Vitality, AFFLELOU Grubunda resmi tedarikçi buldu

Fransız organizasyonu Takım Vitality Avrupa optik franchise atadı AFFLELOU Grubu resmi tedarikçisi olarak.

Ortaklık 2020'de başlıyor ve iki yıl sürecek.

Takım Canlılığı AFFLELOU Group
Logo kredisi: Takım Canlılığı, AFFLELOU Grubu

İLGİLİ: Team Vitality Orange ortaklığını 2021 yılına kadar uzattı

AFFLELOU Grubu, hem gündelik hem de profesyonel oyuncuları hedef alan Team Vitality ortaklığıyla video oyunlarında görme yeteneğinin önemi hakkında farkındalık yaratmayı hedefliyor. İçerik oluşturma anlaşmanın büyük bir parçası olacak.

Nicolas Maurer, Takım Vitality CEO'su ortaklığın açıklanmasında görüşmelerde: “Sektöründe saygın bir Fransız markası ve lideri olan AFFLELOU grubuyla ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm ortaklarımız gibi, AFFLELOU grubu da yenilikçilik ve performans dahil olmak üzere el ele çalışacağımız Team Vitality ile ortak değerleri paylaşıyor.

“Bu ortaklığı somut eylemler etrafında örgütlememiz bizim için önemlidir ve bu nedenle AFFLELOU'yu pratiğimizle ilgili kötü davranışların ortaya çıkarabileceği riskler hakkında daha iyi bilgilendirme ve eğitme arzusunda destekleme konusunda gerçek bir zevktir. Bu işbirliği aynı zamanda yeni faaliyet sektörlerine kapıyı açarak esporların sınırlarını zorlamaya devam etme isteğimizle de paraleldir ”dedi.

İLGİLİ: Team Vitality, adidas ile spor ayakkabı işbirliğini açıkladı

AFFLELOU Grubu, Team Vitality’nin ortaklar listesinde adidas, Renault, Orange ve Quersus’a katıldı. Kasım ayında, organizasyon Rewired.GG'den 14 milyon Avro (12 milyon £) yatırım aldı ve bu, esports girişim fonundan toplam 34 milyon Avro (29,3 milyon £) yatırım yaptı.

Didier Pascual, AFFLELOU Grubu CEO'su anlaşmaya da değindi: “Markamızı esport alanında lider bir ekip olan VITALITY ile ilişkilendirmekten gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, yenilik ve performans gibi bizim için değerli olan değerleri aktarır ve tam genişlemekte olan yeni ve heyecan verici bir spor sektörüne ulaşmamızı sağlar. AFFLELOU'nun görsel sağlık ve önleme konusundaki uzmanlığını tüm takım oyuncularına değil, aynı zamanda Fransa ve yurtdışındaki taraftar ve oyuncu topluluğuna getirmesi de şarttır. ”

Esports Insider şöyle diyor: Hepimiz esports'da tanıtılan sağlıklı uygulamalardan bahsediyoruz ve bunu organizasyonlar aracılığıyla yapmak izleyicileri gerçekten meşgul etmenin en iyi yolu olabilir. Bu anlaşma özellikle, içeriğin hiçbirini görmediğimiz halde sağlam görünüyor.

Instagram üzerinde ESI izleyin