Dendi, yeni Dota 2 kadrosuna derinlemesine bir bakış sunuyor

Bu makale size Dota 2'nin en iyi strateji aracı StatBanana tarafından getirildi.

Danil “Dendi” Ishutin'in tamamen yeni bir ürünü kurmasından bu yana bir aydan biraz fazla bir süre geçti. Dota 2 kadrosu 2019-20'de rekabet edecek Dota Pro Devre. Ve kaptan yaptığı hareketlerin arkasındaki nedenini açıkladı.

İki yıldan fazla bir süredir YouTube’a gönderilen ilk videosunda Dendi, ekibinin ilk açılış kampında birlikte DreamLeague Season 13 Major kapalı elemelerine yapılacak bir seyahate yol açmadığını söyledi.

Dendi, “İlk defa birlikte çevrimiçi oynamaya başlamadan önce kampta toplandık” dedi. “Bu benim ilk fikrim, bir araya gelmek ve bootcamp'tan çalışmaya başlamak. Çalıştık, hazırlandık ve (MDL Chengdu) Binbaşı'ndan hemen sonra açık elemeler vardı. ”

Dendi elemeler için pratik yapmak için bir araya geldi ve ekip her şeyin en iyi eleme oyunlarının yapıldığı açılış turlarında iyi görünüyordu. Modus Unity'ye düşmeden önce, Top Sekiz'den bir oyun öteden daha The For The Moon görevini bile geçmeyi başardılar.

Kurduğu takım iki eski takım arkadaşı, Alik “V-Tune” Vorobey ve Nikola “LeBronDota” Popović'i içeriyor. En sonunda Alexey “gragra” Vasilyev ve Rinat “KingR” Abdullin tarafından doldurulan kalan iki pozisyonu aramayı genişletmeden önce onları imzalamaya odaklandı.

Dendi, “LeBron'dan tam olarak ne bekleyeceğimi biliyordum, Na’Vi’den bu yana çok gelişti” dedi. “Aynı zamanda bir insan ve oyuncu olarak ondan gerçekten hoşlanıyorum, çok çalışkan, işkolik ve beni birçok yönden destekleyebileceğinden emindim.”

Bu da onu HellRaisers'la mükemmel bir koşuştan çıkan V-Tune'a götürdü. Üçlü daha sonra, bu iskeletin oluşturduğu takım yapısına kimin en uygun olacağını bulmak için piyasada bulunan diğer oyuncuları izlemeye başladı. Ve bu tartışmalar sayesinde hem KingR hem de Nongrata getirmeye karar verdiler.

“Ben oynamadım [KingR] Bir takımda, ancak onun hakkında delicesine olumlu, iyi eleştiriler var ”dedi. “Ayrıca dördüncü pozisyonda oynamak istediğini ve tam olarak özlediğimiz şeyin bu olduğunu biliyordum. KingR, kanat dışı pozisyon için not almamayı önerdi, bu yüzden Alexey'e yazdım, kabul etti ve kadromuzu nasıl oluşturduğumuzu söyledi. ”

Ve kendi organizasyonunu kurmanın ardındaki bazı detaylardan bahsetmesine rağmen, ekip hala basitçe MR taksisi altında çalışıyor. Yine de, bu daha fazla turnuvada yarışmaya başladıkları zaman değişebilir.

MR şu anda Team Spirit tarafından eğitim tesisinde ev sahipliği yapıyor. Dendi’nin ekibi önümüzdeki 9 ay içinde 9 Şubat’ta başlayacak olan ESL One Los Angeles Major elemelerine hazırlık aşamasında bazı küçük turnuvalarda yarışacak.