iNSaNiA röportajı: “Parçaları yeniden bir araya getirmeye başladığımızı hissediyorum”

Team Liquid, yeni sezona yepyeni bir kadro ile giriyor. Tüm Dota 2, TI9 sonrası organizasyondan ayrıldıktan sonra Liquid, Alliance dizilimini aldı ve oyuncuların kariyerlerinde yeni zirvelere ulaşmalarına yardımcı olmaya çalıştı.

Maalesef, Team Liquid, sezonun ilk LAN'ı olan DreamLeague Rotterdam'da dördüncü oldu. Etkinlik sırasında Aydın “iNSaNiA” Sarkohi ile görüşebildik ve Team Liquid'e katıldığında kendisi ve ekibi için başka nelerin değiştiğini gördük.

***

Merhaba iNSaNiA, sanırım herkes artık İttifaktan Sıvıya geçişle ilgili hemen hemen her şeyi biliyor, ama şu anda beni daha çok ilgilendiren şey, yeni bir koçla çalışarak sizin için neyin değiştiği, şimdi de Blitz'in nasıl olması?

Blitz ekibimizde çok eşsiz bir role sahip. Herkes gerçekten, gerçekten ona saygı duyuyor ve onu çok dinliyor. Oyuncularımızla konuşmanın çok iyi bir yolu var ve herkesi bireysel düzeyde anlıyor. Bence sizinle konuşmak konusunda çok iyi, iyi bir şekilde kötü yaptığınız şeyi ve size daha iyisini yapmak için ilham verecek doğru kelimeleri buluyor. Muhtemelen en büyük gücü budur, çok iyi bir insandır, özellikle de özellikle ekibimize gelince, bizi nasıl daha iyi hale getireceğimizi gerçekten anladığını düşünüyorum.

Taslağa müdahale ediyor mu, bu konuda kişisel olarak size yardımcı oluyor mu?

Çoğunlukla sadece bir şeylerin çok yanlış olduğunu hissettiği zaman konuşur. Dürüst olmak gerekirse, çoğu insanınkinden daha fazla Dota 2 oyunu izledi. Bu yüzden, oyunlarda neler olup bittiği ve neyin yanlış gittiği hakkında oldukça iyi bir fikri var.

Blitz Takım Sıvısı

Binbaşı elemeler koşusundan sizi tebrik etmeliyim ve sonuçlarınıza bakıp, Pijama'daki Ninjalar hakkında 4-0 kaydeden DreamLeague'e geldiniz. Ancak, dün burada onlara kaybettiniz ve ben bu dizi ne oldu sormak istiyorum?

Her şeyden önce, kredi Peter'a (ppd) gider, o dizide çok iyi bir taslak hazırladı ve bence bizi rahatlık alanımızdan biraz çıkarmayı başardılar. Ayrıca, bir süre sonra bir LAN'a geldiğinizde, her zaman biraz zor olabilir. Ama parçaları tekrar bir araya getirmeye başladığımızı hissediyorum.

Buradan ESL One Hamburg'a uçacaksınız, bu olaya nasıl yaklaşıyorsunuz, daha büyük takımlara karşı bazı uygulamalara katılmak için iyi bir fırsat olarak mı görüyorsunuz ya da bunun için hangi amacı belirlediniz?

Evet, elbette, sezon başında mümkün olduğunca çok takıma karşı oynamak istiyoruz. Bu DreamLeague Rotterdam’dan önce, biraz önyükleme yaptık, ancak bir LAN’a gidip nerede durduğumuzu görmenin, üzerinde çalışmamızın ve Binbaşı için her şeyi çözmemizin ne olduğunu görmemizin daha iyi olduğunu söyledik. .

Binbaşı hakkında konuşursak, ilki bazı insanlar için biraz şaşırmış olan Çin'den geliyor, çünkü oradan yeni geldik, TI9'dan. Dota Pro Devre sezonunun ilk Binbaşı için Çin'e geri dönme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Çin'i severim. Ne zaman oraya gidersek, bize çok iyi bakıyorlardı, elbette, Kelly yanımızdaydı ve ihtiyacımız olan her şeye sahip olduğumuzdan emin olmakta harikaydı, bu yüzden Çin'de hiç önemli sorunumuz olmadı. Dürüst olmak gerekirse, bana göre Binbaşı'nın nerede olduğu önemli değil, oraya otel veya mekan dışında neler olacağına değil, oyuna odaklanacağız.

Outlanders oyun güncellemesinin Binbaşı'dan önce veya sonra ne zaman yayınlanacağını görmek istersiniz?

Rekabetçi bütünlük için bence, bu güncel meta bizim için en iyisi olmasa da, Binbaşı bu güncel yamada da oynanıyorsa, muhtemelen en iyisidir. Bununla birlikte, Chengdu'dakinden birkaç gün sonra başka bir Major elemana sahip olacağız, bu da aynı şekilde. Sezonun bu ilk Ana Dalından önce veya sonra gelse de, herkesin yeni yamayı çözmesi için çok kısa bir zaman olacak.

Sonunda dördüncü Ruh'un yeni yamaya oyuna katılması sağlanacaktır. Bunun desteklenmesi veya çekirdek bir kahraman olması için ne umuyorsun?

Bunun çekirdek bir kahraman olacağını düşünüyorum, ama zaten iki temel Ruhumuz ve bir desteğimiz var, kim bilir. Belki Boş Ruh bir destek olacaktır, sadece umut edebiliriz.

Bu röportajı tamamlamanın zamanı geldi. Rotterdam'da bizimle konuşmak için zaman ayırdığınız, bir sonraki etkinliğinizde ESL One Hamburg'da iyi vakit geçirdiğiniz ve sohbetimizin sonunda yapabileceğiniz herhangi bir not varsa, lütfen teşekkürler.

Bizi alması ve bize inanması için Team Liquid'e teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olduğumuz süre boyunca bizim için kesinlikle inanılmazlardı ve onlara hak ettikleri sonuçları getirmeyi umuyoruz.

***

DreamLeague Rotterdam'dan başka röportajlar: