Dota 2'de nasıl Arcanas ticareti yapabilirsiniz?

Resim kaynağı: pinterest

Dota 2'de bulunan karakterlerin çoğu Arcana ile birlikte geliyor. Böylece insanlar Arcana hakkında konuşurken, genellikle karakterlerin karşılık gelen adlarına bakın. Dota 2'de Arcanas satmak basit bir prosedürdür. Arcanas'lı en üstteki Kahramanlar aşağıdaki gibidir.

• TB (Terrorblade): İç Abysm'in Fraktal Boynuzları
  • Zeus: Gök Gürültüsünün Fırtınası Miğferi
  • PA (Phantom Assassin): Manifold Paradoksu
  • SF (Gölge Şeytanı): Demon Eater
  • Jugg (Juggernaut): Eski Biçim
  • Pudge: Abse Ziyafeti

Ancak, bunlar sadece kahramanlar değil, ancak en yüksek toplama oranına sahip olduklarından eminler. Böylece, ticaret için en likit olarak alınırlar.

Yazılı, imzalı, yüce veya bozuk olanlardan ziyade Standart Arcanas'ı aramak daha iyidir. Etiketlerinin türünü kontrol etmek için kullanın.

Dota 2 Eşya Nasıl Satılır?

IMG kaynağı: dota2.com

Dota 2 ürünlerine kozmetik de denir. Bunlar kahramanların modelinde yapılan değişiklikler. Ancak, bir oyundaki çeşitli mağazalardan satın alınan oyun içi öğelerle karıştırmazsanız en iyisi olurdu. Dota 2'nin kozmetik detayları, Dota 2 seti devam ederken satın alınamaz. Bununla birlikte, Steam Dota 2 envanterinden alabilirsiniz.

Yeni öğeler almanın en iyi yolu onu oynamaktır. Kozmetik ürünleri almanın çeşitli yolları vardır. İlk olarak, bir çöpçatanlık oyunundan sonra, oyunun bir parçası olan her oyuncu bir bütün veya bireysel bir şey kazanma şansına sahip olacaktır. Bolluk ve kalite için önemli faktör, eşleştirme için Dota 2'de oynamak için harcadığınız zamandır.

Bu nedenle, ne kadar çok oynarsanız, gerçek paraya dönüşebilecek uygun bir kalite düşüşü şansınız o kadar iyidir. Çünkü Dota 2'nin eşyalarını gerçek parayla satabilirsiniz. Kazanma ve kayıp oranının düşüş şansınız üzerinde bir etkisi olmadığını akılda tutmak gerekir. Ayrıca bireysel performansı da etkilemez.

Resim kaynağı: aminoapps.com

Dota 2 ürünlerini ve kaplamalarını, bunun gibi web sitelerinde gerçek para karşılığında satmak için başka yöntemler bulacaksınız. Örneğin, bazı etkinliklerin oyunculara ödülleri olarak kozmetik vardır. Ayrıca, bir turnuva maçı izlerken kahramanca bir eşya kazanma şansına sahip olacaksınız. Çünkü 1000'den fazla izleyici bulunan herhangi bir oyun, rastgele oyunculara mükemmel makaleler verilir. Ayrıca hediye araçları da bulacaksınız. Bunlar, bir oyuncunun maç sırasında kullanabileceğiniz Dota 2 öğeleridir.

Bununla birlikte, Dota 2 maddeleriyle ilgili bazı kısıtlamalar vardır. İlk önce, Bırakma Listesindeki ayrıntıları öğreneceksiniz. Bu, her durumda veya belirli bir kategorinin her durumda bırakılmayacağı anlamına gelir. Bazı eşyalar, diğer hazineler ve paketler gibi ayrı ayrı parçalar halinde gelir. Belirli bir oyunu terk etmeye karar veren oyuncular herhangi bir soru almayacaklar.

Dota 2 Ürünleri Satış Noktaları?

Img kaynağı: weplay.tv

Yeni kozmetik ürünleriniz varsa ancak bunları kullanamıyorsanız, Steam envanterinizde kalmazlar. Dota 2 ürünlerini satmanız gerektiğinde, elinizde belirli seçenekleriniz vardır.

Genellikle, ilk tercih onları Steam Topluluk Pazarında ticaret yapmaktır. Valve tarafından işletilir ve ürünleri hızlı bir şekilde satmanın ideal yoludur. Ayrıca, mevcut en güvenli yöntemlerden biridir. Bu seçeneğin birincil yararı, kapalı bir ekosistem olması ve gerçek olmasıdır. Bu nedenle, Steam Topluluk Pazarında nasıl ticaret yapabileceğinizi biliyorsanız, bunu yapmalısınız.

Topluluk Pazarında hesaplar arasında gerçekleşen işlemler anında gerçekleşir. Tek yapmanız gereken işlem yapmak istediğiniz ürünleri listelemek, fiyatı düzeltmektir ve işler kayıtlı depoya eklenecektir. Beklemek istemiyorsanız, bir satın alma siparişi seçebilirsiniz.

Bu, alıcı tarafından belirlenen bir emirdir. Burada ilgilendikleri Dota 2 öğesini ve bunun için ödemek istedikleri fiyatı belirleyecekler. Şartlarını kabul etmeniz durumunda, sipariş satın alabilir ve gerekli öğeleri sağlayabilirsiniz. Teklifi kabul ettiğinizde işlem tamamlanacaktır.

IMG kaynağı: estnn.com

Bununla birlikte, Steam Topluluk Pazarının birkaç dezavantajı var. İlk olarak, alıcının normal fiyatın üstünde ödemek zorunda olduğu% 15 ücret vardır. Ayrıca, Topluluk Pazarının miktarı diğer pazarlardan biraz daha yüksek olabilir. Daha önce de belirtildiği gibi, kapalı bir ekosistemdir. Böylece, kazandığınız para Steam Cüzdan hesabına girecektir. Bu, öğeleri gerçek parayla satamayacağınız anlamına gelir.

Steam Topluluğu pazarı ilginizi çekmiyorsa, üçüncü taraf pazarlarını tercih edin. Dota 2 ürünlerini nakit olarak satmayı düşündüğünüzde bunlar ideal seçeneklerdir. Yine de, üçüncü taraf pazarının fiyatı topluluk pazarına kıyasla biraz daha düşük olsa da, banka hesabınıza, kredi kartınıza veya PayPal'a gerçek para alabilirsiniz.

Bununla birlikte, bununla ilişkili riskleri düşünmeniz en iyisi olacaktır. Valve buna bağlı değildir. Yani, bazıları dolandırıcılarla ve dolandırıcılarla dolu olabilir. Ayrıca, öğelerinizi yüksek bir fiyata satmak için uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Arcanas'ı nakit olarak satacağınız zaman, sahip olduğu nitelikleri bildiğinizden emin olmalısınız. Bu, kazandığınız fiyatı etkileyebilir. Fiyat üzerinde önemli bir etkisi olabilecek birincil faktörlerden biri, ürünün nadir olması. Arcana en nadir olduğu için, bunun için oldukça yüksek bir fiyat alacağınızdan emin olabilirsiniz. Model, HUD simgeleri ve sesleri içeren herhangi bir öğeyi değiştirebilir.