Focus oyuncusu – Bodhisattwa "The_Guru" Panday – Team SRA

BİZİ TAKİP ET

->

Focus in Gamer, şu anda Hint oyun sahnesinde yer alan oyuncuları desteklemeye adanmış bir bölüm. Ülkedeki profesyonel oyunculara, farklı oyunlarda birkaç soruyla ulaştık.

Bodhisattwa "The_Guru" Panday

Şu anda için oynuyor SRA, Katliam Öfke Ordusu.

Sen kimsin ve oyuna nasıl başladın?

Benim adım Bodhisattwa Panday, popüler olarak Bubun (IRL takma ismim), oyun içi adım The_Guru. Çocukluğumdan itibaren oyunla yüz yüze geldim. İlk önce TV video oyunlarını oynuyordum (Contra, Double Dragon, Duck Hunter Vb), sonra 2000 yılında ilk oyunumu Road Rash ile birlikte ilk PC'mi aldım. İlk görüşte aşktı. CS Oynama Hakkında, 2008'de Counter-Strike: Condition Zero'un bootleg versiyonuyla başladım, oyuna bağımlı oldum ve oynamaya devam ettim.
İnternet üzerinden rekabetçi bir Counter Strike izledikten sonra, eSports'a bağlandım. 2009 yılında Counter-Strike Source oynamaya başladım ve oyunda hemen düzeldi. Bu yüzden, oyunu turnuva kazanma niyeti ile öğütmeye başladım, ancak Hindistan'daki Source turnuvası nedeniyle, Sourceset'teki yetenek setimi sergileyemedim. Ancak 2012'de Counter-Strike'ın gelmesiyle: Global Ofensive, turnuvalar arttı ve bir daha arkama bakmadım.

Oynadığın oyun ve neden sevdiğin

Counter-Strike: Global Offensive, bir oyundan çok, bir duygu.

Oynadığın takımda biraz

Ben Slaughter Rage Army (SRA) ekibinin kaptanı ve kurucusuyum. Çeşitli takım isimlerimiz vardı, ancak ekibimize SRA adını verdikten sonra büyük başarı elde ettik. Biz bir takımdan daha fazlasıyız. 4 kişiyiz, Kalküta, Dum Dum Cantonment'te aynı semtte yaşıyoruz. Takım arkadaşlarımdan 2 tanesi okul gençlerim (Aflekx ve Negatif), Macho ise Kolej Junior'ımdı. 10-15 yıl birbirimizi tanıyoruz. Dream burada yerel bir oyuncuydu, bu yıl içinde lan ve internette muhteşem oynadıktan sonra onu yakaladım. Şimdi bizim için kardeşim gibidir. Harika bir ekip kimyasına sahibiz ve oyunun dışında arkadaş olduğumuz gerçeği, ego sorunlarından ve çatışmalardan kaçınmamızı sağlıyor.

Karşı koymak istediğin özel bir takım / oyuncu var mı?

Şu anda Acımasızlıkla rekabet halindeyiz. Onları arka arkaya büyük lan olaylarında (Zowie extremeland LAN finali ve ESL Hindistan Premiership LAN) yeniledik, bizi çevrimiçi olarak çeşitli zamanlar yendi. Bu yüzden acımasızlığını Ulusal Aşama'da söyleyebilirim. Bölgesel olarak, Odishalı Elements ile iyi bir rekabetimiz var. Bir yıldan beri onlara karşı yeniliyoruz, ancak bizi bo3'lerin 1 haritasından mağlup ettiler.

Oyun boyunca en sevdiğiniz oyun anı

Bangalore'deki ESL Challengers LAN 2016 sırasında Dare2Dream (HellrangeR, SpawN ve Antidote gibi oyuncularla) takımına karşı 1v3 debriyaj. Mumbai merkezli bir ekip olan stant olarak o sırada Team Accuracy'deydim. Bu debriyajdan sonra skoru 8-14'ten 14-14'e çıkardık. Kariyerimdeki en iyi kavramalardan biriydi.

En unutulmaz oyun ya da maçın bir parçasıydın

Zowie Extremeland'deki Bo3'te Vahşeti Yenmek. İlk kez herhangi bir Kolkata merkezli takım, bir BO3'te yerel ağda Top3-4 mumbai Takımı'nı mağlup etti. Demek topluluğumuz için büyük bir başarıydı. Extremeland LAN'daki kazanmanın şanssız olmadığını göstermek için ESL Hindistan Fall Season Finale LAN'da onları tekrar yendik.

Favori eSpor kişilikleri

Shox, RpK, Ex6TenZ

ESpor ana mesleğiniz mi?

Hayır, Şu anda Kolkata'da RFD Gaming adlı bir oyun kafesinin Propritoruyum. Ayrıca ben BBA passout ve MBA peşindeyim. Dizilimimiz Cafe'mden oynuyor. Tüm takım arkadaşlarım mütevazi bir geçmişe sahip olduğu ve ebeveyn baskısı olduğu için oyunu bir meslek olarak almak bizim için zor, bu nedenle çalışmalarımız ve çalışmalarımızla birlikte bizim için bir yan kariyer. Olaylar sırasında onları desteklemek için elimden geleni yapıyorum ama aynı zamanda sınırlarım da var. Neyse ki, ailem beni ve takım arkadaşlarımı çok desteklemektedir, çünkü ebeveynlerin anlayamadığı birçok kavramı anlıyorlar. Sadece Oyun Alanını kurmak için beni finanse etmeyi kabul ettiler, böylece biz ve bölgedeki diğer yeni oyuncular CS ve diğer yüksek seviye bilgisayarları gerektiren diğer eSport oyunlarında oynayabilir ve geliştirebiliriz. Aileme minnettarım. Şimdi, oyunumuzda başarılı olmamıza yardımcı olacak sponsorlar arıyoruz.

Yaş – 26

Şu anda Hindistan'daki eSports sahnesi hakkındaki düşünceleriniz

Şu anda harika, Hindistan Gaming için büyük bir pazar ve eSports'un Potansiyelleri çok fazla. Oyuncular için birçok fırsat, birçok etkinlik yaşanıyor ancak çoğu Hintli ebeveynin oyunu zaman kaybı olarak gördüğü ve bunun gerçek bir spor olduğunu düşünmediği için medya aracılığıyla daha da yaygınlaştırılması gerekiyor. Yaygın medya ayrıca eSporları saha sporları ile birlikte sergilemelidir. Ayrıca Hindistan'daki markalar ve organizatörler en iyi takımlara odaklanma eğilimindedir. Kuruluşların ve markaların yeni ekipler seçmeye devam etmesi ve onlara geliştirilecek platform vermesi ideal olacaktır. Bunları iyileştirebilirsek, Hindistan önümüzdeki yıllarda bir eSports süper gücü olabilir.

Şu anki teçhizatın

Intel i5 8400, Gigabyte H310-S2, ASUS AMD RX 560 4 GB STRIX, CORSAIR GENELLİK 16 GB DDR4 RAM 2400 MHZ, Kingston SSDNow A400 120GB SATA 3 Katı Hal Sürücü, Western Digital Mavi 1 TB 7200 RPM Sabit Disk, ASUS VG248QE 144 Monitör , Steelseries Kinzu v3 Fare, HyperX Bulut Kulaklık, Sony MDR XB75 kulak içi Kulaklık

Videolar

Vivo Z1 Pro'da Oyun: PUBG Mobile Club Open'un Resmi Telefonu