G2 Esports 2019 Dünyalarında tarih yazmanın üç oyunudur – LOL – Haberler

Melany M. 10 Kasım 2019

Uzun zamandır Avrupa, “neredeyse orada” olan bölge olmuştur. Çok sayıda Avrupalı ​​ekip şimdi kısa kazanmak için şampiyonluğa yaklaştı. Burada öne çıkan iki isim, her zaman çekişmeli olan iki Avrupa elektrik santrali: Fnatic ve G2 Esports.

2018 yılında Fnatic bölgedeki en iyi takımdı. Kadro, Sezon Ortası Daveti'nde iyi bir gösteri yaptı ve Dünya Şampiyonası finaline ulaştı. Incheon'daki Munhak Stadyumu'nda, Fnatic her zamankinden daha yakınlaştı, ancak bir kez daha yetmedi.

Yenildi, takım eve döndü ve düşünülemez olan, yıldız orta şeritli Rasmus “Caps” Winther takımdan ayrılmaya karar verdiğinde oldu. Sadece bu değil, Caps Fnatic'ten ayrılarak Avrupa'daki en iyi orta şeritlerden biri olan Luka "Perkz" Perković'e ev sahipliği yaptı.

Kararlar verildi ve Perkz istifa etti ve kariyerine başladığı bir şeridin rahatlığını bıraktı ve bir alt şeridi oldu. Bu, benzeri görülmemiş bir durumdu, birçoğunun başarısız olması beklenen çılgın bir deney. İlerleyen aylarda olanlar, LEC'yi sonsuza dek değiştirdi.

G2 Esports, oyunu Avrupa’da değiştirdi

G2'nin yeni yinelemesi, takımların Avrupa'da Efsaneler Birliği liginde oynama şeklini değiştirdi. Bu yeni takım trend belirleyiciler, rol modeller, diğer takımların hedef aldığı takım oldu. G2 League of Legends'ı yeniden eğlenceli hale getirdi ve meta sağını patlattı. G2 kuralları değiştirdi ve geri kalan Avrupalı ​​takımları uyum sağlamaya zorladı. Bazen kolay görünmesini sağladılar.

Takım, LEC'yi devraldığı ve her rakibini devirdiği için, Spring, parkta G2 için bir yürüyüş yaptı. G2, yılın ilk LEC unvanını kazandı ve MSI'ye güvenle gitti. Ekip, Mihael "Mikyx" Mehle'nin desteğinin sakatlanması sonucu ilk büyük engelle karşılaştı. Raporlar endişe duyuyordu ve Mikyx turnuvayı kaçırmak üzereydi ve eğer takım uyum sağlamıyorsa gelecek sezon muhtemelen. Hampus "promisq" Abrahamsson geldi, Mikyx'in iyileşme zamanı vardı, G2 güvende ve turnuvayı kazanacaklardı.

MSI, G2'nin gerçekte ne kadar büyük bir tehdit oluşturduklarını göstermesine izin verdi. Mesaj yüksek sesle ve G2'nin etrafta oynamadığı konusunda netti. 2019, Dünya Şampiyonası unvanını almaya yetecek kadar iyi olacakları bir yıl olan G2’nin yılıydı.

Yaz sezonu G2 için bir formalite oldu. Fnatic bir kavga başladığında bile, G2'nin yanında kaderi vardı. Atina'da G2, altın yolda bir adım daha attı ve tarih yazmaya daha da yaklaştı. Dünya Şampiyonası listede bir sonraki maddeydi.

G2 2019 Dünya Şampiyonasını devraldı

G2 grup aşamasına hükmediyordu, ancak bir mağlubiyet başka bir mükemmel rekor kırdı. Griffin bir baş döndürücü kazandı ve G2, A Grubundan gelen ikinci tohum için razı olmak zorunda kaldı. Bu ideal bir sonuç değildi ve çeyrek finallerde daha sert bir rakibe sahip olmak anlamına geliyordu.

Damwon Gaming, parantez içindeki ilk rakipti. Genç LCK takımı yarışmaya hükmediyordu, bu yüzden birçok kişi Damwon'un kazanmasını ve finalde ilerlemesini bekliyordu.

Sonunda, deneyim günü kazandı ve G2 inandırıcı bir performansla seriyi aldı. G2, üç kez Dünya Şampiyonu SK Telecom T1 ile karşılaşacakları yarı finallere gitti. SKT'ye karşı G2, kusursuz makro oyun ve üstün ekip çalışması gösterdi. G2, dünyadaki üç LCK takımının hepsini yenen ve yenen tek takımdı.

Şimdi, G2 tarih yazmaktan ve altın yolu tamamlayan ilk takım olmaktan üç oyun uzaktadır. Avrupalı ​​bir izleyicinin önünde yapma şansı var. Fırsat çok mükemmel ve G2 ile ebedi zafer arasındaki tek şey FunPlus Phoenix.

G2 ve FunPlus, her iki takımın da güçlü oyuncuları, mükemmel makro oyunları ve geniş şampiyon havuzları olduğu için benzer güçleri paylaşıyor. Bu takımlar yaratıcı, yaratıcı ve mevcut metaya karşı gelmekten korkmuyorlar. İzlemeleri eğlencelidir ve eğlenceli kişilikleri onları son derece eğlenceli hale getirir.

Dünya Şampiyonasını kazanabilecek bir Avrupa kadrosu varsa, bu G2'nin şu andaki tekrarıdır. Takımdaki her oyuncu, bir yıldan daha kısa bir süre önce rol değiştirmiş olsa bile, bölgedeki rollerinde bir numaralı oyuncu.

Martin "Wunder" Nordahl takımın taşımacılığı değildir ve en üst seviye olarak çok özel bir işi vardır. Wunder, baskıyı emmeli, fırsatları araştırmalı ve herhangi bir avantajla orta oyunda yapmalıdır. Son zamanlarda, Wunder takımda ikincil bir rol üstlendi ve durumu nedeniyle değil oyunun durumu nedeniyle. Muhalifi, MSI'de olduğu gibi, profesyonel sahnede ilk kez Pyke üst şeridi oynadığı sırada şaşırttı.

Jungler Marcin "Jankos" Jankowski takımın omurgasını oluşturuyor, G2 onun etrafında dönüyor ve topu yuvarlamak için ona güveniyor. Turnuva boyunca Jankos iniş çıkışlar yaşadı ve LEC Summer MVP unvanını kazanan temiz performansı göstermiyor. Bununla birlikte, hala dünyanın en iyi ormanlarından biridir ve yöntemleri cilalanmış görünmese bile, işi alır.

Caps, SKT'ye karşı maçta kazanmanın anahtarıydı. Düşmanların ön cephesinde olması gerekmiyor, oyunu iterek ve sessizce kazanarak ikiye bölünebilir. G2'ye katıldığından beri, Caps ekibin ihtiyaçlarına cevap verebilecek çok yönlü bir oyuncu haline geldi. Bu ortak çalışma ortamı G2'ye turnuvadaki en iyi ekip çalışmasına sahip bir rakibe karşı yardımcı olacak.

Perkz ve Mikyx'in tanıtıma ihtiyacı yok, rekor sürede bölgenin en iyisi olması pek olası değil. Perkz’in geçişinin Mikyx ve masaya destek olarak getirdiği şey yüzünden pürüzsüz olduğunu söylemek doğru olur. Bu ikili güvenli oynayabilir, risk alabilir ve ekibi zafere taşıyabilir.

G2, modern çağda başka hiçbir Avrupa takımının başarmadığı şeyi yapabilir mi? 10 Kasım’da G2 ve FunPlus’un Paris’te Dünya Şampiyonası finalini oynadıklarını öğrenin.