Verizon ve Dignitas, Nation’ın İlk 5G Esports Eğitim Tesisini Kuruyor

Hisse senetlerinizdeki haberler bozulduğunda anında uyarı alın. 1 haftalık ücretsiz denemenizi şu adresten talep edin: StreetInsider Premium buraya.

Ne bilmek istiyorsun:

• Şirketler, 5G'nin fan deneyimini ve oyuncu performansını nasıl artırabileceğini keşfetmek için ortaklık yapıyor
  • Verizon’un Los Angeles 5G Laboratuvarı şimdi ülkenin ilk 5G e-spor eğitim tesisine ev sahipliği yapıyor
  • Verizon’un 5G Ultra Geniş Bant ağı tarafından desteklenen 5.500 metrekarelik, son teknoloji ürünü uygulama tesisi Dignitas’ın ana üssü olacak. efsaneler Ligi takımlar

NEW YORK, 24 Ocak 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – Gelişen teknolojileri ve onların pozitif uygulamalarını yedekte geliştirmek için Verizon ve Dignitas, türünün ilk örneği stratejik ortaklığa girdi. Temel bir odak noktası olarak, ülkenin ilk 5G e-spor eğitim tesisi Verizon 5G Oyun Merkezi'ni başlatacak. Los Angeles'taki Verizon’un 5G Laboratuarında bulunan 5.500 fitkare eğitim tesisi, Dignitas’ın batı sahil merkezi olarak hizmet verecek ve efsaneler Ligi takım. Dignitas’ın 2019 Dünya Şampiyonası eleme takımı sadece bu tesiste antrenman yapacak ve Lig Şampiyonası SerisiLos Angeles'ta 25 Ocak'ta başlayacak.

Verizon 5G Laboratuarı'nda birlikte çalışarak Verizon ve Dignitas, Verizon’un 5G Ultra Geniş Bant ağının oynatıcı performansını artırabileceği, kurtarmayı iyileştirebileceği ve oyuncuların hayranlarla yeni yenilikçi yollarla bağlantı kurabilmesini sağlayacak yöntemler belirleyecek ve geliştirecektir.

Verizon'un baş ürün geliştirme sorumlusu Nicki Palmer, “Esport'taki en büyük sahiplik grubuyla ortak olmaktan ve LA Laboratuarımızın ülkenin ilk 5G esports eğitim tesisine ev sahipliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “5G'nin yüksek hızları, yüksek bant genişliği ve düşük gecikme süresiyle oyuncular, esasen gerçek zamanlı olarak yüksek kaliteli oyun akışı gerçekleştirebilir, hareket halindeyken hayranlarla bağlantıda kalabilir ve konsol kalitesinde çok oyunculu oyun deneyimini yaşayabilir telefonları. ”

Dignitas CEO'su Michael Prindiville, “Verizon gibi birinci sınıf bir yenilikçiyle ortaklık kurmak çok büyük fırsatlar sunuyor” dedi. “İşbirliği içinde geliştirdiğimiz teknolojiler, mevcut ve gelecekteki ortaklarımıza bugünün yeteneklerinin çok ötesinde desteği güçlendirmemize yardımcı olacak. Verizon’un e-sporlara ilişkin güvenilir kılavuzu olmaktan onur duyuyoruz ve e-postaların daha önce hiç görmediği şekilde içerik, sosyal medya ve deneyimler yoluyla ilgi çekici hikayeler anlatmayı dört gözle bekliyoruz. ”

Verizon 5G Labs ve Verizon 5G teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinin.

Verizon hakkında:Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ) 30 Haziran 2000'de kuruldu ve 20. yılını dünyanın önde gelen iletişim, bilgi ve eğlence ürünleri ve hizmetleri sağlayıcılarından biri olarak kutluyor. Merkezi New York'ta bulunan ve dünyanın her yerinde bulunan Verizon, 2018'de 130.9 milyar dolar gelir elde etti. Şirket, ödüllü ağlarında ve platformlarında ses, veri ve video hizmetleri ve çözümleri sunarak müşterilerin mobilite, güvenilir ağ bağlantısı, güvenlik ve kontrol taleplerini karşılar.

Dignitas hakkında: 2003 yılındaki kuruluşundan bu yana, Dignitas (DIG) kendisini dünyanın en başarılı e-spor organizasyonlarından biri haline getirerek, birçok oyun unvanında 18 Dünya Şampiyonasını topladı. Eylül 2016'da DIG, NBA'nin Philadelphia 76ers (NBA), New Jersey Devils (NHL) ve Daha. Haziran 2019'da DIG, Fertitta Entertainment’ın League of Legends LCS franchise'ı Clutch Gaming ile birleşti. DIG, HBSE, Fertitta Entertainment, Susquehanna International Group ve Delaware North'u içeren bir yatırımcı grubu tarafından desteklenen bir dijital spor ve eğlence şirketi olan New Meta Entertainment'ın içinde yer alan rekabetçi ekiptir. DIG şu anda e-sporların en büyük ve en popüler oyunlarından beşindeki yedi takımı yönetiyor: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive (erkek ve kadın takımları), Super Smash Bros., Rocket League ve Clash Royale. New York City ve Los Angeles'ta oyuncu içerik stüdyoları ve sağlıklı yaşam tesisleri, Avrupa ve Çin'deki altyapısı ile DIG, sporcu sporcularına adanmış küresel bir liderdir.

VERIZON'S ONLINE MEDYA MERKEZİ: Haber bültenleri, hikayeler, medya kişileri ve diğer kaynaklar www.verizon.com/about/news/ adresinde bulunabilir. Haber bültenlerine RSS beslemesi yoluyla da erişilebilir. Abone olmak için www.verizon.com/about/rss-feeds/ adresini ziyaret edin.

Medya bağlantısı:Chris [email protected]: @ChrisMoonPR

John Spiher626.898.5123Doğrulanmış