Layton Stewart yeni yılın ilk galibiyeti için taze yüzlü Liverpool U18s ateş

Bir Layton Stewart, Liverpool U18s için Blackburn Rovers üzerinden üç puanla 2020 hesaplarını açma yolunu iki katına çıkardı.

Liverpool U18s 3-0 Blackburn Rovers U18s

U18 Premier League, Kirkby
4 Ocak 2020

Hedefler: Stewart 54 pen, kalem 73 ′, O’Rourke 78 ′

Yeni yılın dönüşü, Barry Lewtas'ın tarafındaki lig aksiyonuna dönüşün yolunu açtı, burada liderler Man City'den açığı tahmin etmek, sezonun ikinci yarısını başlatmak için gündemde yüksekti.

Bununla birlikte, genç Kızıllar, 10. sıradaki Blackburn'a karşı daha genç hale getirildi ve personel, Everton'a karşı FA Cup çatışmasındaki ilk takım kadrosunda yer alacak bir dizi akademi oyuncusuna ek olarak Pazar günü U23'lerle birlikte dağıtıldı.

Bu, Luca Stephenson'un U18'lere ilk çıkışını yapma fırsatı sundu, 16 yaşındaki orta saha oyuncusu daha sonra diğer geç gelen arkadaşı Abel Rodriques tarafından parçaya geç katıldı.

İlk kez bir birim olarak oynayan çok sayıda yeni yüzle, U18'lerin jelleşmek ve oluklarını bulmak için zamana ihtiyaç duyduklarını görmek çok az sürpriz oldu.

Bununla birlikte, Lewtas'ın tarafı topun içinde ve dışında baskındı ve Layton Stewart saldırıdaki en büyük tehdit olduğunu kanıtladı.

LIVERPOOL, İNGİLTERE - 5 Ekim 2019 Cumartesi: Liverpool'un yerine Tyler Morton, Finch Çiftliği'nde Everton FC ile Liverpool FC arasındaki 18 Yaş Altı FA Premier Ligi maçı sırasında altıncı golü kutluyor. (Fotoğraf: David Rawcliffe / Propaganda)

Blackburn'un kalecisini bir dizi parlak kurtarmaya zorladı, üst köşeye doğru kıvrılmış bir çaba ile Kızıllar moladan önce çıkmaza girmeye başladı, Tyler Morton ve kaptan Fidel O'Rourke, her ikisi de Jordan Eastham'ın yakınlarından soru sordu Aralık.

Arkada, Remi Savage, gelecek vaat eden Blackburn saldırılarını zamanında bloklarla engelledi, Conor Bradley ise ziyaretçiler için benzer şekilde bir yol bulunmadığından emin olmak için sağ arkada bir yaşam kaynağıydı.

Aradan sonra, her iki taraf da tempoyu arttırmak ve çubuklar arasındakiler hakkında daha fazla soru sormak için açık bir niyetle ortaya çıktı.

Ve O'Rourke, yeniden başlatmadan sonra Reds dakikaları için ilk fırsatını ancak yakın mesafeden dik bir şekilde genişletmek için ilk fırsata sahipken, üst taraftan göründüğünden çok farklı olmayan bir blistering karşı saldırı, U18'lerin kurşun.

Harvey Davies, Kızıllar'ın temizlemek için uğraşırken hızlı bir şekilde bir dizi parlak tasarruf çıkardı, ancak ortaya çıkan köşenin, Blackburn'un kaleci ve orta arkası forvetin topu boş bir yere yuvarladığını görmek için çarpıştıktan sonra Stewart'ın hayırsever olduğunu görmek için ağ.

LIVERPOOL, İNGİLTERE - 5 Ekim 2019 Cumartesi: Liverpool kaptanı Fidel O'Rourke (R) ilk golü takım arkadaşı Layton Stewart ile Everton FC ile Liverpool FC arasındaki Finch Çiftliği'nde 18 Yaş Altı FA Premier Ligi maçı sırasında kutluyor. (Fotoğraf: David Rawcliffe / Propaganda)

Stoper Jakub Ojrzynski'nin yaralanmadan sonra eğitimine geri dönmesi üzerine Davies, Kirkby'de zarar görmeden yandaki yerini koruma şansını elde etti.

Bu arada, tarlanın diğer ucunda Stewart, Morton ve O’Rourke, Blackburn'e iki kişilik vurma stilini açtı – eski, Morton kutuda görkemli bir dönüşün ardından engellendikten sonra hedefi bulmuştu.

Daha sonra golcü, Morton tarafından yapılan harika bir topun, Lewas'ın tarafı için rahat bir öğleden sonra olan üçüncüsüne dokunması için O’Rourke tarafından topu bencilce besleyen onrushing Stewart'ı bulduktan sonra grev ortağı için sağlayıcıyı çevirdi.

TIA Maçın Adamı: Layton Stewart

Liverpool U18s: Davies; Bradley, Quansah, Savage, Beck; Balagizi, Stephenson, Morton, Woltman (Wilson 84); O’Rouke (Rodriques 90 ′), Stewart

Kullanılmayan maddeler: Hewitson, Chambers, Mabaya

Sıradaki karşılaşma: Stoke City (A) – U18 Premier League – 11 Kasım Cumartesi, 11:00 (GMT)