Dota 2'nin Outlanders Güncellemesi Bu Hafta Resmi Yayına Başladı

Dota 2, Valve tarafından Void Spirit ve Snapfire'ın piyasaya sürülmesinden sonra herhangi bir büyük güncelleme yayınladığından beri uzun zaman geçti. Valve, çeşitli kategorilerde en iyi oyunları ve sporları yaratan ve dünyanın her yerinden eğlenceli oyuncularla tanınmış bir oyun şirketidir. Valve, oyun topluluğundan oyundaki iletişimin yetersizliğinden şikayetçi oldu ve yakında oyunda yeni bir şey kurmaya karar verdi. Şimdi hepsi adında büyük bir güncelleme yayınlayacak şekilde ayarlandı “Outlanders” kadrosunda, oyun meraklıları arasında çok fazla vızıltı yaratıyor. Dota 2 sonunda bu salı günü serbest bırakıldığını açıkladı Bununla birlikte Valve, International 2019'da Void Spirit ve Snapfire adlı iki kahraman başlattı ve söz verildiği gibi, yeni güncellemede bu iki kahramanı birleştirecek.

İki yeni oyun, Void Spirit ve Snapfire, güncelleme ile birlikte Dota 2'ye eklenecek “The Outlanders.” Dota'da yeni bir şey isteyen oyuncuların çoğunluğunun isteği üzerine yeni güncelleme geldi. Dota'nın oyunlarında uyguladığı son güncellemeler esas olarak oyunların kalitesini arttırmaya odaklanmış, ancak oyun meraklılarını gerçek anlamda etkilememiştir.

İki yeni kahramanın eklenmesiyle, yıllar içinde en düşük oyuncu sayısından birine sahip olduğu için oyunun şu anda yetersiz kaldığı boşluğu doldurması bekleniyor. Ancak, bu yeni teklifin tıklayıp tıklamayacağını henüz görmedi ve yeni güncelleme internette yayınlanır yayınlanmaz Salı günü ispatlanacak.