BlizzCon 2019: Starcraft 2, Yeni Kooperatif Komutanı Olarak Arcturus Mengsk'ı Ağırlıyor

Starcraft 2 listeye katılan son ortak Komutanın Arcturus Mengsk'ten başkası olmadığını açıkladı. Bayilik hayranları, Sarah Kerrigan'ı Tarsonis'teki Zergs'e bırakan kişi olduğu için bu adı bilmelidirler.

İçinde StarCraft 2Kooperatif Görevinde, oyuncular farklı komutan karakterlerinden rol alır. Yıldız Gemisi Evren. Her komutan eşsiz yeteneklere ve yükseltmelere sahiptir. Ayrıca ordularına özel bonuslar veriyorlar. Oyuncular, komutanlarının seviyesini yükseltmek için bir dizi özel senaryoda birlikte savaşırlar.

Peki Mengsk ne sunuyor? İlk önce ütüyle yöneten biri olarak, oyundaki erkeğini güçlendirerek düşmanlarına baskı uygulayabilir. Uzun menzilli topçuların yanı sıra “ilham verici” yayınların yanı sıra, Mengsk gücünü savaş alanına yansıtabilir. Savaştan tecrübe kazandıkça güçlenerek büyüyen elit Kraliyet Muhafız birlikleri var.

Mengsk, düşmanlarını yumuşatmak için kullanılabilecek sonsuz bir ucuz asker akışına sahiptir; burada ölürken silahlarını düşüren düşmüş bir asker bir başkası tarafından yakalanabilir. Sonunda, Kraliyet Muhafızı'nın ölüm için daldığı zamana kadar kavgalar geliyor.

Bir başka ilginç mekanik ise Mengsk'in enerjiyi kullanmadığı, ancak Imperial Mandate olarak bilinen bir kaynak olduğu. Bu Kraliyet Muhafızı eğiterek ve sıralarını artırarak üretilebilir. İmparatorluk Tanığı ayrıca, Askerlere sadakat uyandırma ve sonuçta daha fazla İmparatorluk Mandası ile sonuçlanan bir telsiz mesajı da yayınlayabilir. İmparatorluk Mandası büyüdükçe, Mengsk daha da güçlenir ve tartışmalı yeteneklere erişir. İhtiyaç doğduğunda, Mengsk her zaman Nükleer Annihilation'ya gidebilir ve düşmanlarının üzerine atom bombası yağdırabilir.

Göre StarCraft 2 Geliştirme ekibi, Co-op Komutanları, genellikle erken düşman dalgalarına karşı savunma yapmak için güçlü kahramanlık birimlerine veya güçlü araştırmalara güveniyor. Ancak, ekip Mengsk'in yeni bir şey teklif etmesi gerektiğini biliyordu. Bunun gerçekleşmesi için Mengsk, Dominion Laborer'in “Call to Arms” a dayanıyor. Warcraft III'nin İnsan Köylüsünün Silah Çağrısı yeteneği. Mengsk'in bir diğer filmi Orc Burrow’un Savaş İstasyonları kabiliyetinden esinlenilen Tedarik Sığınakları. Bu iki yeteneği birleştirmek, oyuncuların ilk dalgalara karşı sadece işçilerle savunmasını sağlar. Aynı zamanda takımın uzun süredir istediği oyun hayalini pekiştiriyor.

Bunun anlamı, Mengsk'in genellikle deneyimli oyuncular için iyidir. Bununla birlikte, hala Mengsk kullanmayı planlıyorsanız, Kraliyet Muhafızının seviyesinin yükseltildiğinden emin olarak tek kullanımlık büyük bir Dominion Troopers ordusuna sahip olmanız gerekir.

Ne için bekliyorsun? Mengsk'i denemek ister misin?