"WEGA en önemli Esports turnuvalarından biridir"

Katar Aspire Bölgesi öncü çevrimiçi ödeme hizmeti TRUXTUN Capital ile birlikte büyük küresel Esports turnuvası WEGA, Aspire odaklı etkinliğin Katar 2022 Dünya Kupası öncesinde ziyaretçiler için tanıtım ilgisi sağlamada çok önemli olduğu kesin.

Aspire Zones'un yönetici pazarlama direktörü Mohammed Mubarak Al Kuwari münhasıran konuştu AS Arabistan Akademi'nin Esports takvimindeki en önemli küresel etkinliklerden biri olan WEGA sahnelemesinin faydaları hakkında.

-WEGA'dan bekleyebileceğimiz yeni unsurlar nelerdir?

-Bu yarışma dünyanın en önemli yarışmalarından biri olarak kabul ediliyor ve dört farklı oyuna sahip ilk yarış: CSGO (Counter-Strike: Global Offensive), DOTA 2 (Kadimlerin Savunması), Street Fighter V ve Pro Evolution Futbol dizi. Aspire, etkinliğin ana organizatörleri, ancak fikri hakların sahipleri değil, geçen Mart'ta anlaşmayı imzaladığımız TRUXTUN'a ait bir şey. Ortaklarımız, çevrimiçi ödeme hizmetleri için önde gelen uluslararası şirkettir ve yatırım Aspire'ın son zamanlarda katıldığı en büyük şirketlerden biridir. Yarışma öncesinde hazırlık son on aydır devam etmekte veournament dört aşamaya ayrılacak, birincisi kısa bir süre önce başlatılan açılış, ikinci aşama Mart ayında başlayacak.

-WEGA Katar'da neden başka oyun yok?

-Bu bir sonraki aşamaya ertelenen bir konu, çünkü oyun sayısını yedi'ye çıkarma olanağımız var ve bu, turnuvanın başlaması için ayrılan turnuvanın son aşamalarında tanıtmak isteyeceğimiz bir şey. 2023. Yeni bir oyun kurmak için ilgili lisanslara ve ticarileştirme anlaşmaları ve bu yüzden turnuvanın bir parçası olarak diğer oyunları da dahil etmiyoruz.

– Aspire için bu yarışmayı organize etmenin avantajları nelerdir?

– Spor akademisi gibi farklı organizasyonları denetleyen Aspire Bölgesi ile bağlantılı Katar'daki sporun etkisi ile ilgili bariz ekonomik fayda olacak ve Aspetar Sports tıp bölümü. Aspire, Katar 2022 Dünya Kupası'nda katılımcı ülkeler tarafından kullanılacak uygulama sahalarının bakımı ve gözetimi de dahil olmak üzere bir dizi spor projesinde yer alıyor.

-Gerard Piqué WEGA'nın açılış törenine davet edildi, neden katılamadı?

-Piqué, tarihler onun taahhütlerine uyduğu için davetimizi reddetmek zorunda kaldı FC Barcelona yan.

<şekil id = "sumario_1 | foto" onclick = "javascript: ampliaFoto (bu, '/en/imagenes/2020/02/03/football/1580730878_271115_1580735260_sumario_grande.jpg', '976', '654', 'Barcelona & # 039; s Gerard Pique maçtan önce ısınma sırasında /

Barcelona'dan Gerard Pique maçtan önce ısınma sırasında

-Piqué neden diğer Barcelona oyuncularının önüne davet edildi?

-Piqué Esport işinde önemli bir yatırımcıdır. Sporu yatırım ve zamanla destekledi ve bir futbol takımının oluşturulmasını sıfırdan denetleyebilecek bir oyunun gelişimini denetledi ve oyuncu teknik ve idari bir dizi zekice kararlar aracılığıyla oyuncu o takıma ligin zirvesi.

-Şu anda, katılım şartları henüz açıklanmadı, ne zaman yapabileceğinizi düşünüyorsunuz?

-Bu konuda önde gelen şirketlerden biriyle temas halindeyiz ve bir program ve zaman çizelgesinin ana hatlarıyla birlikte turnuvaya katılımın belirlenmesinde etkili olacaklar. Turnuva Eylül 2020'de başlayacakMart ayında Aspire Akademisi kadın salonunda gerçekleşecek yerli bir yarışma ile yarışmacılar okul veya üniversite seviyelerine göre sıralanıyor. Nakit ödülün yanı sıra, yarışmacılar Avrupa'daki büyük Esport merkezleri için hibe alma şansına sahipler.

-Yarışma için mevcut toplam ödül parası nedir?

– Mevcut toplam para ödülü toplamı 15 milyon dolar işareti Eylül 2020'de turnuvanın başlangıç ​​tarihinden bu yana 2023'teki sonuca kadar.

-Akademideki ekipler için konaklama seviyeleri nasıl?

Etkinlikteki katılımcıları ağırlama olanakları Aspire Bölgesi'ndeki işimizin bir parçası ve futbol dışındaki sporların ötesine geçiyor. Aspire Zone'daki kurulumlar gerekli tüm gereksinimleri karşılar bu yarışmanın tüm yönlerinin başarılı olmasını sağlamak.