Düello, Tencent'ten yeni bir mobil oyun … çok farklı bir oyuna benziyor

Yapılması gereken bazı değişiklikler olabilir.

Mobil video oyunu geliştiricileri, bir süredir dövüş oyunu izleyicisine dokunmaya çalışıyorlar ve son zamanlarda savaşçıların kralı: All-Star ve Skullgirls mobile gibi bazı iyi başlıklar ile bir miktar ilerleme kaydetmeye başladılar.

Çinli Tencent kısa süre önce, dünya savaşçıları için ekip tabanlı bir RPG olarak Street Fighter: Düello yapmak için Capcom ile bir araya gelerek en yeni girişimini yaptı. Aynı zamanda muhtemelen Japon RPG hayranlarına çok tanıdık gelen bir veya iki öğeye sahip olabilir.

Street Fighter: Duel, M. Bison ve Juri'den Shadaloo homurdanmalarına ve rastgele haydutlara kadar kötü adamların puanlarını almak için üç ikonik savaşçıdan oluşan kendi ekiplerini oluşturan lisanslı bir mobil oyun.

Şu anda Çin’de ön kayıt aşamasına yeni girmiş olan oyun hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, karakterler zaman içinde yeniden şarj olan ve PvE veya PvP savaşlarına alınabilecek becerilere sahip görünüyor.

Street Fighter: Duel'in reklamını yayınlamak için bir fragman ve tanıtım görüntüleri de yayınlandı. Birkaç kişi olsa Atlus'un popüler oyununa benzerliklerini fark etmiş olsa da, Persona 5.

Resetera ve Scotia gibi insanlar olağanüstü şey Duel'in en önemli sanat eserlerinden birinin, metro tabanlı sistemdeki Persona 5'in ana menüsüne oldukça benziyor olmasına rağmen, şehir merkezli başlıklar için ortak bir tema olarak kolayca sallanabileceğini belirtti.

Bununla birlikte, açıklaması biraz daha zor olan, bildirildiği gibi, metin kutusunun genel dikdörtgen şekli ve dış çevresindeki beyaz anahat dahil olmak üzere Persona 5'inkine benzer bir diyalog kutusu içeren oyunun bildirildiği bir başka ekran görüntüsüdür.

Römorktaki diğer bazı kullanıcı arayüzü öğelerinin de metin ve ateş kullanımlarına aşina oldukları anlaşılıyor, ancak çok benzer uygulamaları olan bazı tasarım seçimlerinde spekülasyon yapmaktan çok daha fazlasını yapamayız.

Tencent, Activision Blizzard'da azınlık hissesi olan ve dünya genelinde tonlarca farklı teknoloji ve video oyunu çabasıyla ellerinde olan League of Legends yaratıcıları Riot Games'in sahibidir.

Şirket, şu an itibariyle Çin dışında Duel Street Fighter: Duel'i piyasaya sürmeyi planlamamıştır, bu yüzden eğer gerçekten bu oyunu denemek istiyorsanız, ya ikamet sahibi olmanız ya da iyi bir VPN'iniz olması gerekir. Oyunun kayıt öncesi lansmanı hakkında daha fazla bilgiyi Duel'in internet sitesinde bulabilirsiniz.

Street Fighter: düello görüntüsü # 1

Street Fighter: düello görüntüsü # 2

Street Fighter: düello görüntüsü # 3

Büyük versiyonlar için resimlere tıklayınız

AriesWarlock, Yurink ve GTVladozuka tarafından gönderildi.