2019'un Esports'ta Dota 2 Anlarını Tanımlayan En İyi 5

2019, bir adım daha ileri gitti Dota 2 eSports.

Bir yıl daha geçti ve bununla birlikte taraftarların ve oyuncuların yarattığı anıların hatırlanması geliyor. Yıl boyunca, potansiyel ve fırsat parlak bir şekilde parladı ve hiç bu kadar belirgin olmamıştı. Geçtiğimiz yıl en iyi tanıklık ve tecrübe ettik Dota 2 Dünyadaki eSpor olayları, hatta bazıları dünya rekorları kırıyor. Bunlar tanımlayan ilk beş Dota 2 eSports'taki anlar, zaman içindeki olaylar, oyuncular ve anlar tarihsel olarak büyülendi.

5. Mucize- Mucizelerin Olması

Amer "Mucize-" al-Barkawi dünya çapında en iyi profesyonellerden biri olarak bilinir Dota 2 ancak Mayıs ayında MDL Disneyland Paris Binbaşı büyük finalinde gerçekten ismine kadar yaşadı. Büyük final maçının ilk maçında, Miracle – varlıklarına oynadı ve Team Secret'ı dört kez devirdi ve bu, Team Liquid'i kazanan dört saldırıya yol açtı.

Bir ay ilerleyen Mucize, toplayıcı merkez üssünde bir kez daha hayrete düştü. Profesyonel oyuncu, kahramanının kıvılcımının kıvılcımını kıvılcımını azaltmak için gizli bir rune yardımıyla Arc Warden ile Roshan'ı tek elden vurdu.

4. Arteezy Deli Rampaging Comeback'i Çekti

Çiftçilik meraklısı, doğru durumlarda, Dota 2 bir kişi tarafından oynanabilir ve baskın olabilir. Uluslararası 9'un grup sahnelerinin 2. günü Artour "Arteezy" Babaev'in bu görüşü doğruladığı yerdi.

Arteezy, sağlıksız olmasına rağmen Vici Gaming'i Lifestealer ile şaşırtıcı bir şekilde düşürdü ve maçın ikinci oyununun güvenliğine yardımcı olmak için iki bin altın avantaj kazandı. Şok edici zaferle birlikte Arteezy, Dota 2 Tarih.

İLGİLİ: https://www.thegamer.com/three-dota-2-teams-watch-2020/

3. Midas Modu 2

Zirvesinde bir esport vahası Dota 2 memery, bir Twist ile keyifli bir oyun deneyimi için mükemmel bir deneyim olan Midas Mode 2 idi. Etkinlik, oyun değiştiren mekanizmalar ve Moonbucks adlı yepyeni bir para birimi içeren Midas Mode adlı yenilikçi bir mod etrafında toplandı. Profesyonel oyunculara oyunu oynarken daha fazla eğlenme ve oyun sırasında 150 bin dolarlık ödül havuzundan pay alma şansı verdi. Dota 2 biraz farklı. Her gün ödül seti, oyuncular ve taraftarlar için ilginç olan şeyleri sürekli değiştiren bir oyun havası verdi ve bu da turnuvanın başarısına katkıda bulundu.

Programlama tartışmasına rağmen, olay eğlenceli stok aktiviteleriyle başladı ve şaşırtıcı bir görünüm aldı. Dota 2'ler selamladı baba Gabe Newell. Ve etkinliğin başarısını daha da ileriye taşımak için Pudge God, Danil "Dendi" Ishutin gibi birkaç kişi daha.

2. Phoenix’in Meteoric Yükselişi

TNC Predator etkileyici başarılar elde etti ve parkurlarında standart belirleme kayıtları bıraktı. Mükemmelliğin başlangıcı, ekibin kadro değişikliği ve iki yeni oyuncunun tanıtımı ile başladı, Park "Mart" Tae-won ve Damien "kpii" Chok.

TNC Predator ile

Filipin ekibi ilk olarak ESL One Hamburg'da kafalarını sadece bir kayıp maçın zorlukla kaydıyla çevirdi. Daha sonra, Ekim ayında TNC turnuvayı kazandı ve baskın Earthshaker ve Morphling kahraman kombinasyonu nedeniyle 125 bin dolar kazandı. Meta bisikletçiliğin üstünlüğünü vurgulayan TNC, normal bir güneydoğu Asya ekibinden daha fazlası olduğunu kanıtladı.

Kasım ayında MDL Chengdu Binbaşı'na ilerleyen TNC, dikkati onlara odaklamaya devam edecekti. Filipin anka kuşu, Binbaşı'yı şartsız ve neredeyse zahmetsizce yükseldi ve bu da kazanmadan kazanmaya yol açtı. Earthshaker ve Morphling ile öne çıkan ve yeniden kullanılan slam dunk stratejileri çoğu oyunu güvence altına aldı ve sonunda turnuva taçlandırmasına yol açtı. Bununla birlikte, takım çalışmalarının sakin doğası ve oyuncular arasındaki neredeyse aile benzeri bağ, başarılarına büyük katkıda bulundu. TNC 300 bin dolar cebe soktu ve profesyonelde yeni bir alev yaktı Dota 2 gelecekte bir takım olarak sahne.

İLGİLİ: https://www.thegamer.com/five-best-esports-players-2019/

1. OG Uluslararası 9 Şampiyon Olarak Taçlandırıldı

Manşetler koymak ve bu yıl tanımlamak, OG’nin geçen Ağustos ayında düzenlenen Uluslararası 9 turnuvasında rekor kazanması. Takım, arka arkaya ilk kazanan, iki Ti kazanan ilk takım oldu, dünyanın en yüksek ücretli profesyonel esport oyuncuları oldu ve bunu Uluslararası 9 sırasında kaybedilen temiz bir sıfır maç listesi ile başardı. Bu süreçte 15,6 milyon dolar.

yoluyla: Valf

Göründüğü kadar resmi ve temel olarak, OG’nin büyüklüğe yükselişi tuhaf kompozisyonlarla başladı. Turnuva, normal metadan kahraman doğa bükme yapılarına gitti ve bu da şaşırtıcı maç kazançlarına yol açtı. En dikkat çekici olan, Ana'nin kontrollü nötr sürünmelerle birlikte devam eden ve hüküm süren Core Build IO'ydu. Düzensiz kompozisyon nedeniyle düşman ekiplerini ustaca vurmak, olayı vurguladı. Nihayetinde OG, modaya uygun olarak kazanmak ve süreçte eğlenmek istediklerini açıkça belirtti.

Toplum tarafından rüya meme ekibi standartları belirlediğinde, işleri ilginç tuttuğunda ve benzeri olmayan hayranların bir araya geldiği için topluluk tarafından ilan edildi. Onların çabası ödedi ve bununla birlikte, etrafa inananların kazançları, gururları ve kalpleri, profesyonel bir anıtsal anı tebrik etmek ve anmak için toplandı. Dota 2 Tarih.

On yılın son yılı, tartışmasız oyunun doğumundan bu yana en iyi yıllardan biri olmuştur. Kayıtlar kırıldı ve bazıları yeni bir tarih haline geldi ve toplumu oluşturan gelişen tutku hiç bu kadar sayılmaz olmamıştı. Ama hikaye burada bitmiyor, Dota 2 eşi görülmemiş bir başarı yüksekliğinde, 2020'de geleceği için refahtan başka bir şey söylemeyen profesyonel meslektaşıyla birlikte tırmanmaya devam ediyor.

SONRAKİ OKUYUN: https://www.thegamer.com/midone-parts-ways-team-secret/

The Witcher 3 Redux Bir Şekilde Oyunu Daha da İyi Hale Getiriyor