FIFA eWorld Cup 2020 – Haberler – Yıllar boyunca FIFA eClub Dünya Kupası

• FIFA eClub Dünya Kupası 7-9 Şubat tarihleri ​​arasında Milano'da gerçekleşecek
  • 2020 baskısı turnuva tarihinde dördüncü
  • Önceki üç gösteriye bir göz atın

Tarih, FIFA eClub Dünya Kupası 2020 ™ yeni bir takım temelli taraf, gezegendeki en iyi taç ile taçlandırıldı.

2017'de ilk kazanan ve 2018'de arka arkaya şampiyon olan Brondby IF, bu yıl tacı geri almak için İtalya'da bulunmayacak. Bu arada, geçen yılki kazananlar KiNG eSporları da 2020 baskısında bir organizasyon olarak bulunmayacak.

Geçen yılın kazanan takım arkadaşları 'Tekkz' ve 'Nicolas99fc' bu yılki yarışmada ama farklı takımlarda olacak: 'Tekkz' Fnatic'in temsilcilerinden biri olacak, Arjantinli 'Nicolas99fc' ise İsviçre tarafı FC Basel 1893'ün renklerini koruyacak eSports.

Bununla birlikte, merakla beklenen 2020 baskısı Milano'da başlamadan önce, önceki üç eClub Dünya Kupası'na bir göz atacağız.

KiNG eSports'tan Donovan Hunt (L) ve Nicolas Villalba, FIFA eClub Dünya Kupası 2019'un şampiyonu olduktan sonra ödülleriyle poz veriyor

© Getty Images

2017: Brondby IF ilk kulüp dünya tacını aldı

Londra, daha sonra FIFA Interactive Club Dünya Kupası olarak bilinen ilk eClub Dünya Kupası'na ev sahipliği yaptı. 19 kulüpten 24 oyuncu Ağustos 2017'de Sky Studios'da yoğun bir rekabet oyunuyla bir araya geldi.

Ajax ve Paris Saint-Germain'den Manchester City ve River Plate'e kadar, dünyaca ünlü futbol kulüplerinin eSpor bölümleri dünyanın en iyisi olarak adlandırılma hakkına sahipti.

Olimpik Lyonnais’in ‘Rafsou’ ve Brondby IF’nin ‘Marcuzo’u arasında cezbedici bir Büyük Final kuruldu ve ikincisi eve 10.000 dolar nakit ödül kazandı. Her iki oyuncu da ilgili konsol finallerini kazandıktan sonra o ayki FIFA eWorld Cup ™ 'da yer aldı.

2018: Brondby ünvanını korurken Danimarkalı zevk

İkinci eClub Dünya Kupası, Mayıs 2018'de turnuvanın ikinci baskısı için Paris'te bir yetenek zenginliğinin indiğini gördü.

Her biri konsol başına bir oyuncudan oluşan ve bireysel oyunlarda ilgili meslektaşlarıyla karşı karşıya kalan 16 tarafla iki güne uzatıldı, eSport organizasyonlarının ve futbol kulüplerinin eSport bölümlerinin bir karışımı, kazanan ile 50.000 dolarlık bir ödül havuzu için yarışmak için bir araya geldi. 25.000 dolar.

Hashtag Academy ve eWorld Cup zaferinden sadece aylar önce 'MsDossary' yazan Falcons eSport, ilgili sekiz takım gruplarını tamamladıktan sonra erken yarışmacı olarak iddiasını dile getirdi.

Bununla birlikte, sonunda, Danimarka devlerine Team Envy’in ‘Aero’ ve ‘Eisvogel’i finalde izledikten sonra ikinci bir unvan kazandıran Brondby'nin‘ Fredberg ’ve‘ Ustun ’oldu. İskandinavlar ilk maçta 4-1 öne geçtikten sonra zaferi yakalamak için 'Ustun' çarpıcı ‘Aero’ 6-0 ile dikkat çekici bir geri dönüş yaptılar.

2019: KiNG eSports, eClub Dünya Kupası tahtını aldı

EClub Dünya Kupası 2019 yılında Londra'ya döndü ve 32 rakip ve 16 takım küresel zafer ve 100.000 dolarlık ödül potu için yarıştı. Değiştirilen bir turnuva formatı, her grubun her takımda PlayStation'da bir maç, biri Xbox'ta ve 2v2 karşılaşmasıyla kaplı dört takım olduğunu gördü.

Nakavt aşamasında 2v2 çatışmalar berabere kalırken, turnuva 1v1'lerden sonra bir çıkmazda kilitlendikten sonra 2v2 oyun karar vericisine ihtiyaç duyan tüm çeyrek final oyunlarına sıkıca itiraz etti.

'Herozia' ve 'Moolzn' eşleşmesi ile Dijon FCO, oranlara karşı finale yükseldikten sonra sürpriz paket olduğunu kanıtladı. Ancak Fransız kıyafeti için hiçbir masal bitmeyecekti.

KiNG eSports, eClub Dünya Kupası unvanını talep eden ikinci takım haline geldiğinden, finalde “ Tekkz '' ve “ Nicolas99fc '' adlı rüya takım eşleştirmesi yapıldı. .