Lig’in Gerçek Hasar derileri hakkında bildiğimiz her şey: Çıkış tarihi, fiyatlar ve daha fazlası

Geçen yıl, efsaneler Ligi Taraftarlar oyunun ikonik pop grubu K / DA'nın doğumuna tanık oldu. Bu yıl, Riot Games’ten beş yetenekli sanatçı getiriyor Lig Yeni bir üst grup oluşturmak için evren: Gerçek Hasar.

Akali art arda ikinci bir yıllığına Dünyalar sahnesine geri dönüyor, ancak K / DA'ya bu kez elveda diyecek. Bunun yerine, rapçilere dört müzisyen daha katılacak: Ekko, Yasuo, Qiyana ve yeni çıkan Senna. Birlikte, cilt hattının karavanındaki açıklamaya göre, “hırslı, türlere meydan okuyan bir işbirliği” oluşturmak için tasarlanmış bir grup olan True Hasage oluşturuyorlar.

Her şampiyon yeni, hip hoptan ilham alan bir görünüm kazandı. Müzikal yolculuğunun yeni ayağını işaretlemek için Akali, K / DA günlerinde şapka ve maskeyi gümüş saç, kol dövmeleri ve gaz maskesi lehine indirdi.

Gerçek Hasar Qiyana, bu döngünün Prestige Edition cildinin şanslı alıcısı olarak adım atacak. Bununla birlikte, pek çok altın temalı varyantın aksine, Qiyana’nın Prestige teni, Luis Vuitton’un kadın koleksiyonları sanat direktörü Nicolas Ghesquière tarafından tasarlandı ve lüks markanın bıçağındaki logosunu temsil ediyor. Senna ayrıca Gerçek Hasar cilt için bir Prestige Sürümü alacak, ancak gelecek yılın başlarına kadar açıklanmayacak.

İlgili: Qiyana’nın True Hasar Prestige cildi Louis Vuitton ile birlikte ortaya çıktı

Geçen yılki K / DA kaplamalarında olduğu gibi, True Hasage cilt serisine Worlds için yeni bir şarkı eşlik edecek. K-Pop grubu için Rapçi (G) I-DLE Soyeon, Akali'nin sesi olarak ikinci bir yıllığına dönecek. Popüler sanatçılar Becky G, Keke Palmer, Jared “Duckwrth” Lee ve Umar “Thutmose” Ibrahim, grubun en yeni rapçilerinin seslerini dolduracak.

Yayın tarihi

2018 finalleri için Riot, etkinliğin açılış töreninin hemen ardından K / DA’nın “POP / STARS” şarkısının müzik videosunu yayınladı. Lig taraftarlar, True Damage’ın şarkısı için benzer bir zaman çizelgesi beklemelidir. Finaller 10 Kasım'da başlıyor, bu yüzden True Damage, müzik videosu YouTube'da yayınlanmadan önce diziyi başlatmak için şarkıyı gerçekleştirecek gibi görünüyor.

Neyse ki için Lig hayranları, ciltler satın alınmaya hazır hale gelmeden çok daha uzun sürmeyecek. Kaplamalar, True Damage’ın şarkısı ile benzer bir yayın programını takip edecek. Kozmetikler, Kasım ayında yayınlanacak olan Program 9.22 ile canlı yayınlanmadan önce test için birkaç haftalığına Oyunun Ortak Beta Ortamına katılacak. 6. Çoğu cilt sürümünde olduğu gibi, ancak yeni kaplamalar grubu gelmeyecek 10 Kasım'a kadar müşterinin mağazası.

Fiyatlar

Yeni derilerden Ekko’nun görünüşü Efsanevi bir ten olarak göze çarpıyor ve 1.820 RP'ye mal olacak. Derilerin geri kalanı – Qiyana ve Senna’nın Prestige Basımları hariç – her biri 1.350 RP'ye mal olacak. Lig Oyuncular, cildin canlı hale gelmesinden sonra müşterinin işçiliği sekmesindeki Dünya belirteçlerini kullanarak Prestij Sürümü için Gerçek Hasar Qiyana'yı alabilir.

Splash sanat

Gerçek Hasar Ekko