League of Legends Yama 10.1 destek katmanı listesi: öğe değişiklikleri yardım tankları

Nautilus. Efsaneler Ligi.

Efsaneler Ligi. Riot Games'in izniyle.

League of Legends'ın Meta 10.1'deki destek metalarına bir göz atıyoruz.

Yama 10.1'de çok sayıda şampiyon değişikliği olmasına rağmen, destek metasında en büyük değişiklikler başka bir destek öğesi bakiyesi turunda geldi. Bunların Nami ve Zyra'ya tutkuyla birleştirilmesiyle, metaların tamamen sarsılıp sarılmayacağı veya sadece aynı kalacağı tahmin ediliyor. Sıralamalı tırmanışınızı başlatmak için League of Legends'da oynamanız için en iyi ve en kötü destek şampiyonları olanları inceliyoruz.

Destek katmanı listesi

S katmanı: Nautilus, Leona, Blitzcrank, Harman (⇑⇒)
A + katmanı: Nami (⇐⇑), Janna
Bir katman:
Senna (⇓), Soraka (⇓), Morgana (⇓), Bard (⇓), Rakan (⇒)
B katmanı:
Pyke, Zilean, Lulu, Zyra, Swain, Vel’Koz, Shaco (⇒), Braum (⇒), Xerath (⇒), Fiddlesticks (⇒)
C katmanı:
Marka, Karma, Sona, Lux, Taric, Alistar (⇑)
D katmanı:
Yuumi
F katmanı:
Tahm Kench, Malphite, Volibear, Shen, Gragas, Veigar, Galio, Neeko

bırakılan: Haşhaş

anahtar

• * = Katman listesinde yeni olan bu yama
  • ⇑ = gelişmiş (önceki yamadan en az bir katman daha yüksek olarak derecelendirildi)
  • ⇓ = reddedildi (önceki yamadan en az bir katman daha düşük olarak derecelendirilmiştir)
  • ⇐ = Sınırda çekim (bir sonraki-yüksek kademede olmanın% 10'u içinde)
  • ⇒ = Sınırda aşağı (bir sonraki alt katmanda yer almanın% 10'u içinde)

Gözlemler

Den fazla Efsaneler Blogu

• Bir bütün olarak destek kadrosundaki öğe değişikliklerine rağmen, ilk on içinde hangi şampiyonların sıralandığı konusunda gerçekten büyük bir değişiklik yok. Bununla birlikte, en yüksek puan alan üç Enchanter desteğinin (Janna, Senna ve Soraka) son yamadan biraz düştüğünü belirtmek ilginçtir. Yama 10.1'de doğrudan meraklıları olduğu için Nami’nin gelişimini görmezden geleceğiz.
  • Yama 10.1'de en çok iyileşen şampiyon, meraklılarından sonra yüksek A seviyesine yükselen Nami idi. Bununla birlikte, Alistar da bu yamada D katmanından C orta katmanına yükseldi.
  • Shaco, sezon öncesi bir grup nerfsin ardından Yama 10.1'deki sıralamasına en büyük isabeti verdi. Şu anda düşük B seviyesinde.
  • Kazanma oranı açısından ilk üç şampiyon Volibear (% 54), Shaco (% 53.3) ve Taric (% 52.9). Hiçbirinin% 2.5'in üzerinde bir çekme oranı yoktur. % 5'in üzerinde bir çekme oranı ile en yüksek kazanma oranı desteği Leona'dır (% 52.9 kazanç oranı,% 14.3 alma oranı).
  • Yama 10.1'deki en düşük üç kazanma oranı desteği Malphite (% 43.6), Neeko (% 43.7) ve Ashe'dir (% 44.7), ancak hepsinin% 1 veya daha düşük çekme oranları vardır. Pyke,% 5'in üzerinde bir çekme oranı (% 45.8 kazanma oranı,% 12.3% alma oranı) ile en düşük kazanma oranı şampiyonu.