MLB, 2020 Cynopsis Media için bir tanıtım olarak Star Wars'u koruyacak

Tam bilgi
İŞTE

ÖNLİSANS SOSYAL MEDYA YÖNETİCİSİ >>

GLOW / NYC : Kampanya yönünü, canlı etkinlik kapsamını, ses tonunu, yüksek profilli medya / katılımcılar için topluluk yönetimi önerileri geliştirin. 2-3 yıl sosyal medya ve dijital, Yıldız yazısı. Tam Bilgi / Başvuru İŞTE (1/4)

SATIŞ ASİSTANI >>
Crackle Plus / NYC:
Çalışma / Sr Acct Exect & Acct Onaylanmış reklam satış stratejilerini atanmış hesaplar ve ajanslar için önerilere dönüştürmek için çalışır. 3-5 yıl, bir ajansta medya planlamasında ya da bir medya şirketinde mngmnt hesabında exp. Tam bilgi BURAYA ( 1/4)

SENDİKASYON SATIŞ REP >>

Trifecta Eğlence / NYC: Yetenekli / motive bireysel zekâh Dinamik ABD Dağıtım ekibimize yardımcı olmak için ABD satış satış deneyimi. 3+ yıl exp satış veya benzeri rol; 3+ eğlence ve bilgi birikimi, TV endüstrisi tercih ediyor. BURAYA tam bilgi (1/4)

ARAŞTIRMA YÖNETİCİSİ >>

Meredith Şirketi / Phoenix: Satış ekibi tarafından atanan istasyon (lar) için geliri artırmak amacıyla kullanılabilecek NSI, Scarborough, NLTV, Rhiza ve Kantar'dan ayrıntılı bilgi içeren Satış Yönetimi ve Muhasebe Yöneticilerine bilgi vermekten sorumludur. TV yayın ntwk'de en az 5 yıl exp. Tam bilgi BURAYA (12/3)

MGR, KURUMSAL İLETİŞİM >>
Univision / NYC:
Şirket genelinde w / business ünitelerinin dvlp, mng / harici haberleşme yürütmesi. En az 5 yıl kurum iletişimi, gazetecilik ve / veya ilgili bir alanda açıklanacaktır. Bir medya şirketinde Exp & arzulanan ticaret ve iş yerleri arasında güçlü medya ilişkileri. Tam bilgi İŞTE (12/21)

MGR, VIACOM SAYISAL ÇALIŞMALARI ARAŞTIRMA >>
ViacomCBS / NYC: Çeşitli markalarımız için Viacom Digital Studios ile ilgili analitik ve öngörü işlevlerini destekleyin. Sosyal platformlarda, rekabet zekasında ve daha pek çok konuda performans / trendlerin derinlemesine analizine katkıda bulunun. 4+ yıl rsch, aud dvlpmnt veya media co veya ajansta analitik rolleri. BURAYA tam bilgi (12/21)

HESAP YÖNETİCİ >>
Tenis Kanalı / Santa Monica: Var olanı korur ve ağ gelirini en üst düzeye çıkarmak için ajanslar ve müşterilerle yeni ilişkiler kurar. Tercihen kablo veya spor televizyonu alanında en az 5-7 yıl reklam satış tecrübesi. Tam bilgi BURAYA (12/21)

Başkan Yardımcısı, İK OPS ve UYUM >>
A + E / NY: Dvlp / Workday kullanımının optimize edilmesine büyük önem vererek aşağıdaki alanlarda İK girişimlerini yürütmek: Raporlama ve Sistemler; Çalışan İlişkileri ve Araştırmalar; Uyma; Politikalar ve Eğitim. İHTİYACINIZ: En az 7 yıl ilgili İK exp, Workday'de kanıtlanmış başarısı, güçlü plng ve orgnztnl becerileri, güçlü iletişim ve ilişki kurma becerileri ile doğru verileri takip etme becerisi. BURADA uygula (12/21)

SR YÖNETMEN, TÜKETİCİ PAZARLAMA >>
INSP / Charlotte NC: Yeni ve geri dönen dizi ve filmler için stratejik konumlandırma ile birlikte VP ve EVP'yi destekleyin: hedef kitleyi belirleyin ve pazarlama hedefleri ve stratejileri belirleyin. 7-10 yaş exp eğlence, marka mktg, reklam kablosu / yayın akışı. Tam bilgi BURAYA (12/20)

ÜRETİM MGR, CANLI SPOR >>
WarnerMedia-Turner Stüdyoları / ATL:
Hem stüdyo hem de lokasyondaki canlı spor içeriğimizin (NBA, NCAA, UEFA, ELEAGUE ve daha fazlası) başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlamak için noktaları birleştirin ve ayrıntılara yakından bakın. Teknoloji anlayışlı, yüksek EQ ve harika org becerileri. 6+ yıl canlı stüdyo TV prod yönetimi exp. Tam bilgi İŞTE (12/20)

ÜRETİM MGR, EĞLENCE MARKALARI >>
WarnerMedia-Turner Stüdyoları / ATL:
Tüm detayları incelemek için tüm işlemlerin Jack'i Eğlencemizin, hem stüdyo hem de lokasyonda corp & brdcst olmayan prodüksiyonlarımızın başarıyla yürütülebilmesi için. Detay ve organizasyon becerilerine büyük dikkat gösterilmelidir. 6 yaş ve üstü stüdyo stüdyosu TV yayın tarihi. Tam bilgi İŞTE (12/20)

ÜRETİM CREW MGR (2 İHTİYACI) >>
WarnerMedia-Turner Stüdyoları / ATL:
50+ ekibimizden ve 200'den fazla geçici ekibin üyelerinden oluşan ekibimize ilham veren ve motive eden güçlü bir kültürün oluşturulmasında liderlik etmek. Dvlp ve yetenek değerlendirmelerini yönet. Medyada veya benzer bir yaratıcı sektörde 6-8 + yıl mngmnt / liderlik dvlpmnt exp. Tam bilgi İŞTE (12/19)

AD SATIŞ PLANLAYICI >>
Katz Networks (Sıçrama, Laff, Kum, Mahkeme TV Gizemi) / NYC: Müşteriler için satış planlarını ve paketlerini, TV Reklam Satış ekibiyle çalışan, ajans irtibatlarını ve ayrıca çok sayıda içişleri bakanlığını seçmek için stratejik ve analitik düşünürler gerekiyordu. 2+ yıl endüstri ile ilgili adv exp; Detay odaklı, disiplinli takım oyuncusu. Knwldg Geniş Yörünge +. Tam bilgi BURAYA (12/19)

ARAŞTIRMA MÜDÜRÜ, DEĞERLENDİRME VE ÖLÇME >>
ABC HABERLER / NYC: ABC News programları ve rakipleri için derecelendirme ve içgörü sunun. 5+ yıl ile ilgili exp. NPower / NNTV, güçlü kişilerarası becerilerin yanı sıra bir zorunluluktur. Tam bilgi BURAYA (12/19)

MGR, DİJİTAL YATIRIMLAR VE ANALİTİK >>
MEDYA GRUBU / Miami olmak:
BeIN Dijital Platformları arasında ölçümün sürdürülmesinden ve rekabetçi spor ortamındaki Reklam Satışları için SPORS'a pozitif konum veren materyallerin oluşturulmasından sorumludur. Tam bilgi BURAYA (12/18)

ANALİST, KÜRESEL TÜKETİCİ YATIRIMLARI >>
Viacom Uluslararası Medya Ağları / NYC
: Dvlpng'ye dünyanın dört bir yanındaki Viacom izleyicilerinin derinlemesine bir anlayışa sahip çıktıktan sonra bu bulguları co. ve ötesi. Primer ssrch içinde 2-3 yıl exp. Grafik tasarım ve video düzenleme yazılımı çalışma bilgisi. Tam bilgi BURAYA (12/18)