Polis Faaliyetleri Ligi Esports arenasını Massena'ya getiriyor

Sol taraftan Lilah Daniell, Alexis Jandrew, Jacey Dennis ve Devin Love yakın zamanda Massena Polis Etkinlikleri Ligi'nde (PAL) yeni Esports Arena'da bilgisayarların tadını çıkarıyor. NCŞimdi fotoğraf.

CHERYL SHUMWAY TARAFINDAN

Bu Hafta Kuzey Ülkesi

MASSENA – Massena Polis Faaliyetleri Ligi'nde (PAL) yeni bir Esports arenası çalışıyor. PAL Direktörü Zachary Monroe, bilgisayar oyunlarının bölge gençleri için eğlenceli, sosyal ve öğrenme etkinliği sağladığını söylüyor.

2-12. Sınıflardaki öğrenciler için okul sonrası zenginleştirme programı 2015 yılında Erkek ve Kız Kulübü olarak başladı, ancak şu anda Massena Emniyet Müdürlüğü ve Ulusal PAL organizasyonu ile ortak çalışıyor.

“Esports programı ile hedefimiz, gençlerin okuldan sonra evlerinde yalnız bir ortamda değil, bir takım ortamında birlikte oynayabilecekleri kapsayıcı bir alana sahip olmak” dedi Monroe.

“Esports bir takım sporudur. Üyelerimizi siber güvenlik, yazılım yönetimi ve tasarımı, video oyunu tasarımı ve diğer teknoloji kariyerleri gibi olası kariyerleri düşünmelerini umarak gelişen teknolojiye maruz bırakmak istiyoruz. ”

On bilgisayar istasyonu Alcoa ve Arconic Foundations tarafından finanse edildi. SUNY Canton, Esports Arena'nın başlatılmasını tavsiye etti. PAL üyeleri de bilgisayarların kurulmasına yardımcı oldu ve onlara sahip olma ve onları gururlandırdı, dedi Monroe. “Eğer kulüp üyeleri inşa ederse, onunla ilgilenecekler.”

Esports programının planı, 5. ve 6. sınıftaki öğrenciler için rekreasyon olarak başlamak, ancak ülke çapında Esports ligleri olan liselerle oynamak için 7-12. Sınıflardaki öğrenciler için rekabetçi ekipler oluşturmaktır.

PAL gençlik üyelerinden Zachery German, “Bence Esports gerçekten harika. Bilgisayar becerilerinizi ve el-göz koordinasyonunuzu geliştirmek için harika bir fırsat. ”

Bir Fortnite hayranı ve başka bir kulüp üyesi olan Masyn Rushlow, “Eğlenceli çünkü bu bilgisayar odasında arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz” dedi.

Jaycey Dennis, “Başkalarına karşı takımlarda oynamayı seviyorum.” Dedi.

Yönetmen Monroe, Esports Arena'nın kulüp üyeliğini artıracağına ve üyelerin iletişim ve sosyalleşme becerilerini geliştireceğine inanıyor.

Massena PAL, kulübün son güncellemelerini kontrol etmek, yeni Esports Arena'yı görmek ve PAL yönetim kurulu üyeleri, personeli ve gönüllüleriyle tanışmak için 14 Ocak Salı günü Re-Grand Açılış ve Açık Hava Evi düzenledi.

PAL kulübü hakkında daha fazla bilgi için massenapal.com adresini ziyaret edin, e-posta [email protected] veya 315-705-6075 numaralı telefonu arayın. PALS 30 Bayley Yolu üzerinde yer almaktadır.