Guardiola bile Man City'nin zayıf savunmasıyla hayal kırıklığını gizleyemiyor

Sergio Aguero her üç noktayı da güvenceye almış gibi göründü, ancak Fernandinho'dan geç bir gecikme, City'ye Etihad'daki galibiyete mal oldu

Pep Guardiola'nın savaşçılarla dolup taşan bir takımı var, ama şu anda cam çeneli bir savunma.

Manchester City menajeri savunucularını nadiren eleştiriyor, ancak Crystal Palace'ın tarafının kazanmak için çok uğraştığı bir oyundan bir nokta çalmasına izin verdikten sonra hayal kırıklığını gizleyemedi.

Guardiola, “İkinci hedeften kaçınmalıyız” dedi. “Yaptığımız bir hata ve bundan kaçınmamız gerekiyor.

“Bu durumda, 2-1'de Zaha'nın koşmasına izin verilmiyor. Basit. Ama onlara izin verdik ve bir hedef kabul ettik. ”

Roy Hodgson’un tarafı, sıkı çalışmaları ve organizasyonlarıyla şehri 82 dakika boyunca hayal kırıklığına uğrattı, ancak ev sahibi tarafın sürekli saldırısı sonunda iki içgüdüsel Sergio Aguero greviyle anlattı.

Şehir sadece yaralanma süresini kapatmak zorunda kaldı, ancak başarısız oldu ve Guardiola savunmasının karar vermesini sorguladı. Tam geri Joao Cancelo, City boss'un oyundan önce tehdit olarak adlandırdığı bir oyuncu olan Zaha'ya karşı pozisyonu yakalandı, John Stones hızla çarparak topu ceza sahasına sokmasına izin verdi ve Fernandinho topu içeri soktu. Connor Wickham'ı durdurmaya çalışırken kendi ağını.

“Bu yanlış bir karardı ve biz bunu çözeceğiz ve bu konumda iyileşeceğiz. Yapmalıyız, ”dedi Guardiola. “Orada dördü koşmalarına izin vermemeli. Bu durumda bu karşı saldırıda koşmalarına izin veremeyiz. ”

Fernandinho Manchester City Kristal Sarayı 180120

2-2 berabere neredeyse 90 dakika içinde City’nin sezonunun bir toplamıydı. Güçlü bir başlangıçtan sonra ziyaretçilerin ilk hedef vuruşunu kabul ettiler – Etihad Stadyumu'nda dokuz maçta altıncı kez açıcıya düştüler.

Ama asla vazgeçmediler.

Aguero hedeflere ulaştı ve geçen hafta onun hakkında söylenmeyen Arjantin hakkında başka bir şey söylenemez. Aston Villa'ya karşı 6-1 zaferinde İngiltere'nin dışında doğan en büyük Premier Lig golcüsü oldu. Saray'a karşı, tüm zamanların listesindeki dördüncü sırada tek başına durdu ve City için tüm yarışmalarda 251 gol aldı.

Jamie Vardy'yi bu sezonun gol skoru listelerinin başında kapatarak, Aguero, tarafının ihtiyaç duyduğu iki buz serin anı için kazanan tarafta olmayı hak etti. Aynı zamanda çalışkan Benjamin Mendy de dahil olmak üzere takım arkadaşlarının birçoğu da yaralanma sonrası en iyi duruma yaklaştı.

Guardiola, Liverpool'a kaybettiği şampiyonluk yarışında bile oyuncularının Premier Lig'de savaşmaya devam etmeleri ruhunu övdü. Son şampiyonlar Chelsea ve Leicester, kendi zorlukları ortadan kalktıklarında teslim oldular ve Şampiyonlar Ligi elemelerini kaçırdılar. Bununla birlikte, şehir sadece Jurgen Klopp’un yanından gelen kusursuz bir koşuyla birlikte, üçüncü bir ünvanla ilgili umutlarını sona erdiren sonbahar bipleri olduğu için daha da iyi oldu.

Guardiola, “Ruh oradaydı, denedik ve geri döndük ve sonunda iki noktayı düşürmek üzücü” dedi.

Makale aşağıda devam ediyor

Premier Lig yarışını kabul etmiş olsa da, City çok canlı kalan üç kupa müsabakalarında ciddi bir meydan okuma yapmaya kararlı olacak.

Şampiyonlar Ligi bir öncelik olacak ama Guardiola kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyor. Ve tarafı, 20 maçta iki temiz kağıda koşmaya başlamadıkça, eleme turlarının ilk engelinde Real Madrid'in üstesinden gelmek için mücadele edecek.

Yaralanma süresi ekolayzırının Guardiola’nın cumartesi gecesi doğum günü kutlamaları için bir sönümleyicisi olabilir. Şimdi zayıf bir savunmanın da sezonunu mahvetmemesini sağlamalı.