A ve B grupları DreamHack Leipzig Major'da toplanır

Bu makale size StatBanana, en iyi Dota 2 strateji aracı.

2019-20'nin İkinci Binbaşı Dota Pro Circuit günler sürüyor. PSG.LGD ve OG bu sezon farklı nedenlerden ötürü kenara çekilirken, hayranlar bazı karşılama yüzlerinin büyük liglere döndüğünü görecekler.

The International 2019'daki en iyi dört takımdan ikisi nihayet bu sezon Team Secret ve Nigma mücadeleye katıldığında DPC Major'da başlayacak. Diğer yeni gelenler arasında Güneydoğu Asya'dan Reality Rift, Kuzey Amerika'dan Chaos Esports Club, Güney Amerika'dan paiN Gaming ve CIS'ten Natus Vincere ve Virtus Pro yer alıyor.

Twitter'da DreamHack Dota

Grup aşaması bir GSL formatında oynanacak, üstteki iki takım üst dirseğe ekilecek, alttaki ikisi doğrudan alt dirseğe gidecektir. Bu aslında üst braket takımlarına ikinci bir hayat verir ve onlara bir seri kaybı sağlar. Bununla birlikte, alt braket takımlarının böyle bir lüksü olmayacak ve hatta ilk turda en iyisi ile mücadele etmek zorunda kalacaklar.

Grup A, üstünlük için mücadele eden TNC Predator ve Fnatic adlı iki Güneydoğu Asya juggernaut'u ve Küçük şampiyonlar Nigma ve Team Aster ile birlikte bulur. Bu, aranması en zor gruplardan biri olabilir.

Nigma bu turnuvaya yüksek bir seviyede giriyor ve şimdiye kadar Küçük şampiyonların Binbaşı'da zorlu rakipler olduğu kanıtlandı. Önceki altı kazanandan sadece biri, devam eden Binbaşı'nın ilk altısından düştü.

Bu arada, TNC'nin MDL Chengdu Major'daki baskın mevcudiyetine rağmen, daha sonra parıltılarının bir kısmını kaybetti. Büyük şampiyonlar, internet sorunları üçüncü ve karar veren oyuna tekrar bağlanamamalarına neden olan Cignal Ultra tarafından neredeyse Büyük elemeden çıkarıldı.

Aster ve Fnatic, offseason'da yenilenen, bölgelerinden büyük isimler kaçıran ve ilk Binbaşı'da tutarsız gösteriler yapan iki tüm yıldız ekibi. Bu grubu tahmin etmeyi zorlaştıran birçok dalgalanma faktörü vardır ve sonuç ne olursa olsun, muhtemelen birinin kitaplarında bir üzüntü oluşturacaktır.

B Grubu, dört farklı bölgeden en iyi takımlardan dördüyle gerçek bir kozmopolittir. Gizli, Vici Gaming ve beastcoast, kendi bölgelerindeki tartışmasız en iyi takımken, Chaos EC, Kuzey Amerika devleri Evil Geniuses için karanlık bir at olduğunu kanıtladı.

O zaman bile, Vici Gaming hala son zamanlarda ONE Esports'ta Secret'ı devirmiş olan favoriler olmalı Dota 2 Dünya Pro Davet ve kupa ile biten.

Bu, Secret'ın fark yaratan biri olabileceğini kanıtlayan ONE Esports Invitational'da Yeik “MidOne” Naizheng'i beklettikten sonra tam kadrosuyla oynadığı ilk turnuva olacak.

C Grubu, Reality Rift ve Virtus Pro’nun DPC'deki ilk gösterilerinin yanı sıra sağlam sanatçılar Alliance ve Invictus Gaming'i de işaret ediyor. Onları üçüncü bitiren muhteşem MDL Chengdu Major koşusundan yeni çıkan IG, İttifak'ın ikinci üst braket yuvasını almasıyla grubu kazanmak için tercih edilecek.

VP'yi tek başına deneyimlerine dayanarak indirmek her zaman zordur, ancak henüz potansiyellerine kadar yaşamamışlardır. Reality Rift, Singapur merkezli ekibin sadece bu sezonun başında kurulduğundan beri tam olarak bilinmiyor.

D Grubu, EG ve Team Liquid'de iki ağır ağırlığa sahiptir. EG, sezonun ilk Binbaşı dördüncüsü dördüncü, ONE Esports Davetiyesinde ikincisi olmak üzere güçlenerek güçlendi. Kuzey Amerika kadrosu grubun açık favorileri olacak.

Bu arada, Liquid’in çılgınca tutarsız formu, ONE Esports etkinliğinde sadece bir maç kazanmaya başlamadan önce doğrudan Leipzig Major elemelerinde 10 maç kazandıklarını gördü. Avrupalılar, sert bir alanda yenilgisiz kalmayı başardıkları eleme formlarını geri alırlarsa, Sıvı EG'ye karşı bir meydan okuma bile yapabilir.

Diğerleri için, Na’Vi adım dışı kaldı ve paiN henüz yeni kadroları ile bir LAN görünümü yapmadı. Bazı taraftarların onlar için köklenmesi zor olabilir, ancak rahatsızlıklar rekabetin ekmeği ve tereyağıdır.

Tüm bu takımların, 18 Ocak'ta saat 06.30'da başlayarak dört grubun hepsinin maçlarını oynayacağı DreamLeague Leipzig Major'da karşılaşacaklarını izleyebilirsiniz.