmaktan çıkıp markalı bir suçluya gitti. hem de yaşama nedenleri az olan bir adam).

…. StarCraft'ın hikayesi çok alaylıdır ve devam filminin hikayesi değildir. Şimdi, sinizm konusunda idealizmden daha üstün bir şey olmadığı belirtilmelidir. Yapmaya çalıştığım nokta, SC2'nin idealizm yüzünden düştüğü değil, bunun yerine hikayenin ana dünya görüşünü değiştirdiği ve fark edilebilir bir sebep olmadığı için. Chris Metzen, 90'lı yıllarda şimdi olduğundan daha geriye dönük bir insan olduğunu iddia etti; bu, öykünün dünya görüşünün neden olmasa da neden değiştiğini açıklıyor. ”

Orijinal starcraft serisi ile ilgili bazı şeyleri özledim:

– Konfederasyonlar sömürgecileri kendilerine zerreleri serbest bırakarak desteklediler.

– Duke, konfederasyonları yenmek için taraf değiştirdi

– Mengsk Kerrigan'dan vazgeçti

– Duran backstabs Stukov

– Kerrigan Fenix'i destekliyor